Bigbank/Kalev head ja vead

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja

Re: Kalev/Cramo head ja vead

Postitus Postitas bckalev-cramo »

kiiver kirjutas: 16 Mär 2026, 14:48 EstLat liiga kodukal muidu rostereid uuendatakse päris kiirelt mulle tundub. Hermet oli kiirelt maas, Alles ja Kurucs lisati kiirelt juurde. Camaron Tongue aga endiselt nimekirjas. Kas see midagi tähendab, ei tea aga juba nädalapäevad tagasi hakkas silma
Niikaua kui teda pole uude võistkonda registreeritud kuuluvad tema õigused nö meil ja ta püsib meie rosteris, ehk teoorias on see võimalus olemas jah.
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja

Postitus Postitas Drogba »

Kuidas müük läheb? Saame 3000 kätte?
Mängumeeste podcasti välismaa korvpalli mängude korrespondent ja kirjasõber
Pärtel
Kasutaja

Postitus Postitas Pärtel »

Drogba kirjutas: 18 Mai 2026, 08:38 Kuidas müük läheb? Saame 3000 kätte?
Mängumeestes oli juttu, et hommikuse seisuga oli 700 müüdud, mille najal siis Allan ennustas, et 1300 tuleb kokku. Piletitaskus on aga näha, et tänase päeva jooksul on veits paremini hakanud müük minema, nii et ehk ikka paarsada tuleb üle Allani prognoosi. Aga kahju ikka ja natuke hämming ka. Mis mäng siis veel peaks rahvast saali tooma?
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja

Hetkel ca 1500-1700 inimest saalis.

Tahaks loota, et järgmised päevad suurendavad numbrit ca 2500ni vähemalt.
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja

2736 !!! Ootused said pea 2-selt ületatud. Sellegi üle hea meel. Loodetavasti neist suurim enamus olid ikka piletiga ju klubi sai siit väiksegi plussi!
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja

Eile siis härra Kiili otsis sponsorit liigale AK uudistes. Tuli juttu ka saalidest. Näidati mitmel korral kaadreid Nordist. Nordil on omad puudused. Mis saal saab tuleval hooajal koduks? On plaanis rohkem Kalevi Spordihallis olla?
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja

Kuna Kalevi SPH nädalavahetused on nagu ikka 99% hõivatud, siis plaan on:

Nädala alguses Kalevis kuni eurosarja mänguni, neljapäevast Nordis kuni EST-LAT mänguni.
Pärtel
Kasutaja

Postitus Postitas Pärtel »

Oh jah. See Nordi materdamine tundub olevat selline kohustuslik repertuaar spordiajakirjanikele. Seekord Anu Säärits esitas küsimusi, justkui nagu Eesti Läti liiga ei ole atraktiivne selle pärast, et Nordis on liiga vähe WC-sid. Mis ta siis lootis kuulda - et Eesti Läti liiga maksab uue sponsori toel Unibet Arena rendi kinni kõigi 26 põhiturniiri mänguks?

Olen endiselt arvamusel, et Nordi saal ei ole halvem koht kui Kalevi spordihall (või näiteks Taltech spordihoone) - eriti nüüd, kui sinna õue pandi need Cramo soojustatud WC-d ja lõpuks veel legaliseeriti ka tänavaäärne parkimine mängu ajaks.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Seal uudislõigus näidati küll Nordi episoodiliselt, aga jah, ilmselge viide seal oli olemas. Ja olgem ausad, tegelikult on see ka ju õigustatud. Kui keegi ütleb, et sealne olukord on kuidagi mugav pealtvaatajale, siis no ma ei tea. Õue on tõesti mõned WC-d pandud, aga see on ikkagist ju kentsakas. Huvitav mis loogika alusel seda maja kunagi projekteeriti, 1000 inimest mahub saali ja siis toetav infra on enam kui puudulik. Seda saali vist nii naljalt ka ei laienda / renoveeri, et sinna tekiks natukenegi enam ruumi ja lõpõeks see vist pole ka Kalevi asi seda ajada vaid hoone kuulub kolmandale osapoolele.

