Riga ASK - BC Kalev Cramo (play-off korduskohtumine)

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

raudsik kirjutas:
#7 kirjutas:Miks Kedzo lõpus ei mängind ? Kanguri lõpp oli hea.
ta sai vict mingi vigastuse.....käsi oli kinni seotud igastahes
...midagi nad seal jah teipisid.ASK juba oskab!!!Kõigepealt tegid Howardi sandiks nüüd likvideerisid Kedzo kah.
YNWA
Kasutaja avatar
Kasutaja

Postitus Postitas #7 »

andy72o kirjutas:
raudsik kirjutas:
#7 kirjutas:Miks Kedzo lõpus ei mängind ? Kanguri lõpp oli hea.
ta sai vict mingi vigastuse.....käsi oli kinni seotud igastahes
...midagi nad seal jah teipisid.ASK juba oskab!!!Kõigepealt tegid Howardi sandiks nüüd likvideerisid Kedzo kah.
muidugi, kuidagi peavad nad ju võitma ka.:)
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

täna oli siis jah ASKi päev! või valtersi

AGA vähemalt Kalev kaotas võideldes, nad ei andnud kordagi alla, mis oli väga hea!

kuigi jah oleks tahtnud final fouri näha aga..
gametime
Kasutaja

Postitus Postitas gametime »

Kas keegi võttis siis mängu linti? Kanguri alley-oopi tahaks küll veel näha.
ints
Kasutaja

Postitus Postitas ints »

m2ng 3 veerandil oli p2ris masendav. valters tabas mitu hullu esimesel poolajal ja sealt sai kindluse kätte. keegi näiteks sokk oleks pidanud kaitses ainult valtersil peale olema või oleks kellegi teise valtersit j2litama pandud.põhjustasid vigastuse frieril ja kedzol. no täitsa pees.
aga noh ask oleksgi pidand võitma. tugevam tiim kohe n2ha ja seda ytles ka pehka, et aski tiim on nii h2sti komplekteeritud
greystone
Kasutaja

Postitus Postitas greystone »

Ohjah tuligi kaotus..usun et peame tõele näkku vaatama, et see hooaeg on meil täiesti ebaõnnestunud, sest 6 hulka jõudmine küll midagi head pole..ja närvi ajab see et bckalev.ee eesmärkide koha peal kirjas BBL 6 hulka jõudmine..äkki järgmine aasta on seal kirjas BBL play-offidele pääsemine krt???

Täiesti vahelduva mõtetu koosseisuga ebaõnnestunud hooaeg, ega see KML võit midagi väga paremaks küll ei muuda enam, kui seegi tuleb.
vabakutseline

Postitus Postitas vabakutseline »

no jh.. mäng ei olnud suurem asi kuid paar head mõmenti siiski oli. kanguri õhust pealtpanek, jelici kolmene ja eriti meeldis see kuidas jelic kahel korral vastastega 1-1 tegi ja viskas sisse. siin räägiti, et ei saadud Valtersit kinni, kuid mis kasu oleks tema kinni saamisest olnud??? R. Pehka märkis ka, et ask on nii hästi komplekteeritud meeskong, et ainult ühe mängija kinni võtmisest ei piisa. esmakordselt ei ole mul Maticile midagi ette heita:) eilses mängus tundsin tõelist puudust korralikust viskajast. loodame, et nüüd on kalevi juhtkond targem ja ei hakka sügisel uusi mehi otsima, need tuleks ikka suve jooksul kindlaks teha, kes sobib ja kes mitte. eks tuleb loota siis järgmisele hooajale BBL'is ja erosarjades. jargmine hooaeg kindlalt final 4 sihiks.
lammas

Postitus Postitas lammas »

Mida p*rset te vingute siin et ebaõnnestunud hooaeg !?
Ask on ikka teise kaliibriga meeskond kui kalev ja hea üldsegi et kalev NII KAUGELEGI jõudis!
Mõned kuud tagasi ma arvasin et nad ei saa play-offigi..
Need kaks mängu Ventspilsi vastu olid midagi sellist mida nad ise ka ei oodanud
Nüüd tuleb mu arust just maiuspala. KML finaal.
Intc

