mõtlesin ivake et mille taha see asi eile läks, ja mõeldes lauale mis jäi 40-23 ehk siis 17 palliga lauas kaotada, nii sellest 40 pallist 13 sai rock ründelauast võtad sealt eilse mängu puhul kõva 2/3 so. mingi 8-9 korvi see teeb 15-18 pts. võtad 26st maha tuleb ütleme 10 pts kaotus, lisaks halb tabavus ja meeste tahtmatus, osad mehed olid väga varjus, kaotus ei tuld rocki heast mängust vaid kalevi tahtmatusest, ärkaks kangur kedzo ja scott üles, ning laud kätte korralikult siis meil pole probleemi vähemalt mina ei näe seda kui me kaotame isegi 5 palliga lauas ple äda aga me peame võitlema!
EDIT: Muidugi pole aint mehed süüdi ja mateole tegin veits liiga ta sai mängida aint 15 min wtf??selline mees peaks mängima 30 min. Matici vead vahetustega olid ikka väga valed, niiet see mees peaks kah peeglisse vaatama.
Viimati muutis marxx762, 14 Mai 2008, 14:33, muudetud 1 kord kokku.
mina üteleks et see oli matici kaotus, vaata mis viskeid kalevi mängijad tegid eile, tõiselt see vise mis keerles tabas, mingi hüppelt fade-away siis tõesti tundus nagu michael jordan on majas.. aga kalevi tegi ikka 30% oma visetest hädavisked ytleks ma. Ja see kõk sellepärast, et matici ei suutnud mingit kombinatiooni välja mõelda ju.
kui meeskond esineks finaalis mängides oma taseme välja siis ei oleks ka mingeid hädaldamisi minu poolt ,aga oleks ju väga totter peale eilset mängu optimismi säilitada ,ja mis delfisse puutub siis komenteerin sealgi kui vaja ,kuid Kalevi fänniks jään ma ikkagi olgu siis kriitiliseks fänniks võiksite mind pigem kutsuda.
mulle jääb arusaamaatukls kuidas ta suudab hoos olevad mehed nii kauaks pingile unustada....
aga nii palju atile respecti, et ta pani Keerlese algkooseisu, mida tegelt vähesed oleks arvanud ja nägite kuidas mees mängib, aga jah, eks ta ole, et mida mäng edasi , seda rohkem hakkab mati tegelema kõrvaliste asjadega
spartaklane kirjutas:kui meeskond esineks finaalis mängides oma taseme välja siis ei oleks ka mingeid hädaldamisi minu poolt ,aga oleks ju väga totter peale eilset mängu optimismi säilitada ,ja mis delfisse puutub siis komenteerin sealgi kui vaja ,kuid Kalevi fänniks jään ma ikkagi olgu siis kriitiliseks fänniks võiksite mind pigem kutsuda.
'
sa oled oma kriitilse oleku võtnud sellepärast, et vahepeal sa tegid neid kriitilise komentaare jräjest ja siis sind tituleeriti nii öelda kriitikuks ja tundub, et sa oled selle meeleldi yle võtnud, aga selgelt üle pingutanud.
Viimati muutis Oskar8, 14 Mai 2008, 17:51, muudetud 1 kord kokku.
Mis jutt see nüüd on? Fännid olete või seletate niisama siin? Meeskonda peab uskuma, mina ootan Kalevi igat mängu raudse teadmisega, et Kalev võidab! Tuleb ka halvemaid päevi, see on lihtsalt elu, aga meie karjume ja usume Kalevisse igal juhul!
JUST nimelt. lihtsalt olgem positiivsemad ja sellised jutud nagu, et hakkame fänn klubiga keset finaal seeriat kedagi sõimama või, et kalevi juhtkond on tauni kari on lollus.
Viimati muutis Oskar8, 14 Mai 2008, 18:12, muudetud 1 kord kokku.
Ma ei saa ka aru eriti,et siin pole väga vaja tõmblema hakata, on ju teada,et nagunii Matic läheb minema järgmine hooaeg ja ilmselt tuuakse ka teistele kohtadele lisajõudu, aga üritaks selle hooaja nüüd ikkagi korralikult ära lõpetada, ja tülli pole vaja kellegagi minna . fännid peaksid ühte hoida. mina usun,et Kalev võtab selle seerja veel ära !
No minul oli eile halb tuju peale mängu, aga õhtul kui süvenesin protokolli ja hakkasin mõtlema, siis muutus mu meel taas positiivseks, homme igatahes jälle kohal, ja vbl sõidan ka tln pühapäev, mine sa tea.