Täna vist kahjuks tuleb tõdeda, et Tallinnas häid alternatiive tekkimas pole ja tõenäoliselt räägime me sama juttu ka kahe kolme aasta pärast, et oleks saali vaja. Kui peaks panuseid panema, siis julgeks täna pakkuda, et Tartu võistkond saab "oma saali" aastaks 2030 kätte pealinnas võib sellest aga siiski und näha.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Re: BigBank / Kalev head ja vead

Hooaja ettevalmistus hakkas vist käesoleval nädalal? Kui Taltech, Pärnu ja Tartu on oma tegevusi veidi kajastanud siis Kalevi sotsiaalmeedias valitseb mingil põhjusel vaikus.
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja

marxx762 kirjutas: 14 Aug 2026, 17:25 Hooaja ettevalmistus hakkas vist käesoleval nädalal? Kui Taltech, Pärnu ja Tartu on oma tegevusi veidi kajastanud siis Kalevi sotsiaalmeedias valitseb mingil põhjusel vaikus.
Põhjuseid mitmeid, kuna enamustel sel nädalal medical, siis nö aktiivseid trenne on teinud vähesed. Siia juurde lisada, et uue brändinguga varustus on uuel nädalal tulemas, siis väga ei taha pildis hoida vale klubi, meie vana brändinguga jne tooteid, eriti olukorras, kus mõnel võivad sponsorid vastuollu minna meie olemasolevate toetajatega.
Kasutaja avatar
Drogba
Kasutaja

Seoses 15nda meeskonnaga liigas. Kas siis Eesti satsidele makstakse buss edasi - tagasi kinni, et seal mängimas käija? Nagu ma aru saan, siis uus sats riiga ja Läti alaliidu rahastatud ning jõuga suruti otsus läbi, et peab liigasse saama, muidu riik raha ei anna kossule rohkem ja õnneks tulid eestlased lätlastele vastu. Tase neil muidugi kaheldav, aga no noh lätlastel hea otsus järjekordne plejaad noori saab siin liigas harjumise võimaluse ning kelle tiivad kõrgemale ei kanna, siis selle liiga jaoks kasvatatakse kindlasti tublisi mängijad nagu LU on teinud.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

bckalev-cramo kirjutas: 14 Aug 2026, 22:37
marxx762 kirjutas: 14 Aug 2026, 17:25 Hooaja ettevalmistus hakkas vist käesoleval nädalal? Kui Taltech, Pärnu ja Tartu on oma tegevusi veidi kajastanud siis Kalevi sotsiaalmeedias valitseb mingil põhjusel vaikus.
Põhjuseid mitmeid, kuna enamustel sel nädalal medical, siis nö aktiivseid trenne on teinud vähesed. Siia juurde lisada, et uue brändinguga varustus on uuel nädalal tulemas, siis väga ei taha pildis hoida vale klubi, meie vana brändinguga jne tooteid, eriti olukorras, kus mõnel võivad sponsorid vastuollu minna meie olemasolevate toetajatega.
Ma siiski vastan sellele, aga veidi üleüldisemalt.

See on minu meelest meie ühiskonna ja spordi üks keskseid probleeme. Alati leiab mingi mõjuva põhjuse, miks ei saa üht või teist teha. Enamjaolt on kusagil keegi või müstiline faktor X mis pärssis tulemuslikkust, arengut või midagi kolmandat. Tundub olema kergem tuua põhjenduseks mingi täiesti totter põhjendus, kui et tunnistada - jah, saanuks paremini ning võinuks sellele või teisele tähelepanu pöörata. Öelda, et edaspidi proovime paremini, aga praegu tõesti panime veidi pange.

Läbivaks mustriks on ka see, et inimesed kes asjas sees peavad kõrvalt "targutajaid" täielikeks lollideks ja see tihtilugu baseerub lausetel, et mitu päeva või aastat nad antud teemaga on kokku puutunud ja kui pole teemas sees, siis hoidku oma arvamused endale. Jah igal elualal on teatav oma spetsiifika, aga pidepunkte erinevatel teemadel on rohkem kui küll, mulle lihtsalt näib, et tihti on lihtsam otsida vastuargumendid miks mitte midagi teist moodi teha, katsetada või miks midagi teha ei saa, sest see pole "minu" idee ning seetõttu see kindlasti ei ole päris õige, sest seal on üks või teine asi mis kindlasti sinna samusesse läheb. Sellise vabandusi otsiva suhtumisega vigu mitte tunnistades ning üldise seisukohaga mis baseerub absurdsetel põhjendustel miks midagi teha ei saanud, me ei jõuagi kuhugi.

