KML I Finaal TÜ/Rock-BC Kalev/Cramo
- Travis Reed
- Kasutaja
-
- Kasutaja
Ja Keerles pakkus 4-0 meile, need ei olnud pakkumised, need olid nagu tulemused mida nad tahaksid.spartaklane kirjutas:Igaljuhul on Rocki mängijad üpriski kindlad oma võidus ja arvavad ,et võidavad selle seeria kergelt .Näiteks Marek Doronin pakkus ,et Rock võidab seeria4-1.Nii et karta on ,et homme sõidetakse meist lihtsalt üle
Go Kalev Go
Sl Õhtulehes oli jälle hea Andres Sõbra Kommentaar: Andres Sõber, Rakvere Tarvas n "Kalev võidab, sest seal on head sellid – minu lemmikud Kangur, Arbet, Kriisa, Sokk. Ka Ed Scott pole paha poiss, Jelic, Kedzo. Nad on sel hooajal näidanud häid mänge. Travis Reedi puudumine on just põhjus, mis paneb nad veelgi paremini mängima. Enne ujusid nad tema vees, nüüd peavad ise rabelema. Olen seda tihti kogenud, et ühe mehe puudumine võib kaks-kolm mängijat hoopis tugevamaks teha."
See on ikka muhe mees alati suudab naerma ajada, oma hästi öeldud lausetega.
Oli küll naljakas, Sõber luges terve meeskonna üles, kes on tema lemmikud:Dmarxx762 kirjutas:Sl Õhtulehes oli jälle hea Andres Sõbra Kommentaar: Andres Sõber, Rakvere Tarvas n "Kalev võidab, sest seal on head sellid – minu lemmikud Kangur, Arbet, Kriisa, Sokk. Ka Ed Scott pole paha poiss, Jelic, Kedzo. Nad on sel hooajal näidanud häid mänge. Travis Reedi puudumine on just põhjus, mis paneb nad veelgi paremini mängima. Enne ujusid nad tema vees, nüüd peavad ise rabelema. Olen seda tihti kogenud, et ühe mehe puudumine võib kaks-kolm mängijat hoopis tugevamaks teha."
-
- Kasutaja
aga mängib sellegipoolest, http://tartu.postimees.ee/130508/tartu_ ... 330131.php