Eesti-Läti korvpalliliiga 2026/27

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
East
Kasutaja

Re: Eesti-Läti korvpalliliiga 2026/27

Postitus Postitas East »

vaim564 kirjutas: 12 Aug 2026, 08:51 Raudlal on mingid oma kiiksud, Tartu, TalTech ja Viimsi on ülehinnatud, Kalev ning Pärnu alahinnatud ning tundub, et nad hindavad põhiliselt oma mängijaid.
Tartu ja TalTechi kasuks räägib vaid nende pikem roster, kuid tõepoolest, kui vaadata Tartu rosterit, siis tõepoolest - pole vähemalt eestlastest küll kedagi, keda Kalevis hirmsasti näha tahaks. Rosenthal on riskantne, sest ei tea, millises seisus tema vigastus on, vähemalt Poola tagasi ta ei saanud ja ta pole kindlasti kõige odavam mängija. Palju sõltub Harrisoni ja Alleni kvaliteedist ning millises seisukorras on Dorbek, kuid kui seal oleks tõsisem kahtlus, küll siis see puuduv ukrainlane kusagilt leitakse. See on praegu tõsisem murekoht, Saar kindlasti hakkab ka SG mängima.
TalTechi ja Viimsi puhul panustamine ainult oma jõududele on tore, roster on päris pikk, kuid kvalitatiivset hüpet niiviisi ei tule. Pärnu ja Keila KK-ga tuleb neil tõsine madistamine. Pahvi Basket ilmselt tuleb hooaega ära mängima.
Kusjuures minu maitse jaoks kuuleb Mängumeeste saates vahepeal ikka väga huvitavaid statemente. Kas Ruudult ei lipsanud mitte eelmise saate alguses väide justkui on algava hooaja Tartu eelmise hooaja Tartuga võrreldes tugevam? Tõe saame küll hooaja käigus kätte, aga esialgu tundub üsna optimistliku väitena: Maidoh vs Painter, El Sheikh vs Ilver, Paliek vs Lips, Smith-McEwen vs Bernard, Rosenthal vs McBride. Just eesliini mitmekülgsuse osas tunduks mulle eelmise hooaja Tartu ohtlikum. Sel hooajal hakkab palju olenema sellest, kas ja kui hästi Paliek õnnestub, sest ma ei taha uskuda, et El Sheikh oma mängu väga palju ümber muuta on suutnud. Tagaliinis ma usun, et Smith-McEwen on kvaliteedi poolest more or less Bernardi tase - vähemalt nende meeste ABA2 statistika enne Tartusse siirdumist võiks seda indikeerida. Suurem küsimus minu jaoks on ka see, et kui eelmine hooaeg oli Tartu suureks relvaks vahetava kaitse mängimine, siis kas ja kuidas see selle hooaja rosteriga õnnestub?

Teine huvitav asi on tõesti TalTechi pushimine Siim "gabariidid loevad" Raudla poolt. TalTechil on sisuliselt kaks üle 2 meetri meest - Jurkatamm ning nooruke Sonntak. Minu jaoks on TalTechi puhul kaks huvitavat küsimust - esiteks kuidas Rikberg suudab uues keskkonnas õnnestuda ja kas Varrak julgeb talle vanade turvaliste taltechikate (Post, Ilves, Suurorg) kõrvalt avanssi anda ning teiseks kuidas Tormi Metsla tase ühisliiga kontekstis välja näeb. Muus osas on see ju täiesti tavaline TalTech, kes pole soovinud oma alamõõdulise eesliini lahendamise probleemiga tegeleda.

