igale õhele jäägu oma arvamus - mina arvamus on, et selle värava oleks pidanud ära lugema, miks see otsustamine siis nii kaua neil aega võttis? Mehed olid juba nn tähistamise lõpetanud kui lipp tõusis alles..
austan ka täielikult teie arvamusi..
jyrgen kirjutas:minu melest kh isegi kui silmanurgas keegi tõmbleb on raskem ikka
No ma seisan väravas keegi tõmbleb keset väljakut siis kohe segamine w?
jep see oli keset väljakut!
no see tähendaski seda, kui keegi natuke väravavahi ees seisab kas see on kohe segamine w? Siis kui nurgalöök on siis ei tohigi keegi värava all seista muidu segavad ju väravavahi nägemist.
villu123 kirjutas:
No ma seisan väravas keegi tõmbleb keset väljakut siis kohe segamine w?
jep see oli keset väljakut!
no see tähendaski seda, kui keegi natuke väravavahi ees seisab kas see on kohe segamine w? Siis kui nurgalöök on siis ei tohigi keegi värava all seista muidu segavad ju väravavahi nägemist.
tundub et sa ei saa ise ka aru mida sa räägid enam!!
Igaüks arvab omamoodi, ma tunnistan mina olen liverpooli poolt ja mina poleks seda lugenud, aga kui ma chelsea poolt oleks arvaksin teistmoodi võib olla
ma lõpetasin just märtsi kuus kohtuniku kursused....ja seal öeldi kui natukenegi segab väravavahi vaadet ja ta suluseisus siis see ei loe ja see et otsus nii kaua aega võttis.....see selle jaoks et yle mõelda mis sial täpselt toimus.
tundub et sa ei saa ise ka aru mida sa räägid enam!!
Igaüks arvab omamoodi, ma tunnistan mina olen liverpooli poolt ja mina poleks seda lugenud, aga kui ma chelsea poolt oleks arvaksin teistmoodi võib olla
vaata kordusi palju tahad..reina vaatevälja nad ei seganud!!!
loe ükskõik mis väljaandeid, kõikjal väljendatatkse kohtuniku seda otsust kui päeva idiootseimat. Mitmes LIVEs, ka Soccernetis on värav juba märgitud, kuni see ära muudetakse, nii hilja ei tehta ka ühtegi
Greystone tõestab jälle milline (ebaviiskas sõna) ja ''asjatundja'' ta on - nagu alati.
Aga jah, väga õige otsus. poleks uskunud , et julgevad selle vastu võtta.
Viimati muutis Oskar8, 01 Mai 2008, 22:05, muudetud 1 kord kokku.