Tihtilugu need erinevad asjad on küll pealtnäha üsna suvalised ja pealtnäha väikese mõjususega, aga pikas jooksus näitab see mulle üldist strateegiat ja laiemas plaanis keskendumist ka kõige väiksematele detailidele, mis kokkuvõttes moodustavad päris suure terviku ( ses osas on heaks näiteks Rally Estonia seltskond, kelle detailsust jms teemade käsitlust on lust kuulata - ülim proffesionaalsus)
Drogba kirjutas: 16 Aug 2026, 15:09 Seoses 15nda meeskonnaga liigas. Kas siis Eesti satsidele makstakse buss edasi - tagasi kinni, et seal mängimas käija? Nagu ma aru saan, siis uus sats riiga ja Läti alaliidu rahastatud ning jõuga suruti otsus läbi, et peab liigasse saama, muidu riik raha ei anna kossule rohkem ja õnneks tulid eestlased lätlastele vastu. Tase neil muidugi kaheldav, aga no noh lätlastel hea otsus järjekordne plejaad noori saab siin liigas harjumise võimaluse ning kelle tiivad kõrgemale ei kanna, siis selle liiga jaoks kasvatatakse kindlasti tublisi mängijad nagu LU on teinud.
Ma arvan, et see on teema kus meie klubid said üsna selgelt oma arvamust avaldada. Kui leiti ühtselt, et Läti koolipoisid meie liigas on tervitatav nähtus, siis loodan et keegi enam täna ei nuta ja ei kalkuleeri kusagil, et saime vastu pükse ja et tegu on "surnud mängudega."
suur13
Uus kasutaja

Postitus Postitas suur13 »

marxx762 kirjutas: 16 Aug 2026, 22:01 See on minu meelest meie ühiskonna ja spordi üks keskseid probleeme. Alati leiab mingi mõjuva põhjuse, miks ei saa üht või teist teha.
...
Läbivaks mustriks on ka see, et inimesed kes asjas sees peavad kõrvalt "targutajaid" täielikeks lollideks ja see tihtilugu baseerub lausetel, et mitu päeva või aastat nad antud teemaga on kokku puutunud ja kui pole teemas sees, siis hoidku oma arvamused endale
...
Tihtilugu need erinevad asjad on küll pealtnäha üsna suvalised ja pealtnäha väikese mõjususega, aga pikas jooksus näitab see mulle üldist strateegiat ja laiemas plaanis keskendumist ka kõige väiksematele detailidele, mis kokkuvõttes moodustavad päris suure terviku
Tere mehed, nagu sel puhul öeldakse - "long time lurker, first time poster". Ja ütlen ka kohe ära et pole suurem BC Kalevi fänn (kuigi olen olnud mõned aastad season ticket holder). Ausalt öeldes tegin konto just selle ülal oleva marxx762'e postituse pärast:
Respect et keegi julgeb selliseid asju välja öelda ja niimoodi sõnastada (kuigi koht ja teema peale mida see postitus tuli, on minumeelest veidi üle võlli) !

Eriti resoneeris see "rahvas söögu heinu" mõte. Kuigi ma üldiselt arvan et meil vähemalt korvpallis (peale Sooniku aegu on peale tulnud juba 2 põlvkonda klubijuhte ja managere, meie klubid suures osas baseeruvad erakapitalil ning igast podcastid ja sotsiaalmeedia lihtsustavad/soodustavad infole ligipääsu) on asjad päris OK. Seepärast ka märkisin ennist et võib olla trigger oli marx'il natuke vale koha peal.

