Eesti-Läti korvpalliliiga 2025/26

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
Kasutaja avatar
GWallace
Kasutaja

Re: Eesti-Läti korvpalliliiga 2025/26

Postitus Postitas GWallace »

Lahendus oleks üle vaadata meeskondade arv liigas. Minu nägemus on ikka hetke eestlaste arvu arvestades 6 meeskonda (kui mängime Est-Lat liigat). Kui ainult Eesti omavahel, siis 8. Ja minu meelest võiks ikkagi neid ûleminekumänge ka hakata pidama. Nt Keilatel oli tõesti hooajalõpp nii lühike. Miks nad peavad ise otsustama, kas jätkavad kõrgliigas? Mängigu esiliiga parima kahega üleminekut ja tõestagu oma kuulumist kõrgliigasse.

6 meeskonna puhul, siis 2 parimat otse poolfinaali ja teised saavad omavahel 3-6 ja 4-5 maad ära jagada seerias.
theundertaker
Kasutaja

Postitus Postitas theundertaker »

Landra on uus Keila Kk peatreener uuest hooajast.

https://sport.delfi.ee/artikkel/1205705 ... sio-landra
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

theundertaker kirjutas: Täna, 10:58 Landra on uus Keila Kk peatreener uuest hooajast.

https://sport.delfi.ee/artikkel/1205705 ... sio-landra
Kõige parem lahendus võiks olla, kui kuidagi suudetakse konnekteeruda RHKK süsteemiga, kus siis nende parimad (Rumm, Perv, Kivimägi jt) saavad kõrgliiga väljundi.
SopsuSõge
Kasutaja

Postitus Postitas SopsuSõge »

Väga huvitav otsus ning tahaks ikka kiita, samas on saunas kuulda olnud - et kipub olema väga raamidesse lükkaja - ma ei ole ühtegi tema esiliiga juhendatud mängu näinud, et kas keegi oskab tema filosoofia paremini esile tuuja? Selge see, et Jorri stiil see olema ei saa.

Ma loodan, et Jorr suudab abitreeneri rolli jääda. Ta suudab seda tuhhi tekitada ja tuua kullafondi ka Eesti kossu juurde :)
RK
Kasutaja

Postitus Postitas RK »

SopsuSõge kirjutas: Täna, 16:22 Väga huvitav otsus ning tahaks ikka kiita, samas on saunas kuulda olnud - et kipub olema väga raamidesse lükkaja - ma ei ole ühtegi tema esiliiga juhendatud mängu näinud, et kas keegi oskab tema filosoofia paremini esile tuuja? Selge see, et Jorri stiil see olema ei saa.

Ma loodan, et Jorr suudab abitreeneri rolli jääda. Ta suudab seda tuhhi tekitada ja tuua kullafondi ka Eesti kossu juurde :)
Sõber hakkab noortega tegelema, ma arvan 70 on soliidne vanus ja kehakaalu ka omajagu, ta on olnud vaieldamatult legendaarne treener aga tema aeg on möödas, mõistlik käik Keila KK poolt, tõenäoliselt Keila KK panustab noortele ja seeb võib olla ainuke mõistlik käik et saada meeskond kokku väikse raha eest, Sõbra pärast paljud ei tahtnud sinna meeskonda tulla, Alessio koondise abitreener, praegune Kalev/Cramo abitreener usun ,et tema puhul kui võite ei tule siis noored küll astuvad sammu edasi oma arengus.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Ma nõus, et võibolla mõni noor oleks nüüd rohkem valmis Keila KK-ga liituma (a la Jurtšenko, kes on professionaalse taustsüsteemiga harjunud), aga suures plaanis arvan, et nende värbamisstrateegia jääb võrdlemisi sarnaseks - üritatakse esiliiga paremaid poegi targeteerida ning tugevdada mõnede välismaalastega.

Välismaalastega tegeles niikuinii Hein, seega seal suurt erisust ei näe tulemas.
Kasutaja avatar
toivo
Kasutaja

Postitus Postitas toivo »

Enne kui Sõber Keila etteotsa tuli ta ju oligi tollal Vinnis tegutsenud RHKK esiliiga tiimi abitreener Alessio kõrval ja U18 peatreener. Ei olnud kuulda, et nad oleks tüliga laiali läinud, seega miks mitte taaskohtuda Keilas.
RK
Kasutaja

Postitus Postitas RK »

toivo kirjutas: Täna, 17:03 Enne kui Sõber Keila etteotsa tuli ta ju oligi tollal Vinnis tegutsenud RHKK esiliiga tiimi abitreener Alessio kõrval ja U18 peatreener. Ei olnud kuulda, et nad oleks tüliga laiali läinud, seega miks mitte taaskohtuda Keilas.
Kes mida kuulis :D
Paraku mina ise isklikult olen suhelnud tolleaegsete RHKK mängijatega ja tean mis seal toimus.
Vasta