Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?
kusjuures Gert Kullamäe siirdumine kalevisse oleks loomulik käik, sest Kuld vaevalt, et enam Tartusse jääb ja ma ei usu, et ta ka kuhugi Piritasse mängima minna tahab.
Ideaalis võiks järgmiseaasta koosseis näha välja taoline:
C Reed,Välismees
PF Müürsepp,Talts
SF Kangur,Keerles
SG Arbet,Kullamäe,Välismees
PG Kriisa,Scott,Sokk
Ideaalis võiks järgmiseaasta koosseis näha välja taoline:
C Reed,Välismees
PF Müürsepp,Talts
SF Kangur,Keerles
SG Arbet,Kullamäe,Välismees
PG Kriisa,Scott,Sokk
Viimati muutis Oskar8, 04 Juun 2008, 12:50, muudetud 1 kord kokku.
Kui nende meeste peale 20 milli ära kulutada, on ikka midagi väga valesti. Siis võiks rahulikult Pirita või fausto 4 millise eelarvega mängida ja Eesti liigat, mitte mõnda Euroopa liigat, just nimelt mõnda Euroopa liigat. Euroliiga on Euroliiga.marxx762 kirjutas:pane sa siis oma euroliiga tiim kokku 20 milionilise eelarvega, hakka panema, ootan huvigaHuibolit kirjutas:Kas need on ainsad mängijad keda sa tead? Mis kuradi esiliiga tiimi Te koostate!raudsik kirjutas:C- välismaalane, Sergo, Veski(pakun et Vucinic'i käe all suudab suure arengu teha, sama Sergo kohta)
PF- Talts, Müürsepp, Viiask (back-up)
SF- Kangur, Keerles
SG- Arbet, Kriisa, välismaa shooter
PG-Scott, T.Sokk, S.T. Sokk
ja veel mõni noor mängija, aga ma ei oska hetkel yhtegi nimetada.
Ja Kalevi lõppenud hooaja koosseisust jätaks alles Müürsepa, Keerlesi, Kanguri, Arbeti, Scoti ja Kedzo. Ülejäänud mehed on vaja uued võtta. Eesti klubidest kõlbaksid ainult konkurendi Rocki osad mängijad- Talts ja Tein. Seega on veel puudu keskmängijad ja korralik viskav tagamängija.
Ja veel- ega sitast saia ikka ei tee
-
- Kasutaja
Pigem oleks ikka tsentrit vaja.near kirjutas:http://www.nba.com/dleague/playerfile/i ... ke_ugboaja
-
- Kasutaja
ei tea kes need sinu arust peale Reedi kõik olnud on? Perry,Williams,Hoolbrook, veel eestist Sharp,Green,Jallow, Tarvases eelmine hooaeg,Eaker,Moore.Keskmängija mõõtu on välja andnud vaid Hill,Anderson, Daniels.greystone kirjutas:ja see, et ma küll ei mälet, et kalevist oleks palju mustanahalisi ääremängijaid läbi käinud..
Viimati muutis pelmeen, 04 Juun 2008, 22:11, muudetud 1 kord kokku.
Kalevist, mõtles ta mitte piritast või tarvasest, ja pigem pidas ta silmas viimast 2ht hooaega, et sel ajal pole eriti nagu ju mustanahalisi läbi jooksnud.pelmeen kirjutas:ei tea kes need sinu arust peale Reedi kõik olnud on? Perry,Williams,Hoolbrook, veel eestist Sharp,Green,Jallow, Tarvases eelmine hooaeg,Eaker,Moore.Keskmängija mõõtu on välja andnud vaid Hill,Anderson, Daniels.greystone kirjutas:ja see, et ma küll ei mälet, et kalevist oleks palju mustanahalisi ääremängijaid läbi käinud..