Niiet minu suurim mure on pigem koostöö puudumine e. mitte "rahvas söögu heinu" vaid "naabrimees söögu heinu" e. jah, vaatan siin eelkõige Virumaa ja Keila poole... alati leab põhjuse miks mitte asju koos teha, mis sunniks ennast kompromissidele ja oma tegevuse suurema läbipaistvuse suunas.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

suur13 kirjutas: 17 Aug 2026, 13:54
marxx762 kirjutas: 16 Aug 2026, 22:01 See on minu meelest meie ühiskonna ja spordi üks keskseid probleeme. Alati leiab mingi mõjuva põhjuse, miks ei saa üht või teist teha.
...
Läbivaks mustriks on ka see, et inimesed kes asjas sees peavad kõrvalt "targutajaid" täielikeks lollideks ja see tihtilugu baseerub lausetel, et mitu päeva või aastat nad antud teemaga on kokku puutunud ja kui pole teemas sees, siis hoidku oma arvamused endale
...
Tihtilugu need erinevad asjad on küll pealtnäha üsna suvalised ja pealtnäha väikese mõjususega, aga pikas jooksus näitab see mulle üldist strateegiat ja laiemas plaanis keskendumist ka kõige väiksematele detailidele, mis kokkuvõttes moodustavad päris suure terviku
Tere mehed, nagu sel puhul öeldakse - "long time lurker, first time poster". Ja ütlen ka kohe ära et pole suurem BC Kalevi fänn (kuigi olen olnud mõned aastad season ticket holder). Ausalt öeldes tegin konto just selle ülal oleva marxx762'e postituse pärast:
Respect et keegi julgeb selliseid asju välja öelda ja niimoodi sõnastada (kuigi koht ja teema peale mida see postitus tuli, on minumeelest veidi üle võlli) !

Eriti resoneeris see "rahvas söögu heinu" mõte. Kuigi ma üldiselt arvan et meil vähemalt korvpallis (peale Sooniku aegu on peale tulnud juba 2 põlvkonda klubijuhte ja managere, meie klubid suures osas baseeruvad erakapitalil ning igast podcastid ja sotsiaalmeedia lihtsustavad/soodustavad infole ligipääsu) on asjad päris OK. Seepärast ka märkisin ennist et võib olla trigger oli marx'il natuke vale koha peal.

Niiet minu suurim mure on pigem koostöö puudumine e. mitte "rahvas söögu heinu" vaid "naabrimees söögu heinu" e. jah, vaatan siin eelkõige Virumaa ja Keila poole... alati leab põhjuse miks mitte asju koos teha, mis sunniks ennast kompromissidele ja oma tegevuse suurema läbipaistvuse suunas.
Käib aastaid salaja luuramas ja lugemas, no lõpuks siis on aeg sõna sekka öelda, hea kui inimesi lisandub siia.

Võibolla pidanuks ütlema, et minu algne postitus polnud ajendatud sellele eelnenud vastusest, aga vaevalt seda keegi uskunud oleks. :) Niisama jõululaupäeval sellise avaldusega lambist välja tulla tundunuks ka kuidagi vildakas.

Antud teemal on mul olnud päris palju arutelusid imimestega kes peavad spordist vähem või rohkem lugu ning paratamatult jääb tihtilugu mulje, et lihtsam on põhjendusi ja vabandusi otsida, miks midagi teha ei saa, mitte ei räägita kuidas ma saaksin teha. Ja see pole ainult spordis eksisteeriv muster.

Samas võiks siinkohal näidata näpuga ka ajakirjanduse poole, et nad ei hari meie publikut, selline süvitsi ja detailidesse minev teemakäsitlus oleks minu meelest täitsa vajalik ning tegu üsnagi täitmata segmendiga*. Samas, kui ajakirjandus ei viitsi, taha, suuda, oska antud teemat käsitleda, siis saaksid ka klubid antud teemadel rahvale lähemale tulla.

* - päris palju kuuleb näiteks Mängumeeste või Pihtas Põhjas podcastis mõne huvitavama teema juures algatuseks lauset, oh sellest võiks pikalt rääkida või ma ei hakka pikalt rääkima, sest keegi ei jaksa seda kuulata. Krt, räägi siis kasvõi 3h, ma arvan et ma pole ainus, kes seda kuulaks suure huviga, seda pinnapealset juttu on niikuinii piisvalt... Kes ei jaksa kuulata kerigu edasi.
Vasta