Keila Basketi osas oli ka mingi naljakas väide, kus Tassa minek loeti justkui suureks kaotuseks. Mulle ei jõua kohale, kuidas saab see mängulises mõttes kaotus olla, kui tegelikult mängiti eelmine hooaeg niikuinii ilma Tassata. Oleks Tassa eelmisel hooajal mänginud, arusaadav, sest suure tõenäosusega oleks ta selles meeskonnas üks liidritest olnud, aga kui ta sai osaleda vaid ühes mängus, siis on keeruline rääkida mingist suurest ilmajäämisest. Keila KK osas oldi ka kuidagi sapised. Nende eestlaste koosseis tagaliinis on minu meelest etem kui eelmise hooaja lõpus (Sats, Schmalz, Laanemaa vs Kirsipuu, Aav) ning muus osas on ju selge, et nad saavad väga palju sõltuma värvatavate välismaalaste kvaliteedist.
urmet84
Kasutaja

Postitus Postitas urmet84 »

East kirjutas: 12 Aug 2026, 09:45
vaim564 kirjutas: 12 Aug 2026, 08:51 Raudlal on mingid oma kiiksud, Tartu, TalTech ja Viimsi on ülehinnatud, Kalev ning Pärnu alahinnatud ning tundub, et nad hindavad põhiliselt oma mängijaid.
Tartu ja TalTechi kasuks räägib vaid nende pikem roster, kuid tõepoolest, kui vaadata Tartu rosterit, siis tõepoolest - pole vähemalt eestlastest küll kedagi, keda Kalevis hirmsasti näha tahaks. Rosenthal on riskantne, sest ei tea, millises seisus tema vigastus on, vähemalt Poola tagasi ta ei saanud ja ta pole kindlasti kõige odavam mängija. Palju sõltub Harrisoni ja Alleni kvaliteedist ning millises seisukorras on Dorbek, kuid kui seal oleks tõsisem kahtlus, küll siis see puuduv ukrainlane kusagilt leitakse. See on praegu tõsisem murekoht, Saar kindlasti hakkab ka SG mängima.
TalTechi ja Viimsi puhul panustamine ainult oma jõududele on tore, roster on päris pikk, kuid kvalitatiivset hüpet niiviisi ei tule. Pärnu ja Keila KK-ga tuleb neil tõsine madistamine. Pahvi Basket ilmselt tuleb hooaega ära mängima.
Kusjuures minu maitse jaoks kuuleb Mängumeeste saates vahepeal ikka väga huvitavaid statemente. Kas Ruudult ei lipsanud mitte eelmise saate alguses väide justkui on algava hooaja Tartu eelmise hooaja Tartuga võrreldes tugevam? Tõe saame küll hooaja käigus kätte, aga esialgu tundub üsna optimistliku väitena: Maidoh vs Painter, El Sheikh vs Ilver, Paliek vs Lips, Smith-McEwen vs Bernard, Rosenthal vs McBride. Just eesliini mitmekülgsuse osas tunduks mulle eelmise hooaja Tartu ohtlikum. Sel hooajal hakkab palju olenema sellest, kas ja kui hästi Paliek õnnestub, sest ma ei taha uskuda, et El Sheikh oma mängu väga palju ümber muuta on suutnud. Tagaliinis ma usun, et Smith-McEwen on kvaliteedi poolest more or less Bernardi tase - vähemalt nende meeste ABA2 statistika enne Tartusse siirdumist võiks seda indikeerida. Suurem küsimus minu jaoks on ka see, et kui eelmine hooaeg oli Tartu suureks relvaks vahetava kaitse mängimine, siis kas ja kuidas see selle hooaja rosteriga õnnestub?

Teine huvitav asi on tõesti TalTechi pushimine Siim "gabariidid loevad" Raudla poolt. TalTechil on sisuliselt kaks üle 2 meetri meest - Jurkatamm ning nooruke Sonntak. Minu jaoks on TalTechi puhul kaks huvitavat küsimust - esiteks kuidas Rikberg suudab uues keskkonnas õnnestuda ja kas Varrak julgeb talle vanade turvaliste taltechikate (Post, Ilves, Suurorg) kõrvalt avanssi anda ning teiseks kuidas Tormi Metsla tase ühisliiga kontekstis välja näeb. Muus osas on see ju täiesti tavaline TalTech, kes pole soovinud oma alamõõdulise eesliini lahendamise probleemiga tegeleda.

