Eesti koondis.
Mäng oli tegelikult ülikõva, just 4 veerandaeg, kui meeskond suutis ennast juba kokku võtta, kuid jh 3s veerandaeg annab soovida... Sai üle pika aja ka häälepaelad lahti karjutud... Nüüd sai siis kuulda ka Merli häält, kuna rocki mängude ajal seda kuulda ei saa ^^ Ülikõva oli 4kesi röökida tühja saali X)
siis ma vast isegi nägin teid, te olite vahepeal seal eestikeeles h.fraieri juures?
Ei tea, tuurid võtsime ikka meie üles
Ei tea, tuurid võtsime ikka meie üles
Viimati muutis rockif2nn, 28 Juul 2007, 22:02, muudetud 1 kord kokku.
jh Kalevi noored nüüd ju meie koondise tuumik.;D
Muidu meie lisavaliktsükli vastane Rootsi võitis täna Leedut! Äkki keegi teab kes nende parimad mängijad on ja kas see NBA tüüp?? ka mängib. Tundub suht raske vastane
Ungari aga ei midagi väga rasket, ja kui eesti vanakesed ka mängu ilusti sulanduksid siis Võidame kindlasti
Muidu meie lisavaliktsükli vastane Rootsi võitis täna Leedut! Äkki keegi teab kes nende parimad mängijad on ja kas see NBA tüüp?? ka mängib. Tundub suht raske vastane
Ungari aga ei midagi väga rasket, ja kui eesti vanakesed ka mängu ilusti sulanduksid siis Võidame kindlasti
Rootsis koondises on päris palju mustanahalisi, näiteks Oluoma Nnamaka, Kenny Grant jr. Veel mängivad koondises Per Ringström, Mikael Linqvist, Frederik Jönzen, Mats Levin.zanzer kirjutas:jh Kalevi noored nüüd ju meie koondise tuumik.;D
Ühtegi NBA tähte Rootsi koondises pole, aga näiteks Maciej Lampe ja Damir Markota on oma kossuhariduse just Rootsis saanud. Lampe mängib Poola ja Markota Bosnia eest.
Mina muretseksin rohkem Makedoonia pärast. Makedoonia eest mängivad:
Vrbica Stefanov (Montepaschi Siena - ITA)
Vlado Ilievski (Vidi Vici Bologna - ITA)
Pero Antic (Crvena Zvezda Beograd - SER)
Ryan Stack (BC Kyiv - UKR)
Mike Wilkinson (Aris Salonika - GRE)
Need siis kuulsamad mängumehed.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
TEIN ? kust kohast see Tein eile hästi mängis ? Tein on nagu ma ei tea mis väljakul. ja mehed spurtida ei jõua, eile oli vast aint 1-2 kiirrünnakut. rohkem kiirrünnakuid ja lihtsaid korve on vaja. see positsioonirünnak ei tasu ära enam. meil on kiired mehed platsil, jooksutage vastast. ja ma ei saa aeg-ajalt absoluutselt aru Soku viisikutest ja tema vahetustest.. müstilised lihtsalt.