Artur Konontšuk hakkab mängima Rostocki eest. Klubi osaleb EuroCupis. Lõppenud hooajal saavutati Bundesligas 9. koht. Klubi juhendab poolakast peatreener, kelle käe all Janari Jõesaar mängis Anwilis. Konontšuk peaks olema läbi aegade teine eestlane, kes Rostocki esindab: kui klubi veel esiliigas mängis, toimetas seal Rain Veideman.
Ega väga seksikas üleminek pole, eks ta Delfi intervjuust tuli välja et tal kopp ees sellest mähkimisest mis Türgis juhtus ja tahab mingit kindlamat kohta. Ma lihtsalt ei tea kas Rostock see õige variant on, jah mängivad küll EuroCupis aga see supp seal märgatavamalt lahjem kah uute liitujatega.
Osalejate nimekirja vaadates ma pigem ei nõustu, et EuroCupi tase on lahjemaks muutunud. On mõned anomaaliad Balkani, Šiauliai ja Zelli näol, aga 30-st kinnitatud meeskonnast 20 kuuluvad Euroopa tippliigadesse (kusjuures enamik neist on tabeli esimese poole meeskonnad), lisaks veel näiteks Aadria ja Iisraeli liiga tippude hulka kuuluvad klubid.
Seda enam ju saab öelda, et klubi mis on Oldenburgi tasemel ja mängib EuroCupi teeb supi lahjemaks. Lisame sinna arutellu juurde sinu nimetatud Zelli, Siauliai, sobib ka Chemnitzi Niners antud arutelusse ma usun.
Ei tea, kas see BCL oli vastukarva Konole ja selge suund on mängida pigem selles Euroliiga süsteemis?
Oldenburg osales Meistrite liigas sel hooajal, kui Konontšuk klubiga liitus. Mängud said paraku enne läbi, kui ta kohale jõudis. Teiseks hooajaks eurosarja ei kvalifitseerutud.
Kui lahterdada klubisid seksikateks ja ebaseksikateks, siis Meistrite liigas on neid ebaseksikaid (vähemalt minu maitsele) selgelt rohkem. Halloo, Utena Juventus! Lisaks Portugali, Aserbaidžaani, Ungari, Slovakkia jt sääraste riikide klubid.
Uhhuu kirjutas: ↑18 Juun 2026, 17:18
Oldenburg osales Meistrite liigas sel hooajal, kui Konontšuk klubiga liitus. Mängud said paraku enne läbi, kui ta kohale jõudis. Teiseks hooajaks eurosarja ei kvalifitseerutud.
Kui lahterdada klubisid seksikateks ja ebaseksikateks, siis Meistrite liigas on neid ebaseksikaid (vähemalt minu maitsele) selgelt rohkem. Halloo, Utena Juventus! Lisaks Portugali, Aserbaidžaani, Ungari, Slovakkia jt sääraste riikide klubid.
Hallo hallo Helgi Sallo. Ma ei lahterdanud ju põhinevalt sellelt, kes kus liigas mängib vaid lihtsalt sellele et Rostock kui selline pole seksikas ja tuntud nimi. Juttude järgi olevat ka Leedust olnud huvi aga teda ennast ei paelunud- seda aga ütlen, et ntks Rytasega BCLi mängida oleks olnud seksikam kui Rostockiga Eurocupi.
Hallo hallo Helgi Sallo. Ma ei lahterdanud ju põhinevalt sellelt, kes kus liigas mängib vaid lihtsalt sellele et Rostock kui selline pole seksikas ja tuntud nimi. Juttude järgi olevat ka Leedust olnud huvi aga teda ennast ei paelunud- seda aga ütlen, et ntks Rytasega BCLi mängida oleks olnud seksikam kui Rostockiga Eurocupi.
Ma ei ütleks, et ka Rytas oleks enne tänavust hooaega olnud teab mis kõva tegija. Pärast Euroliigast pudenemist on oldud kogu aeg Žalgirise varjus. Meistrite liigas on eelnevatel hooaegadel piirdutud vahegrupi või play-in`iga. Lisaks on Leedu liiga keskmine tase kahtlemata nõrgem kui Bundesligas.
Rostocki tänavune eelarve oli ametlikel andmetel 6,34 miljonit eurot – see on Bundesliga 6.-7 eelarve. Rostocki eelarve on ligikaudu kaks korda suurem kui näiteks Legial ja ei jää palju alla Rytase omale.
Ma ei ütleks, et ka Rytas oleks enne tänavust hooaega olnud teab mis kõva tegija. Pärast Euroliigast pudenemist on oldud kogu aeg Žalgirise varjus. Meistrite liigas on eelnevatel hooaegadel piirdutud vahegrupi või play-in`iga. Lisaks on Leedu liiga keskmine tase kahtlemata nõrgem kui Bundesligas.
Rostocki tänavune eelarve oli ametlikel andmetel 6,34 miljonit eurot – see on Bundesliga 6.-7 eelarve. Rostocki eelarve on ligikaudu kaks korda suurem kui näiteks Legial ja ei jää palju alla Rytase omale.
Sulle ikka meeldib valivalt lugeda ma ju ütlen, et järgmise hooaja Rytas oleks lahedam kui Rostock. Sa vastad et Rytas kes kunagi langes Euroliigast pole enam see. No sa ju meelega võrdled pöialt sellesamusega. Viimasega võin nõus küll olla, et Leedu üleüldine liiga on väetim kui seda on Bundesliga. Ja siis tagatippu võrdled kahe eelarveid ja jõuad samale järeldusele et finantsiliselt samad aga lambist lisad Legia juurde
Sulle ikka meeldib valivalt lugeda ma ju ütlen, et järgmise hooaja Rytas oleks lahedam kui Rostock. Sa vastad et Rytas kes kunagi langes Euroliigast pole enam see. No sa ju meelega võrdled pöialt sellesamusega. Viimasega võin nõus küll olla, et Leedu üleüldine liiga on väetim kui seda on Bundesliga. Ja siis tagatippu võrdled kahe eelarveid ja jõuad samale järeldusele et finantsiliselt samad aga lambist lisad Legia juurde
Kus sa tead, mis tasemel Rytas järgmisel hooajal on või et Konontšukil sealt üldse pakkumine oli? Rytase eurosarja võit oli täielik ootamatus ja ilmselt ühekordne sähvatus nagu Kalevi või Kauhajoki jõudmine FEC-s nelja parema hulka. Sama hästi võib oletada, et äkki paneb Rostock EuroCupi kinni.
Mis puutub Leiga eelarve võrdlusse Rostockiga, siis tundus lihtsalt huvitav ära märkida, et kui kaugele jääb Poola liiga tipp Saksamaa keskmisest tasemest.