Keila Basketi osas oli ka mingi naljakas väide, kus Tassa minek loeti justkui suureks kaotuseks. Mulle ei jõua kohale, kuidas saab see mängulises mõttes kaotus olla, kui tegelikult mängiti eelmine hooaeg niikuinii ilma Tassata. Oleks Tassa eelmisel hooajal mänginud, arusaadav, sest suure tõenäosusega oleks ta selles meeskonnas üks liidritest olnud, aga kui ta sai osaleda vaid ühes mängus, siis on keeruline rääkida mingist suurest ilmajäämisest. Keila KK osas oldi ka kuidagi sapised. Nende eestlaste koosseis tagaliinis on minu meelest etem kui eelmise hooaja lõpus (Sats, Schmalz, Laanemaa vs Kirsipuu, Aav) ning muus osas on ju selge, et nad saavad väga palju sõltuma värvatavate välismaalaste kvaliteedist.
Raudla mulle meeldib, aga häirib tema juures see Lipsu ülistamine. Jah, tegemist oli EstLati ühe parima eestlasega. Aga samas koondises saab üksikuid minuteid ja ei kanna seda koormat ära, mida Konontšuk, Kullamäe jms kaader. Aga proportsionaalselt sellele saab Lips ebanormaalselt palju kajastust.

Ja siis veel see jutt kevadel, et "Cramol on raske, Tartul on selge pikkuse ülekaal"

Kirjutasin Raudlale, et kuule, Toom ja Lips on enamvähem sama pikad, aga ei mingit tagasisidet.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

VEF ja Valmiera on vahepeal välismaalt tagaliini täiendust saanud.

VEF-iga liitus Caleb Asberry - https://www.proballers.com/basketball/p ... eb-asberry
Valmiera täienes Darren Williamsiga - https://www.proballers.com/basketball/p ... n-williams
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Zelli täiendas edurivi Klavs Cavarsiga ning ühtlasi lõpetas aktiivse komplekteerimisfaasi.

Tagaliinis Tony Perkins, Toms Skuja, Raivo Kudrjavcevs, Ben Shungu, Roland Schulz ja Gustavs Kampus, äärtel Janis Berzins, Martynas Varnas, Tomas Talcis, Ritvars Nikolajevs, Kristers Kikusts, Kristians Feierbergs, Tyler Wahl ning keskmängija positsioonil Klavs Cavars ja Isaac Johnson.

Huvitav meeskond kokku pandud ning kindlasti koos VEF-iga peamine favoriit meie kohalikus ühisliigas - iseasi, kas raha hooaja lõpuni jagub :)

Teistpidi tahaks arvata, et nii kõva tasemetõus see ka pole, et igal juhul Kalevist ja Tartust paarikümne punktiga üle rullitakse. Kui Zelli täie keskendumisega peale ei tule, siis võiks varianti näpistamiseks olla küll.
RK
Kasutaja

Postitus Postitas RK »

