andy72o kirjutas:...kas Kalevi lehe peal on näpukas tehtud?Mõtlen siis teksti ULEB'i kohta?
Lisaks edukale osalemisel ULEB CUP'il ja Balti liigas on BC Kalev/Cramo kindlaks eesmärgiks järgmisel aastal Eesti meistritiitel Tallinnasse tagasi tuua.
Miks sa mõtled et nad on valesti öelnud et "edukal" ? No kui aus olla siis kes lootis võite Asvelilt Panionioselt ja Ludwigsburgilt? Keegi vast. Ok loota võisid paljud aga see tõenäosus oli väga väga väike, niiet suudeti üllatada isegi.
Viikmäe On Räigelt Pask. Kui Ta Mängib, Siis Ta Ei Suuda 75% Võimalustest Realiseerida. Mäletan, Et Aastaid Tagasi Lõi Penalti Uus-meremaa Vastu Väravast Mööda, Sellist Asja Peab Ikka Oskama
Täna (vist) oli minu kasutajanime all slask-kalev teema alla kirjutatud kalevi neegreid sõimav postitus. Kinnitan, et mina seda ei kirjutanud..ilmselt koolist keeras keegi s*tta, kuna mul kooli arvutites foorumis automatic login..ilmselt keegi sattus seal kalevi foorumi. Igatahes..mina seda mõnitatavat postitust ei teinud. Vabandan ka..
Viimati muutis greystone, 28 Mai 2008, 17:49, muudetud 1 kord kokku.