39:38 Triobetile esimene poolaeg. Dorbek 13p (vv 7/6), 3rs. Kaljula 14 (3p 5/4). Tundub, et tanel on lõpuks leidnud oma koha võistkonnas, hooaja alguses oli küll väga kehv tal.
mnjaa, ma triobeti poolt ikka, seal noored lootused eesti kossus ikkagi..fausto jah mulle ka ei meeldi, eriti meenutades häbiväärseid kaotusi balti liigas..
Ja minu meelest on see väga-väga ebaõiglane, et kalevi ja rocki pärats peavad teised Eesti klubid meeletult kannatama. See on absurdne, et veerandfinaalid on 2 võiduni ja, et 4 meeskonda kes näevad roppu vaeva pronksi nimeil, ei saa pidada mitte ühtegi korraliku seeriaga duelli. Kas tõesti muudab nii palju, kui suured mängivad veerandfinaalis yhe mängu rohkem? ja kui on, siis tehku erand, aga see süsteem mis praegu on, on lihtsalt ebaõiglane!
Oskar8 kirjutas:Ja minu meelest on see väga-väga ebaõiglane, et kalevi ja rocki pärats peavad teised Eesti klubid meeletult kannatama. See on absurdne, et veerandfinaalid on 2 võiduni ja, et 4 meeskonda kes näevad roppu vaeva pronksi nimeil, ei saa pidada mitte ühtegi korraliku seeriaga duelli. Kas tõesti muudab nii palju, kui suured mängivad veerandfinaalis yhe mängu rohkem? ja kui on, siis tehku erand, aga see süsteem mis praegu on, on lihtsalt ebaõiglane!
Oskar, see süsteem on kehtinud juba ammu ilma, mitte kahe n.ö. "suure" pärast...