Saku Liigad ( I ja II liiga)
Re: Saku Liigad ( I ja II liiga)
Tean, et küll siit offtopic aga kuulasin kah selle Spordimulli ära ja no väga hea mulje jättis Saage. Tõi kohe ise esile selle pardaki mis ta kokku on keeranud ning vist sai aru ka kui loll tegu see oli (seda näitab ainult aeg). Ma usun, et võiks vabalt taasliituda podcastidega, olgu siis selleks Mängumehed või keegi muu uus tulija.
Nõus ega Keilal ega ka Viimsil, mõlemal 2 liiga finalistil pole suurt teha esiliigas, lihtsalt nende tase nii lahja, hea võrdlus oli kus 2liiga poolfinaalis Viimsi võitis suht pingelises mängus Tartu duubelmeeskona duubli , kusjuures isegiTartu u19 satsis on 4 põhimängijat rohkem kui 2 liiga satsis, Sinnik, Lepp, Tubulenski, Sarapson lisaks vigastatud Veermäe ja Lindeberg, kes 2 liigas esiliigas mängimise piirangute tõttu ei saanud 2liigas mängida, oleks nemad mänginud kardan et Viimsi poleks finaali jõudnudvaim564 kirjutas: ↑18 Apr 2026, 09:23Selle meeskonnaga ta esiliigast meistriliigasse ei tõuse, esiliiga ja teise liiga vahel on piisavalt suur vahe. Siis ta peaks tegema lükke, et kolima kogu meeskonnaga hooajaks esiliigasse, siis võib see isegi võimalik olla.theundertaker kirjutas: ↑09 Apr 2026, 11:20 Keila Coolbet võitis 2 liigas eile esimese mängu poolfinaalis ja kui nad peaksid finaali saama, siis nad saavad tõusta 1 liigasse, sest teised neliku klubid ei taha tõusta, aga Keile vajab seda, et järgmine hooaeg võita 1 liiga, sest minu teada peaks see Pirita litsents läbi saama?
Paidre puhul ootaks küll, et näiteks Keila võiks temast huvituda või miks mitte Viimsigi. Ta on väga vinge hooaja teinud ning hetkel ka veel piisavalt nooremapoolne, et üritada end kõrgemal tasemel ära testida.
Aga tõsiselt rääkides, siis näitas see I liiga hooaja lõpp ära selle, et Rakvere näol (või siis Lääne-Virumaa näol tervikuna) on ikkagi kõva potentsiaal, mis on jäänud tippkorvpalli mõistes kasutamata. Samal ajal kui koduse meistriliiga veerandfinaalid olid üllatuste ja publikuvaesed, siis seda enam tunnen ma, et üks korralik Rakvere sats on kõrgliigast puudu. Ma saan aru, et eks korvpalliliit ei saa klubide eest raha kokku ajada ega ise nende eest seda viimast sammu ära teha, kuid küll ma loodan, et nad saavad vähemalt aidata aktiivselt KOV-iga suhtluses ja viia see sõnum kohale, et Rakvere korvpall kõrgliigas oleks korralik valuuta kõigi asjaosaliste jaoks.
Aga tõsiselt rääkides, siis näitas see I liiga hooaja lõpp ära selle, et Rakvere näol (või siis Lääne-Virumaa näol tervikuna) on ikkagi kõva potentsiaal, mis on jäänud tippkorvpalli mõistes kasutamata. Samal ajal kui koduse meistriliiga veerandfinaalid olid üllatuste ja publikuvaesed, siis seda enam tunnen ma, et üks korralik Rakvere sats on kõrgliigast puudu. Ma saan aru, et eks korvpalliliit ei saa klubide eest raha kokku ajada ega ise nende eest seda viimast sammu ära teha, kuid küll ma loodan, et nad saavad vähemalt aidata aktiivselt KOV-iga suhtluses ja viia see sõnum kohale, et Rakvere korvpall kõrgliigas oleks korralik valuuta kõigi asjaosaliste jaoks.
Keilas kaitses mängimise kursused on üsna kehval tasemel, lihtsalt ütlen