Tartu meeskonna pressiteade:
Korvpallimeeskond Tartu Ülikool Maks & Moorits sõlmis uueks hooajaks lepingu 19-aastase ääremängija Thor Andreas Perviga.
201 sentimeetri pikkune Perv esindas 2025/2026 hooajal esiliigas Reinar Halliku Korvpallikooli, kus kogus keskmiselt 9,4 punkti, 3,8 lauapalli ja 2,8 resultatiivset söötu. U19 vanuseklassi Eesti meistrivõistlustel kogus Perv 11 kohtumisega keskmiselt 17,6 punkti, 3,6 lauapalli ja 3,3 resultatiivset söötu. Lisaks on ta kuulunud ka Eesti noortekoondistesse ning esindanud Eestit U16 Euroopa meistrivõistlustel.
Pervi jaoks tundus Tartusse siirdumine järgmine loogiline samm karjääris: “Kuigi ma ise siin ei kasvanud, on Tartu mulle alati südamelähedane olnud, sest kogu mu pere on siit pärit. Seega, kui oli aeg teha edasine plaan, teadsin täpselt, et Tartu on õige koht, sest just siin on mul võimalus omandada tipptasemel haridus ja olla osa Eesti parimast tiimist. Uuel hooajal on mu eesmärk tuua meeskonda värsket energiat ning hoida meistritiitel kindlalt Tartus!”
Lisaks Pervile kuuluvad uuel hooajal Tartu Ülikool Maks & Mooritsa koosseisu tagamängijad Mack Smith-McEwen, Märt Rosenthal, Martin Paasoja, Robert Valge, Rando Roos ja Tanel Lepp, ääremängijad Yevhen Kaziuk, Aleksander Oliver Hint, Rasmus Andre, Keith Palek III ja Omar El-Sheikh ning keskmängijad Rauno Nurger, Chris Maidoh ja Vladyslav Sinnik.
Maxi
Kasutaja

Postitus Postitas Maxi »

Natuke ehk maitse asi, aga Pervil on kindlasti päris raske Tartu satsis korralikult vastutust ja mänguminuteid hankida. Eeldusel et plaan on ülejärgmine hooaeg USA üliõpilasliigasse siirduda oleks näiteks Viimsi kogemuse ja arengu mõttes nagu turvalisem valik. Aga loodame et ta saab Tartus ka oma arenguhüppe tehtud
Kasutaja avatar
BCKLV
Kasutaja

Postitus Postitas BCKLV »

Mulle tundub, et noorte mängumeeste välja hõikamisest on saanud miskit sorti mainekujundus operatsioon. Tartul ja Viimsil on nüüd 15 pallurit listis. Kahtlemata on noortega tegelemine sponsorite ja korvpalliüldsusele oluline, aga paljud neist üldse platsile jõuavad ja arenguks piisavalt mänguminuteid saavad? Tartul noori lausa nii palju, et Romel Savi ja Gregor Vendla, keda Lips pidas sellesuvisest U20 koondisest olulisteks puudujateks, ei paista väljundit saavat ja on sunnitud kõrgemal tasemel mängimisest loobuma? Ehk oleks aeg Tartusse või Eestil oma noortetiim EstLat liigasse teha nii nagu Läti praegu tahab läbi suruda. Lootsin ise, et RHKKst on mõni noor Keila KKsse tulemas Landra kaudu, aga nii ei paista minevat. U20 koondislastest veel Remi-Andero Rumm, Andries Kivimagi ja Oliver Kruus ripakil...
RK
Kasutaja

Postitus Postitas RK »

