Vaba teema (off-topic).
http://youtube.com/watch?v=bzNauFePc_M see on ikka põhivärk ju.
OTT-ei komentaari.Ma ei tea palju teist hoki mm jälgivad,mulle kuulub see iga kevade kalendrisse.
Sommidel on mega komentaator,omamoodi legend juba soomes.(Tehtud ka laul tema parimatest üdlustest)Antero Mereranta.Kui tema panema hakkab
siis alta pois.
Tänase võitis 3-2 FIN-USAt.Lõpus oli ka tugev andmine,sommil nägu lõhki,karm mäng.
Sommidel on mega komentaator,omamoodi legend juba soomes.(Tehtud ka laul tema parimatest üdlustest)Antero Mereranta.Kui tema panema hakkab
siis alta pois.
Tänase võitis 3-2 FIN-USAt.Lõpus oli ka tugev andmine,sommil nägu lõhki,karm mäng.
Viimati muutis Alex, 12 Mai 2008, 00:50, muudetud 1 kord kokku.
YNWA
ma jälgin ka pingsalt iga aasta hoki mm-i see aasta juba paar korda on lähedal olnud yllatused... läti soome vastu , valgevene vene vastu ja keegi canada vastu ka, taani kui ma ei eksi. Võtijat on raske ennustada... ise loodan somme , aga peaasi, et venelased ei võidaks
Antero Mereranta on minu soomekeele õpetaja kõike mida ma soome keeles tean, tean ma temalt loistova maali, maalivahti,hyva torjota,hienoa söötu,piko pallo,pelaja tege üki nolla suomele,rakastus,hyva peli,aika lisa,ylivoima jne jne
Antero Mereranta on minu soomekeele õpetaja kõike mida ma soome keeles tean, tean ma temalt loistova maali, maalivahti,hyva torjota,hienoa söötu,piko pallo,pelaja tege üki nolla suomele,rakastus,hyva peli,aika lisa,ylivoima jne jne
Viimati muutis Oskar8, 12 Mai 2008, 00:52, muudetud 1 kord kokku.