Eesti koondis.
Re: Eesti koondis.
https://sport.delfi.ee/artikkel/1205901 ... -ja-kotsar
Ka meie nimekiri väljas, suuri üllatusi pole. Ma ei tea mis ajaks Makke ookeani taha peab raporteeruma aga listis ta hetkel on. Arusaadavatel põhjustel jääb välja Veesaar, küll aga Kotsar tagasi kes jäänud tasapisi sama võõraks kui Kriisa. Loodetavasti saab kaasa teha selle tsükli.
Ka meie nimekiri väljas, suuri üllatusi pole. Ma ei tea mis ajaks Makke ookeani taha peab raporteeruma aga listis ta hetkel on. Arusaadavatel põhjustel jääb välja Veesaar, küll aga Kotsar tagasi kes jäänud tasapisi sama võõraks kui Kriisa. Loodetavasti saab kaasa teha selle tsükli.
https://www.basket.ee/et/uudised?news_id=13612
Tänane koosseis:
PG: Suurorg, Makke
SG: Vaaks, Böckler
SF: Jõesaar, Toom
PF: Hermet, Ilver, Lips, Vene
C: Kotsar, Tass
Tänane koosseis:
PG: Suurorg, Makke
SG: Vaaks, Böckler
SF: Jõesaar, Toom
PF: Hermet, Ilver, Lips, Vene
C: Kotsar, Tass
https://www.kzs.si/novica/mojtim-proti- ... in-svedsko
Sloveenial on tekkinud suured koosseisumured: kui NBA mängijate eemalejäämine oli juba ammu teada, siis nüüd on rivist langenud ka põhitegijate hulka kuuluvad Vlatko Cancar (jääb ilmselt eemale mõlemast mängust käesolevas aknas) ja Klemen Prepelic (meie vastu ei mängi), lisaks on kahtluse alla Luka Šcuka osalemine.
Hea oli näha Ilverit lõpuks number kolme kohal mängimas. Tema kiitsakat kuju arvestades on see talle tippkorvpalli mõistes optimaalne positsioon (mõtleme sellele, kui raske on Drellil ja Konontšukil olnud Hispaania liigas number nelja kohal tegutseda). Kurb on aga Siim-Sander Venet vaadata: vanust on juba kõvasti ja tase oli juba nagunii langemas, aga tundub, et EM-il saadud vigastus kiirendas protsessi veelgi. Meil on ääremängijate osas nii suur valik tekkinud, et isegi olukorras, kus Treier ja Konontšuk vaatavad mängu tribüünilt, on Venel raskusi rotatsiooni pääseda.
Loodetavasti Kullamäe siiski osaleb käesolevas valikmängude aknas, muidu on tagaliin taaskord kriitilisele piirile lähenevalt hõre ehk ainult kolmest mängijast koosnev: Makke tegi täna alles oma koondisedebüüdi ja teda valikmängudes ilmselt veel platsile ei usaldata.
Sloveenial on tekkinud suured koosseisumured: kui NBA mängijate eemalejäämine oli juba ammu teada, siis nüüd on rivist langenud ka põhitegijate hulka kuuluvad Vlatko Cancar (jääb ilmselt eemale mõlemast mängust käesolevas aknas) ja Klemen Prepelic (meie vastu ei mängi), lisaks on kahtluse alla Luka Šcuka osalemine.
Hea oli näha Ilverit lõpuks number kolme kohal mängimas. Tema kiitsakat kuju arvestades on see talle tippkorvpalli mõistes optimaalne positsioon (mõtleme sellele, kui raske on Drellil ja Konontšukil olnud Hispaania liigas number nelja kohal tegutseda). Kurb on aga Siim-Sander Venet vaadata: vanust on juba kõvasti ja tase oli juba nagunii langemas, aga tundub, et EM-il saadud vigastus kiirendas protsessi veelgi. Meil on ääremängijate osas nii suur valik tekkinud, et isegi olukorras, kus Treier ja Konontšuk vaatavad mängu tribüünilt, on Venel raskusi rotatsiooni pääseda.
Loodetavasti Kullamäe siiski osaleb käesolevas valikmängude aknas, muidu on tagaliin taaskord kriitilisele piirile lähenevalt hõre ehk ainult kolmest mängijast koosnev: Makke tegi täna alles oma koondisedebüüdi ja teda valikmängudes ilmselt veel platsile ei usaldata.
Hea uudis meile – Tšehhi koondisega ei liitu Satoransky ega Vesely:
https://cz.basketball/lvi-v-kvalifikaci ... acb/a22792
Lisaks jäävad eemale Hruban (osalenud kõigis neljas valikmängus, keskmiselt 13 minutit ja 6 punkti) ning Kriz (3 mängu, 9 minutit ja 1 punkt).
Meie peame paraku hakkama saama ilma Kullamäe ja Drellita. Eriti Kullamäe puudumine on valus, mistap peab lootma, et nädala jooksul rohkem kadusid ei teki ja kolmikust Suurorg-Vaaks-Böckler vähemalt kaks mängijat igas kohtumises õnnestuvad.
https://cz.basketball/lvi-v-kvalifikaci ... acb/a22792
Lisaks jäävad eemale Hruban (osalenud kõigis neljas valikmängus, keskmiselt 13 minutit ja 6 punkti) ning Kriz (3 mängu, 9 minutit ja 1 punkt).