BCKLV kirjutas: 13 Aug 2026, 14:33 Mulle tundub, et noorte mängumeeste välja hõikamisest on saanud miskit sorti mainekujundus operatsioon. Tartul ja Viimsil on nüüd 15 pallurit listis. Kahtlemata on noortega tegelemine sponsorite ja korvpalliüldsusele oluline, aga paljud neist üldse platsile jõuavad ja arenguks piisavalt mänguminuteid saavad? Tartul noori lausa nii palju, et Romel Savi ja Gregor Vendla, keda Lips pidas sellesuvisest U20 koondisest olulisteks puudujateks, ei paista väljundit saavat ja on sunnitud kõrgemal tasemel mängimisest loobuma? Ehk oleks aeg Tartusse või Eestil oma noortetiim EstLat liigasse teha nii nagu Läti praegu tahab läbi suruda. Lootsin ise, et RHKKst on mõni noor Keila KKsse tulemas Landra kaudu, aga nii ei paista minevat. U20 koondislastest veel Remi-Andero Rumm, Andries Kivimagi ja Oliver Kruus ripakil...
Vendla lõpestas korvpallurikarjääri ära, põhjust me ei tea võime ainult spekuleerida, Savil on ka teine hobi, motosport, vbl pühendub sellel, Tartul on korralik väljund noortele esiliigas, arengut tal seal ei tulnud 2 viimasel hooajal esiliigas keskmiselt täpselt 8,7 punkti per mäng , see ei ole ju see tase mille pealt meistriliigas lammutada, nii Vendla , kui ka Savi saavad sügisel 20 , ei ole enam nii noored, kõigist ei saa korvpallurid, sellega peame leppima, osad tahavad korvpalli kõrval ka hariduse kätte saada, inimesed on erinevad, Tartus on see võimalik. Tartu noored kes ei ole saanud väljundit on esiliigas ja meistriliigas laiali, Mägi ja Paidra Kadrina Karudes, Viimsis Tassa, Pere, Jurtsenko ja Urvik, Kaur Suurorg läks Pärnusse, kus ka Eelmäe, Oliver Suurorg oli Tartus 5 aastat , nüüd Talltechis, Peemot ja Aav Keila KKs, nad kõik olid omal ajal Tartu pingipoisid, nüüd proovivad mujal läbi lüüa, Tartus on saanud nad põhimeeskonna juures treenida ja esiliigas on nad saanud mängida, Tartul on duubelmeeskond olemas ja see reaalselt toimib, treenitakse põhimeeskonna juures ja mängitakse esiliigas, ei pea teiste klubidega lepinguid sõlmima et saaks kuskil mängida ja Tartu on olnud aastaid juba esiliiga tipus ja esiliiga tase on tõusnud korralikult see ei ole õlleliiga see on poolproffesionaalne liiga.

Sinu idee teha EstLat liigasse üks sats noortest on ideena tore, kahe käega toetan seda, kuuldavasti Tartus tahtis seda Eichfuss teha maaülikooli baasil aga ei ole rahastajaid, ka saal ei vasta nõuetele, kui leiad üleliigset 200-300 tuhhi ja järjepidevalt siis arvan et selle meeskonna saaks ära teha küll :D
Tartus noori tuleb küll hästi peale, ja päris hästi, ntx u16 koondises on 5 Tartu poissi ja mõni asjalik ei mahtunud koondisesse ja ka järgmised aastakäigud on Tartul päris head ja ka vanemates aastakäikudes on mõned päris huvitavad tüübid: 2008 a Korkka ja Tulubenski, 2009 , Veermäe, Lindeberg , Mürkhain.
Oliver Kruus kui veel jätkab korvpalliga siis arvan et Pahvi juures
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Ma ei taha Pahvi satsi liiga palju tümitada, aga see Peteris Salminsi palkamine tundub üsna traagiline, kui ta peaks olema üks sellest kolmest välismängijast, kellest Pahv varasemalt on rääkinud.

Ja samamoodi ei saa ma aru nendest, kes arvavad, et Läti U18/U20 tiimi lisandumine ühisliigasse on "hea idee" või "põnev täiendus". See on täiesti kohutav mõte ning on arusaamatu, kuidas Eesti pool sellist jama aktsepteerib. Asi pole isegi nö erandi tegemises, vaid selles, et kui meie ühisliiga tahab olla tõsiseltvõetav liiga või sinnapoole areneda, siis selliseid meeskondi liigasse ei lasta, kui nad ei ole eelnevalt sportlikult midagi tõestanud.

