Eesti-Läti korvpalliliiga 2026/27
-
theundertaker
- Kasutaja
Re: Eesti-Läti korvpalliliiga 2026/27
Viimsi poisid võitsid ju u19 liiga. Tulevad nooremad peale ja pole hullu midagi.
seal heal juhul paar poissi tuleb meistriliigasse, Rannaste ja Kask , vbl ka Maamägi , kui neid ära ei näpsata Viimsist, Holger Suurorg läks juba Talltechi.theundertaker kirjutas: ↑16 Juun 2026, 14:51 Viimsi poisid võitsid ju u19 liiga. Tulevad nooremad peale ja pole hullu midagi.
-
theundertaker
- Kasutaja
No seda küll, aga on klubisid, kus pole neid ka. On mille peale ehitada meeskonda ju.
Davai, kes täna signib? 
On justkui advent ja mina olen nagu väike poiss, kes põnevusega uut päeva ootab, et mida täna antakse
On justkui advent ja mina olen nagu väike poiss, kes põnevusega uut päeva ootab, et mida täna antakse
https://bcparnu.ee/news/483f4e21-8303-4 ... 85dd76d093
Väga põgus intervjuu Evartiga Pärnu teemadel.
Väga põgus intervjuu Evartiga Pärnu teemadel.
-
KalevForever
- Kasutaja
Kasemets, Saal või Vuks. Take your pick.
Kui ma töötaks turunduses, siis järjekord oleks Vuks, Saal ja Kasemets. Alustad konkurendilt röövitud mängumehega, siis tuleb noor talent, siis veel üks uus mees ja alles siis enda alles hoitud pingimees.
-
theundertaker
- Kasutaja
Kus see kindel on, et Saal siia tuleb?
Hea strateegiaKalevForever kirjutas: ↑17 Juun 2026, 10:44Kasemets, Saal või Vuks. Take your pick.
Kui ma töötaks turunduses, siis järjekord oleks Vuks, Saal ja Kasemets. Alustad konkurendilt röövitud mängumehega, siis tuleb noor talent, siis veel üks uus mees ja alles siis enda alles hoitud pingimees.
Hint Pärnus ei jätka ja läheb õppima. TalTechil tunduks tema masti mehi juba olevat, seega Tartu?
-
theundertaker
- Kasutaja
Kui ta Tallinna õppima tuleb, siis ta võib minna ka Keila KK-sse Landra juurde ju.
Kui Toom peaks lahkuma ning Kalev ei suuda imet korda saata ja Riismaad värvata, siis Saimon Suti liitumine näibki tõeks saavat. Kuuba jätkamine pole kindel, pealegi on ta pikal vigastuspausil ja on ebaselge, kui kaua tal vormi taastamiseks kulub. Seega, hooaja esimestel kuudel äärel Saare ja Suti duo – kõlab nagu edu valem.
https://sport.delfi.ee/artikkel/1205916 ... le-motlema
Mitte et see kunagi eriti tõenäoline oleks tundunud, aga Siim-Sander Vene nime võib Kaleviga liitujate hulgast maha arvata:
„Kas Eestisse naasmine on ka teema? Ega sa pole üks neist mängijatest, kellele Kalev/Cramo peatreener Brett Nõmm kõne tegi?
Ei ole helistanud ja tal vist ei ole numbrit, õnneks. (muigab) Saan aru, et ega see pull mul nagunii kaua ei kesta, nii et võib-olla tuleb just vastupidi välismaal mängimisest võtta maksimum nii palju kui saab. Mul otseselt ei ole seda, et igal juhul tahaks kodus mängida või kodus lõpetada. Nii kaugele ei ole ma mõtetega veel jõudnud.“
Paneme vaimu valmis Patrik Saali liitumiseks.
Mitte et see kunagi eriti tõenäoline oleks tundunud, aga Siim-Sander Vene nime võib Kaleviga liitujate hulgast maha arvata:
„Kas Eestisse naasmine on ka teema? Ega sa pole üks neist mängijatest, kellele Kalev/Cramo peatreener Brett Nõmm kõne tegi?
Ei ole helistanud ja tal vist ei ole numbrit, õnneks. (muigab) Saan aru, et ega see pull mul nagunii kaua ei kesta, nii et võib-olla tuleb just vastupidi välismaal mängimisest võtta maksimum nii palju kui saab. Mul otseselt ei ole seda, et igal juhul tahaks kodus mängida või kodus lõpetada. Nii kaugele ei ole ma mõtetega veel jõudnud.“
Paneme vaimu valmis Patrik Saali liitumiseks.
-
theundertaker
- Kasutaja
Tere tulemast Tartusse, @oliverhint!