Meie peame paraku hakkama saama ilma Kullamäe ja Drellita. Eriti Kullamäe puudumine on valus, mistap peab lootma, et nädala jooksul rohkem kadusid ei teki ja kolmikust Suurorg-Vaaks-Böckler vähemalt kaks mängijat igas kohtumises õnnestuvad.
-
elchukakabra
- Kasutaja
Kas Drelli ja Kullamäe puudumine kuskil kinnitatud juba?
Mängumeeste tänasest episoodist – eriti Siim-Sander Vene reaktsioonist – jäi küll selline mulje.elchukakabra kirjutas: ↑29 Juun 2026, 20:57 Kas Drelli ja Kullamäe puudumine kuskil kinnitatud juba?
Kommentaariumites on oodata pahameeletormi – Karl Johan Lips jäeti koosseisust välja:
https://sport.delfi.ee/artikkel/1205944 ... aab-eemale
Ühtlasi sai vist lõpu Siim-Sander Vene koondisekarjäär.
https://sport.delfi.ee/artikkel/1205944 ... aab-eemale
Ühtlasi sai vist lõpu Siim-Sander Vene koondisekarjäär.
Ma enne veebruari mänge mõtlesin ja võib-olla isegi kommenteerisin, et kodumängu Rootsiga võiks ühtlasi reklaamida SS Vene lahkumismänguna. Aga tundub, et ta ise lootis ikka sisse saada, kuigi vaadates tema positsioonil ees olevaid mängijaid, siis tundus juba alguses ebareaalne, et ta sisse mahub. See selleks.
Põnev on, kes Suurorule puhkust hakkab andma. Kas Rannula loodab Makke peale või täidavad Vaaks ja Riismaa need minutid ära.
Minu nägemuses siis Riismaa ja Ilver 12 seas ja Makke ning Toom out.
Põnev on, kes Suurorule puhkust hakkab andma. Kas Rannula loodab Makke peale või täidavad Vaaks ja Riismaa need minutid ära.
Minu nägemuses siis Riismaa ja Ilver 12 seas ja Makke ning Toom out.
Ma oleksin üllatanud, kui Makke ja Riismaa väljakule usaldatakse. Makkel puudub valikmängude kogemus ja ees on ootamas liiga suure kaaluga kohtumised, et katsetama hakata. Riismaa aga pole sisuliselt pool aastat mänginud ja palliga toimetas üldse viimati EM-il.
Ma arvan, et viimasele ajale tüüpiliselt nihutatakse Jõesaar number kahe positsioonile ning ülejäänud tagaliini moodustavad Suurorg, Vaaks ja Böckler. Mängujuhtimisel ulatab abikäe ka Kotsar.
Lipsu koosseisust väljajätmisega kaasnes oodatult üüratus koguses ohkimist. Muu hulgas hädaldatakse, et Lipsu asemel pääses 14 mehe hulka Toom. See näitab, et paljudele pole endiselt kohale jõudnud, et nad ei ole sama positsiooni mängijad: üks on PF ja teine on SF (vajadusel small ball PF). Muud etteheited liigituvad juba pigem absurdi valdkonda.
Ma arvan, et viimasele ajale tüüpiliselt nihutatakse Jõesaar number kahe positsioonile ning ülejäänud tagaliini moodustavad Suurorg, Vaaks ja Böckler. Mängujuhtimisel ulatab abikäe ka Kotsar.
Lipsu koosseisust väljajätmisega kaasnes oodatult üüratus koguses ohkimist. Muu hulgas hädaldatakse, et Lipsu asemel pääses 14 mehe hulka Toom. See näitab, et paljudele pole endiselt kohale jõudnud, et nad ei ole sama positsiooni mängijad: üks on PF ja teine on SF (vajadusel small ball PF). Muud etteheited liigituvad juba pigem absurdi valdkonda.
Üks praktiline küsimus seoses tänasega. Kas Unibeti fännialal on katus peakohal?
-
elchukakabra
- Kasutaja
Peaks olema küll
Mis imevärgi Maik ümber õla pani?
- AdornoBrothers
- Kasutaja
Võibolla ma loomupäraselt liialdatud, aga see on vist (minu eluaja, uueaja jne) Eesti koondise parim mäng?
The recent past always presents itself as if destroyed by catastrophes.
-
Streliitsia
- Uus kasutaja
https://www.amazon.co.uk/Shoulder-Contr ... B09QKJCB1J midagi sellist ma arvan
Rootsi võitis Tšehhit 87:76. Mäng oli palju ühepoolsem, kui lõpptulemus reedab. Meil ja Sloveenial on nüüd kolm võitu viiest mängust, tšehhidel ja rootslastel kaks. Isegi kui meie kaotame Tšehhile ja Rootsi võidab Sloveeniat, pääseme surnud ringiga üli-ülisuure tõenäosusega järgmisesse etappi: meie korvidevahe on +28, Sloveenial +21, Tšehhil -31 ja Rootsil -18.