Praegusel juhul ennustan, et enam-vähem läheb nii: liiga saab juurde ühe kogenematu noortemeeskonna, kes mängib enamus mänge tühjade saalide ees ning kelle enamus mänge lõppevad minimaalselt 30-punktiliste kaotustega. Niigi keeruline ja tihe kalender muutub enamus klubide jaoks (need, kes mängivad ka teisi sarju) veelgi hektilisemaks, mängijate koormus kasvab. Eesti klubid saavad ühe täiendava ja enamus klubide jaoks tarbetu Läti reisi juurde - trenniaeg väheneb, kulubaas suureneb. Lisaks tuleb veel kodumängu hostida, kuhu tõenäoliselt mitte keegi kohale tulla ei viitsi. Läti klubid, kes komplekteerimisega raskustes on, jäävad potentsiaalselt mõnest Läti noormängijast ilma, sest nood hakkavad nüüd selles ühendmeeskonnas mängima. Tõenäoliselt elab see projekt aasta-kaks ning siis sureb.

Kas keegi oskab nüüd mõne positiivse argumendi ka nüüd välja tuua, miks selle meeskonna lisandumine vajalik on? Minu jaoks on täielik naljanumber sellist meeskonda liigasse lasta - ja veel eritingimustel -, kui on soov tekitada meie liigast mingisugune atraktiivne produkt. Äkki peaks siis lätlastelt paluma ka meie Audentese ennistamist ühisliigasse? Oh, wait - see tiim sai Eesti esiliigas eelmisel hooajal 4 võitu.

Selle tiimi ainus positiivne aspekt eestlaste jaoks on see, et tekkis mõningane tõenäosus, et Keila Basket ei jäägi sel hooajal viimasele kohale. Kuigi ma ei tea, kas seda saab siiski positiivseks lugeda.
vanafänn
Kasutaja

Postitus Postitas vanafänn »

Päris raske on tõesti näha, miks lastakse lätlastel oma U-tiim tuua kõrgliigasse. Juhul, kui meie pool on sellega nõus siis võiks olla minimaalselt konks sees, et antud tiimis peavad ka mingid eestlased koha saama või siis lastakse samamoodi selline noortemeeskond üles tuua. Kahju vaadata, et ainult lätlased lõikavad sellest (potenetsiaalset) kasu hetkel.
theundertaker
Kasutaja

Postitus Postitas theundertaker »

Nüüd ametlik, et 15-s klubi liitub.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Kiili selgitused, et lätlased esitasid vajalikud garantiid, kompenseerivad meie klubidele kaasnevad kulud ning et RBS on kalendrimuudatuste osas paindlik, ei ole ausalt öeldes väga veenvad.

Minu jaoks taandub asi ikkagi sellele, et kui me mõtleme meie ühisliigale kui produktile ja vaatajale suunatud tootele, siis selline asi on tsirkus. RBS-sugune projektimeeskond ei aita mingil määral liiga tõsiseltvõetavust tõsta ega kergita ka siinse liiga sportlikku taset. Miks on niivõrd oluline, et see meeskond peab mängima koheselt ühisliigas, mitte ei võiks alustada oma eksperimenti näiteks lätlaste enda esiliigas?

Eesti-Läti ühisliiga eesmärk peaks (loodetavasti) olema, et selle keskmine tase muutuks ajas tervikuna ühtlasemaks ning ülemine tipp samal ajal rahvusvahelises mõõtmes tugevamaks. Et oleks rohkem pingelisi mänge ning vähem ühepoolseid ülesõitmisi. Et oleks klubid, millel tekiks kohalik, selge identiteet. Hetkel hakatakse aga taset lihtsalt lahjendama ning ainus argument näib olevat, et "lätlased tahtsid, eriolukord, meie kulud kompenseeritakse". Mõni ajakirjanik võiks alaliitu veel torkida selle küsimusega, et mida RBS liigale siis sportlikus mõttes juurde annab?
Kasutaja avatar
toivo
Kasutaja

Postitus Postitas toivo »

Asjaajamine oli jama ja noortesatsi asemel võinuks keegi asjalikum punt olla, aga iseenesest hea, et keegi juurde tuli. 26 mänguga põhiturniir on ikka lahja, just eurosarju mitte mängivate klubide vaatest.
RK
Kasutaja

