Saku Liigad ( I ja II liiga)
Re: Saku Liigad ( I ja II liiga)
Kalmus oli Keila eest mängides nii kehv, et isegi II liigas ei saanud platsile panna. Aeglane, passiivne, arg... oma roll võis olla ka teismeea seljaprobleemidel. Loodetavasti on USAs vähe paremaks saanud, tervis korras ja teenib algaval hooajal mänguaega.
esiliigas treeningud juba käivad, kuulda on ,et esiliiga tippklubid täienevad veelgi meistriliiga kogemustega mängijatega, Kadrina Karude trennipiltidel jäi silma Paidre kõrval teinegi Tartu taustaga noor mängumees Espen Mägi
2 liigast niipalju et üles on antud see hooaeg 14 klubi.
https://www.basket.ee/et/meeste-teine-i ... oiskonnad/
Saaremaa ja Hiiumaa on ka 2 liigas nüüd esindatud, samas mandri Eestis Kohilast lõunapoole kaardilt vaadates on ainuke klubi Tartu duubli duubel, see kurb, Rock Tartu nimeline meeskond aga on ära kadunud, kuuldavasti loobuti, eks jah ajalehe veergudel oli lihtsam õpetada kui ise teha. Pärnu duublit ka ei ole enam 2 liigas.
2 liigast niipalju et üles on antud see hooaeg 14 klubi.
https://www.basket.ee/et/meeste-teine-i ... oiskonnad/
Saaremaa ja Hiiumaa on ka 2 liigas nüüd esindatud, samas mandri Eestis Kohilast lõunapoole kaardilt vaadates on ainuke klubi Tartu duubli duubel, see kurb, Rock Tartu nimeline meeskond aga on ära kadunud, kuuldavasti loobuti, eks jah ajalehe veergudel oli lihtsam õpetada kui ise teha. Pärnu duublit ka ei ole enam 2 liigas.
-
theundertaker
- Kasutaja
Herilased peaksid ka olema seal ju nad langesid alla ju.
Herilased on küll, aga nad Kohilast põhja pool jutheundertaker kirjutas: ↑11 Aug 2026, 13:51 Herilased peaksid ka olema seal ju nad langesid alla ju.
14 klubi hetkeseisuga 2 liiga nimekirjas:
Kohila
Haapsalu herilased
Hiiumaa Askus
KK Rakvere
Viimsi 3
Rae Spordikool
Rakvere Spordikool
Rapla kk
Saaremaa
Saku Kk
Talltech 3
Tartu 3
Kaitsevägi
KK Sokud
-
theundertaker
- Kasutaja
No seal lehel ma neid ei näinud ju.
Rakverest kaks satsi. Huvitav mis punt see KK Rakvere olema saab?
No see on see basket.ee keniaalsus. Pead minema avalehele, valima 2026/27 hooaja, siis minema I/II liiga lehele ja sealt näed tiime. Otse linki vajutades viskab 2025/26 hooaja lehele.
-
theundertaker
- Kasutaja
No Rakvere kk mängis eelmine hooaeg kohalikel võistlustel ja siis mängis Saage ka vahepeal seal. Eks seal on palju noori poisse.
Saage mängis eelmine hooaeg Rakvere spordikooli eest 2liigas , Allan Ehte ka, nüüd on mingi Rakvere kk ka seal nimekirjas, lisaks Rakvere spordikooliletheundertaker kirjutas: ↑11 Aug 2026, 14:12 No Rakvere kk mängis eelmine hooaeg kohalikel võistlustel ja siis mängis Saage ka vahepeal seal. Eks seal on palju noori poisse.
KK Rakvere on endine Škoda/Taitokatto KK maakonna liigast, kus tõesti mängisid kõvad endised kõrgliiga mehed Saage, Kurg, Kuhi jne. Kuhi vist küll pigem esiliiga mees. Ühesõnaga something is cooking nagu nad oma sots meedia leheküljel väidavad.
Mängumeeste podcasti välismaa korvpalli mängude korrespondent ja kirjasõber
Esiliigast niipalju et Rock Tartus mänginud Tartu poisid (Luik, Trempi ja ka Liiva) liituvad Maaülikool/Hansamajaga, Tom Kaldre ka kuuldavasti sinna, lisaks hakkab Maaülikool tegema koostööd Nõo korvpallikooliga kelle poisid eelmine aasta u19 playoffis hirmutasid Talltechi satsi (Talltech võitis 2-1) ja mõned tublimad Nõo poisid võetakse Maaülikooli satsi.
Herilased ka sumisevad. Piltid üles laetud Facebooki. Nordis treenitakse. Paratamatus, et enamus mehi Tallinnast ja mängudeks kodukandis käimas.
https://sport.delfi.ee/artikkel/1206058 ... tanel-teeb
Väike huumori nurgake ka. Eriti meeldib lause "Kui tahate teha, tehke!" Eks kõva kriitika oli Tartus siis kui Ülikooli satsil ei läind ja õpetati, kuidas tegema peaks Teini poolt. Nüüd proovis ise kõigi tegemiste kõrvalt teha asja ja selline lõpp. Ei ole see kossu satsi tegemine teps mitte lihtne. Liivak muidugi 3s kohas peatreener nagu ma aru saan, üldse julm, et kõike neid asju vedada ja sõita Saku - Tapa ning Tartu trassil. Proovi veel selle kõrvalt mingi normaalne mansa komplekteerida ja nagu öeldi, siis manageri ka ei leitud. Kas üldse otsiti?!
Nagu artiklist lugeda, siis ka Pärnust ja Võrust on teise liiga vastu huvi, kuid paraku liiga hilja nagu ma aru saan ning ei saadud vastu võtta liigasse.
Väike huumori nurgake ka. Eriti meeldib lause "Kui tahate teha, tehke!" Eks kõva kriitika oli Tartus siis kui Ülikooli satsil ei läind ja õpetati, kuidas tegema peaks Teini poolt. Nüüd proovis ise kõigi tegemiste kõrvalt teha asja ja selline lõpp. Ei ole see kossu satsi tegemine teps mitte lihtne. Liivak muidugi 3s kohas peatreener nagu ma aru saan, üldse julm, et kõike neid asju vedada ja sõita Saku - Tapa ning Tartu trassil. Proovi veel selle kõrvalt mingi normaalne mansa komplekteerida ja nagu öeldi, siis manageri ka ei leitud. Kas üldse otsiti?!
Nagu artiklist lugeda, siis ka Pärnust ja Võrust on teise liiga vastu huvi, kuid paraku liiga hilja nagu ma aru saan ning ei saadud vastu võtta liigasse.
Liivaku asemel on Saku KK II liiga treener endine Coolbeti duubli treener Georg Murakas kui ma ei eksi.Drogba kirjutas: ↑25 Aug 2026, 10:06 https://sport.delfi.ee/artikkel/1206058 ... tanel-teeb
Teistpidi võib mõelda, et äkki see Teini tänitamine ja lõpuks ka Rocki taasloomine utsitas omakorda Taltsi ja kompaniid tagasi suurde mängu tõusma. Mäletame kõik mis sai sellest oma poistega tegemisest Tartus.Drogba kirjutas: ↑25 Aug 2026, 10:06 https://sport.delfi.ee/artikkel/1206058 ... tanel-teeb
RHKK-ga liitub Juris Umbraško, mis on päris raju uudis, arvestades asjaolu mida ta möödunud hooajal tegi ja mis tasemel oli. Mulle vähemalt näib selline liikumine üsna utoopiline ja teisest küljest jätab mulje, et kusagil nagu mingid loogikad ei klapi üldse kokku.