KML PLAYOFFS 2025/2026

Eesti meistriliigast ja karikavõistlustest
vaim564
Kasutaja

Re: KML PLAYOFFS 2025/2026

Postitus Postitas vaim564 »

Jah, mulle tundus ka, et Makke-Acuff kombo töötas paremini kui Kaukiainen-Rosenthal ja mängu lõpus jõudis see vist isegi treeneriteni. Seerias sa ei saa ainult vanade hobuste peale kindlaks jääda. Kohtunike partii oli tõepoolest viisakas, eksimusi tuleb ikka ette, kuid sa ei tohi hakata väljakul domineerima ja see jäi esimest mängu varjutama. Ja teine asi, et ma saan aru küll, et tahetakse rohkem vaatajaid jne, aga mul oli juba enne mängu karvane tunne ja see sai kinnitust, et see jäähall ei ole Kalevi jaoks hea karmaga koht. Mees-mees kaitse kõrval, visketabavus ikka määras selles mängus palju ning Tartu ei teinud kokkuvõttes head esitust - muidu oleks see võit pidanud määratult suurem olema.
Uhhuu
Kasutaja

Postitus Postitas Uhhuu »

Acuff on mängija, kellega Kalevi treenerid teeksid justkui iga kord esmatutvust ning tihtipeale ei jõuagi äratundmiseni, et tema tugevuseks on palliga tegutsemine/teravuse tekitamine, vaid lasevad tal lihtsalt joonejooksu teha. Ta on klubi ajaloo üks alarakendatumaid välismängijaid. Hooaja lõppedes toimub välismängijate osakonnas ilmselt suurpuhastus, aga mul ei oleks midagi selle vastu, kui ta siin jätkaks.

Kui meeskond tabab kaheseid selgelt paremini kui vastane ja kolmesed ei lähe üldse, siis võiks eeldada, et peatreener annab käsu korvi rünnata, aga ei. Ja kuigi Kaukianenil ei taha tänavu Tartu vastu mängud kuidagi õnnestuda (kõigis sarjades on kolmeste tabavus ja +/- näitajad kohutavad), siis Miroljubov jääb oma pühale lehmale ilmselt lõpuni lootma.
Kasutaja avatar
GWallace
Kasutaja

Postitus Postitas GWallace »

Kuna nüüd on seerias vaja muutust, siis ma riskiks ja paneks kaardid hoopis Acuffi peale ball-handlerina. Las Rosenthal olla ise vajadusel nr 3 kui teda üldse kasutatakse. (Antoni vastus intervjuus)
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Selle kõige taustal on teatud valikud kummastavad. Esiteks see, et alavormis Kaukiainen on seni seerias olnud sisuliselt enim minuteid mänginud kalevlane, kuigi ta ilmselgelt on raskustes. Teiseks, et McBride’i vastu eksitakse kaitses niivõrd naiivselt. Kui esimeste kolmeste järel arvasin, et kattest altminekud olid tingitud ehk lihtsast kommunikatsiooni veast, siis neid erroreid kogunes lõpuks liiga palju. Seerias on McBride hetkel tabanud kolmeseid 9/17 ja ilmselgelt on ta hetkel väga enesekindlaks aetud. Eile teisel poolajal lasti ka Paasojal enesekindlus kätte saada.

Tartust rääkides, siis Hiina sponsor võeti kohe pihtide vahele: https://www.postimees.ee/8474101/tartu- ... urtootjaga

Teine asi, mis ma Tartuga seoses mõtlema hakkasin, on see, et huvitav kuivõrd tõenäoline on Kuusmaa jätkamine? Tundub lihtsalt kentsakas, et keset oma lähiajaloo parimat hooaega, hakatakse järsku Nõmme kompama. Kui meistritiitlit ei tule (mis tänast seisu arvestades on juba üsna ebatõenäoline), siis oleks arusaadav mõttekoht mõlemal osapoolel, kuid kas on variant, et isegi meistritiitli puhul mõtleb Tartu uuele peatreenerile?
elchukakabra
Kasutaja

Postitus Postitas elchukakabra »

Sellises olukorras, kus sisuliselt pole miskit kaotada võib kasvõi seda vangerdust jälle teha, et Killing peatreeneriks tõsta. Anton tundub täitsa sõlmes omadega olevat - mängu lõpus, kus oli -3 ja Tartu rünnak võeti jälle see combo maa-ala üles ja Tartu sai vabalt 3-se Miška otsast laksata. Kas sellisel hetkel ikka tasub gamblida maa-alaga eriti kui Tartu oli terve mäng üsna hästi tabanud. Ja saalis olles ei saanud aru, miks -6 pealt vist (peale seda kolmest) peale time-outi hakati oma alast tulema - kellal oli ca 1:10 jäänud ja meil suht kiiret korvi vaja.
Vasta