Postitus Postitas RK »

Tartu meeskond on hetkel komplekteeritud
Tartu Ülikooli Maks & Mooritsa pressiteade:
Meeskonna abitreeneritena jätkavad Toomas Kandimaa ja Olari Narits
Valitseva Eesti meistri Tartu Ülikool Maks & Mooritsa treeneritetiim jätkab uuel hooajal senises koosseisus – peatreener Aivar Kuusmaa kõrval jätkavad abitreeneritena klubi raudvarasse kuuluvad Toomas Kandimaa ja Olari Narits.
Kandimaa on Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna abitreenerina töötanud aastatel 2009-2020 ning uuesti alates 2024. aastast. Aastatel 2020-2021 täitis Kandimaa poolteist hooaega ka Tartu Ülikool Maks & Mooritsa peatreeneri rolli. Samuti on ta aastast 2005 tegutsenud Tartu Ülikooli sporditeaduste ja füsioteraapia instituudis sportmängude õppejõuna.
Kandimaa sõnul on korvpall tema suurim kirg ja isegi pärast pikki aastaid treenerina on ta uue hooaja eel põnevil. “Iga hooaeg hakkab jälle nullist - tulevad uued mängijaid, hakkad uuesti seda süsteemi ehitama ja saad enda ideid jälle rakendada. Kuidas vastaseid üle kavaldada ja millistele taktikalistele nüanssidele rõhku panna. See on treeneri jaoks põnev protsess.”
Uue hooaja ootuste osas on Kandimaa konkreetne: “Klubi poolt on eesmärgid paika pandud ja ühel tõsiseltvõetaval meeskonnal ei saagi muud eesmärki oota kui võita võimalikult palju. ”
Olari Narits on Tartu Ülikooli Akadeemilises spordiklubis korvpallitreenerina töötanud ligi 15 aastat. Esindusmeeskonna abitreeneri rollis on ta kokku olnud viiel erineval hooajal.
“Minu ülesanne on olla kindel lüli esiliiga ja esindusvõistkonna vahel, et noormängijate treeningprotsessi ja kahe meeskonna vahelist liikumist sujuvamaks muuta. Samuti on minu fookus noorte individuaalsel arendamisel. Lisaks tegelen videoanalüüsiga, mille maht erinevate liigade peale kokku on päris suureks läinud ” kommenteeris Narits enda rolli.
Tartu Ülikool Maks & Moorits korvpallimeeskond on komplekteeritud ja ettevalmistusega alustati nädala alguses. Tänavusele hooajale minnakse vastu järgmises koosseisus: tagamängijad Mack Smith-McEwen, Märt Rosenthal, Martin Paasoja, Robert Valge, Rando Roos ja Tanel Lepp, ääremängijad Thor Andreas Perv, Yevhen Kaziuk, Aleksander Oliver Hint, Rasmus Andre, Keith Palek III ja Omar El-Sheikh ning keskmängijad Rauno Nurger, Chris Maidoh ja Vladyslav Sinnik.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

theundertaker kirjutas: 14 Aug 2026, 13:35 Nüüd ametlik, et 15-s klubi liitub.
Tabeli lõpus kujuneb selline lõbus kolmik LU, Keila Basket ja RBS Junioru Izlas. Sisuliselt sama pofiiliga kui LU, kes on küll veidi vanemad, kuid valmistavad teistele klubidele kaadrit ette. Küllap näha saab, milliseks nende tegelik tase kujuneb ja kas võetakse mõned vanemad mängijad täienduseks. Viimsi ja Keila KK peaksid neist ikkagi tugevamad olema, teistest rääkimata. Enne ei maksa paanikat teha. Teised Läti klubid sihivad kaheksa hulka. Tundub, et Liepaja on veidi juurde pannud ja Ogre veidi järele andnud, aga näeme.
Vasta