See Õhtulehe tekst on küll päris julges kõneviisis. Saalis olles küll päris hästi ei fikseerinud, aga hommikul seda McBride'i viienda vea olukorda järgi vaadates, siis ma küll ei näe, mille alusel saab väita, et pall löödi Toomilt puhtalt ära. McBride läheb seal suht toorelt ülevalt raiuma, mitte ei löö altpoolt palli lahti. Beats me, võibolla Õhtulehe ajakirjanikud said teistsugused kordused
Vilepartii oli minu meelest kehvem kui eelmises ja üle-eelmises kohtumises, aga parem kui esimeses kohtumises. Mõningaid imelikke olukordi oli mõlemale poole, aga tagantjärgi ütleks, et ükski neist ei mõjutanud otseselt mängu tulemust.
Muidu oli korralik thriller ning mängu kogu raha eest. Lisaajal jäi veidi häirima, et mõni mängija jäi sisuliselt palli edasisöötmise rolli. Näiteks Jelksil oli minu meelest lisaajal paar head viskekohta, aga ta isegi ei vaadanud korvi poole, vaid otsis koheselt Kaukiainenit ja Rosenthali. Mõneti arusaadav, aga teistpidi jääb mäng selliselt üsna ettearvatuks. Kalevi vaatest siiski lõpp hea, kõik hea.
Eks näis, mis Tartus saama hakkab. Mõlemal meeskonnal võiksid olla omad eelised (Kalev on 0:2 pealt tagasi tulnud ja emotsioon võiks hea olla, kuid samas on nüüd pinge taas peal; Tartul jällegi pole enam samuti kuhugi taganeda ja kodupublik saab taga olema, aga teistpidi sarnaselt Kalevile on viimase
all or nothing kohtumise pinge peal ja kuskil peas võib mängida mõte, et 0:2 pealt on lastud vastasel tagasi tulla), aga eks esimene põhiküsimus on, kas ja kuidas peale sellist maratoni kõik mängijad üldse rivvi saadakse. Näiteks Bernardi põlv võib küll suht suur küsimärk olla - üks asi on adrenaliini pealt kohtumise lõpuni mängimine, aga teine asi võib olla järgmise päeva hommik, kui adrekat enam pole ja keha on maha jahtunud. Seal juba varem enne seda intsidenti turgutati ta põlve jääkottidega.
PS! Suht nõme on see, et nii palju Tartu särkidega poolehoidjaid satub Tartu fännitsoonist kaugemale istuma. Tean, et seda on klubi poolt suht võimatu kontrollida või kuidagi muuta, sest need piletid ostetakse vabamüügist, aga elamust see paratamatult natuke ikkagi rikub, kui satud juhtumisi istuma mingi grupi Tartu fännide ette. Kui ma näiteks Tartusse tahaks mängu vaatama minna, siis ma üritaks küll pileti võimalikult Kalevi fännisektori lähedusse saada, mitte otsida kohta kuhugi Tartu poolehoidjate keskele ja hakata sealt Kalevile hõikeid tegema.