savipäts helistas vict kruudale ja ytles et tahaks midagi lõõgastuvat vaadata pühapäeva õhtul, mitte karjuvaid kossu fänne.....
ega jah see on ikka täitsa metsas kanal....vaatasin kyll et uues stiilis scoreboard ja graafilised lahendused ja puha, ning lootsin et sellest kanalist akkab asja saama....aga ei, kahjuks eksisin....
mäng oli masendav....Rock pakkus jälle võitu kalevile hõbekandikul aga ei suudeta seda vastu võtta
Viimati muutis raudsik, 13 Apr 2008, 17:54, muudetud 1 kord kokku.
mis te ajate et Matic on süüdi krt kui mehed viskavad kolmeseid 19-4 krt igapäev harjutavad ikka ei saa sisse ja kanguril 5/0 sinna need võidud lähevadki, kui sisse ei viska viskavad teised ega treener ei viska neid vaid mängijad.
Siiski olen enamuste poolt siin ja ei suuda lihtsalt seda Maticit taluda , täiest mõtetu vend , iga vea pärast võttis täna välja ! Valdmaal on midagi viga tõsiselt , kui järgmine aasta ka see vend jätkab !
ei ole matil häda kedagi.mul on millegipärast tunne et ilma temata oleks see hooaeg palju hullem kui ta hetkel on.loodame et finaalis pannakse asjad paika sest olen jätkuvalt veendunud et kalevil on palju tugevam sats kui rockil.
no ok aga igaljuhul oli kalevi kaitse ka vahepeal ikak suht nõrk. Eriti reedi koha pealt kes ei abistanud kui oleks vaja olnud.
aga noh see selleks mäng oli ära ja pole mõtet enam vaielda janii