Postitus Postitas Intc »

Kas siinsetel kommenteerijatel puudub reaalsuse taju või miski muu takistab olukorda objektiivselt hinnata? Final 4`i jõudmine oleks olnud enese ületamine. Reaalselt BBL`i tipuks meile oligi jõuda nii kaugel, kui me parasjagu jõudsime. Keegi ei eitagi, et alates jaanuari kuust vbl natuke varem, on meeskonnas olnud mõõnaperiood ja pole suudetud oma mängu leida. Kuid mängud Ventspilsi vastu ja isegi ASK`i vastu näitasid, et tegemist on meeskonnaga, kelle vastu ei saa tulla "mütsiga lööma". Ja loomulikult ei tasu siinkohal mainidagi suurepäraseid mänge ULEB`s hooaja alguse faasis.
Kasutaja avatar
pebeetu
Kasutaja

Postitus Postitas pebeetu »

to lammas ja to Intc

ASK oli antud hetkel täiesti võidetav vastane,mingit lage selle meeskonna näol meil ees ei olnud.Põhimõtteliselt pakkus ASK ise Kalevile neid kahte võitu kandikul,aga meie omad lihtsalt ei ulatanud selle kandikuni:)
Sellest on suht vähe kasu,et Kalev on end näidanud meeskonnana,kelle vastu ei saa tulla mytsiga lööma..sea oleme olnud juba paar hooaega,nyyd oleks aeg nagu edasi liikuda.Asi on selles,et meeskond ei MÄNGI...pole teamwork-i ega kambavaimu,igayks nohistab vaikselt nina maas.Midagi on valesti sisekliimas ning seda on ka väljapoole tunda ning paraku sellises konditsioonis ei olegi võimalik hetkel paremaid tulemusi tahta.Eks hakkame nyyd siis taas pusima KLM finaalis.
artur

Postitus Postitas artur »

Jep, igati nõus eelmisega. ASK ei olnud parimas hoos, aga Kalev ei suutnud seda ära kasutada. Nüüd siis vaid kodune liiga, mis minu jaoks ei oma erilist tähendust. Ükskõik, kas võidab Rock või Kalev. Oleks tahtnud just Balti Liigas tulemust
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

ma ka ei räägiks, et see on nüüd nii ebaõnnestunud hooaeg..

ULEBis ise kõik lootsid 2 võitu alguses. siis sai esimese 4 mänguga 3 võitu ja arvasid et nüüd oleme kõva tiim, kuid kui me oleks saanud viimasest 4 mängust 3 võitu räägiksid kõik kui õnnestunud hooaeg see oli.

Ja ASK mängis meist 2 mängu kindlalt paremini..

aga nüüd hakkab siis tõesti maiuspala, mis pole muidugi kõige tähtsam sündmus aga mulle väga meeldib KML finaalid
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

Kalevi eesmärk oli pääseda 6 hulka ja nii ajakirjandus kui ka kalevi juhtkond pidas final 4 jõudmiseks suureks imeks ,mida kahjuks ei juhtunud, aga selle pärast hooaega täiesti ebaõnnestunuks nimetada on laus idiootsus ju.

Ja ma ütleks, et ASK on meist parem, me oleme neile lähedal, aga hetkel siiski veel selgelt nõrgemad, muidu ei oleks omavaheline seis 4-0 :)
Viimati muutis Oskar8, 12 Apr 2008, 16:43, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Madalad eesmärgid siis...)Mina olen küll tiba pettunud aga samas...mitu kuud olime sita sees.Hea,et niigi läks.Nüüd tuleks kodused kinni panna ja loodetavasti meistrile pakutakse ULEB sarja koht selle eest siis võiks nats rahul olla.
YNWA
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja

Postitus Postitas TDK »

Parem võitis, aga noh pole hullu.
Suletud