Riga ASK - BC Kalev Cramo (play-off korduskohtumine)
kes mängu näevad kommenteerige esimest poolaega palun :S
kas kalevil on lootust . Ma vaatan et lauda ei saa jälle kätte ja valters pole kinni saadud
kolme punkti visked ikka väga halb % alevil mitte keegi ei taba ja valters panenb kõik sisse
kas kalevil on lootust . Ma vaatan et lauda ei saa jälle kätte ja valters pole kinni saadud
kolme punkti visked ikka väga halb % alevil mitte keegi ei taba ja valters panenb kõik sisse
Viimati muutis vihane, 11 Apr 2008, 20:50, muudetud 1 kord kokku.
njah vahepeal oli juba päris kena seis aga mulle ei jõua kohale kuidas ei saada ühte meest kinni kui ta laseb 3-seid mingi 4-3 juba siis tuleks midagi ette võtta nüüd juba 7-st 5 ja ikka lastakse rahumeeli visata :S
nii läheb väga raskeks võita kindlalt tuleb valters tihedalt kinni võtta ja siis kindlasti kõik võimalik ise pilti ei näe muidugi aind skoori jne lives
aga loodame paremat 2 poolaeg ees veel
nii läheb väga raskeks võita kindlalt tuleb valters tihedalt kinni võtta ja siis kindlasti kõik võimalik ise pilti ei näe muidugi aind skoori jne lives
aga loodame paremat 2 poolaeg ees veel
Viimati muutis Soho, 11 Apr 2008, 21:00, muudetud 1 kord kokku.
nojah kui lollid ei saa aru et teda tuleb kinni võtta kas või veaga aga alati keegi peab tal küljes rippuma!
suht masendav!! ongi balti liiga Eesti klubide jaoks läbi ja kalevil ainult eestikad veel jäänud!!!!
kahju!!!!
valters tegi üksi mängu ära ja kalev tegi liigapalju palli kaotusi, kordus sama mis kodumängus.
suht masendav!! ongi balti liiga Eesti klubide jaoks läbi ja kalevil ainult eestikad veel jäänud!!!!
kahju!!!!
valters tegi üksi mängu ära ja kalev tegi liigapalju palli kaotusi, kordus sama mis kodumängus.
Viimati muutis vihane, 11 Apr 2008, 21:56, muudetud 1 kord kokku.