Vaba teema (off-topic).
- kalevcramo
- Kasutaja
see oli nagu tõega kõige parem laul. see on ikka sitaks heaOskar8 kirjutas:ma olin prantsusmaa ja kreeka poolt. Prantsusmaal oli parim laul ja kreekal parim tibi
aga tegelikult ei saanud poolfinaalist edasi ylekaalult parim laul eurovisiooni ajaloos
bulgaaria- http://www.youtube.com/watch?v=nO23DOc-vBY
esiteks olen ma sust vanem..teiseks, igal ühel oma maitse, minu arust oli Bosnia üks ilusamaid laule..kui selle kandi pealt vaadata, parema meelega kuulan aga muidugi ka Soomet.Oskar8 kirjutas:Bosnia&Herzegoviinat????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????LÄTI???????????greystone kirjutas:Eurokast veel rääkides, siis ma pooldasin Soomet, Bosnia&Herzegovinat, Lätit ning Kreekat. Jama et sibulad võitsid tra küll Eesti andis teist aastat järjest 12p neile.
Lätist ma veel saan aru, et 5 aastastele meeldis, aga bosnia????
Saan aru et Läti puhul vaatad sa laval toimuvat palju, aga mina kuulan laulu, mis on ikkagi üsnagi norm..nagu Meie mees juba XD
karta on tiblad hääletavad palju Venemaale..seda silmas pidasingi.
Viimati muutis greystone, 25 Mai 2008, 21:35, muudetud 1 kord kokku.
sul on ikka hiilgavad laused....greystone kirjutas:esiteks olen ma sust vanem..teiseks, igal ühel oma maitse, minu arust oli Bosnia üks ilusamaid laule..kui selle kandi pealt vaadata, parema meelega kuulan aga muidugi ka Soomet.Oskar8 kirjutas:Bosnia&Herzegoviinat????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????LÄTI???????????greystone kirjutas:Eurokast veel rääkides, siis ma pooldasin Soomet, Bosnia&Herzegovinat, Lätit ning Kreekat. Jama et sibulad võitsid tra küll Eesti andis teist aastat järjest 12p neile.
Lätist ma veel saan aru, et 5 aastastele meeldis, aga bosnia????
Saan aru et Läti puhul vaatad sa laval toimuvat palju, aga mina kuulan laulu, mis on ikkagi üsnagi norm..nagu Meie mees juba XD
karta on tiblad hääletavad palju Venemaale..seda silmas pidasingi.
jajah... kuula laulu ja loe sõnud... siis polegi 5 vaid 4 aga ega ma ei imasta ka et need laulud SULLE meeldivad tegelt
Oi-oi-oi, mida Eesti võrkpallurid teevad! See on umbes nagu Eesti kossukoonduse võit OM-hõbeda Prantsusmaa üle Endeni ajal. Super!!!
Eurolaulust seda, et juba mitu aastat ei viitsi vaadata. Mullu veel raadiost kuulasin, aga selle aasta saagist tean aint Leto Svetti. Aga Venemaa on juba pikalt esimeste seas olnud, ime, et varem võitnud pole. Võidu võti on omada võimalult paludes maades oma riigi põhirahvuse rahvuskaaslasi - Venemaa ja Serbia kõige paremas seisus ses suhtes. Eestlastel on "koloonia" aint Soomes, Inglismaale ja Iirimaale rännanute osakaal seal on veel liiga väike. Ses suhtes kuidagi mõtetu üritus. Aga enivei, palju õnne võitjatele ja kõigile nende fännidele.
Eurolaulust seda, et juba mitu aastat ei viitsi vaadata. Mullu veel raadiost kuulasin, aga selle aasta saagist tean aint Leto Svetti. Aga Venemaa on juba pikalt esimeste seas olnud, ime, et varem võitnud pole. Võidu võti on omada võimalult paludes maades oma riigi põhirahvuse rahvuskaaslasi - Venemaa ja Serbia kõige paremas seisus ses suhtes. Eestlastel on "koloonia" aint Soomes, Inglismaale ja Iirimaale rännanute osakaal seal on veel liiga väike. Ses suhtes kuidagi mõtetu üritus. Aga enivei, palju õnne võitjatele ja kõigile nende fännidele.
Loodetavasti Terry ei hakka puud otsima....räigelt kahju temast.
http://www.fifa.com/worldfootball/clubf ... sfeed&att=
...kirjutas juba fännidele avaliku kirja.
http://www.fifa.com/worldfootball/clubf ... sfeed&att=
...kirjutas juba fännidele avaliku kirja.
YNWA