TDK kirjutas:Helmanis on legend, kuid minu meelest ta eelmisel hooajal küll midagi väga säravat korda ei saatnud, huvitav tõesti et ASK temast huvitatud oli.
Kahju on sellest et Lätis ja Leedus see asi ikka niivõrd palju ees on, veaks Kalevil samamoodi ja saaks mõne sponsori juurde kes annaks kasvõi 3-5 lisa miljonit.
Noo aga seal ju teenib selle raha vast tagasi isegi. Klubid on ju rahvusvahelisel areenil üsnagi tegijad (erinevalt Eesti omadest). Siin ei taha keegi sponsoreerida asja, mis toob kahjumit. Ka on sealsetel võistkondadel olemas kindlald tuleviku visioonid(ma usun).
Viimati muutis Tartust, 17 Juul 2008, 21:44, muudetud 1 kord kokku.
isegi taseme tõus ei toonud ju rahvast saali... amatööride finaali tuli sakus täiesti täis maja vaatama, aga kui eurooliiga tasemel mehed kalevitesse ja rockidesse tulid, siis olid vaatajaid vähem :S
Oskar8 kirjutas:isegi taseme tõus ei toonud ju rahvast saali... amatööride finaali tuli sakus täiesti täis maja vaatama, aga kui eurooliiga tasemel mehed kalevitesse ja rockidesse tulid, siis olid vaatajaid vähem :S
Nooh Rocki eurosarja mäng Permi vastu oli ju rahvast väga palju, aga jah suures osas pean nõustuma.
Eks kõike peab müüma mudafinaalid on tehtud rahvale lihtsaks ja atraktiivseks igalpool räägitakse kirjutatakse sellest.
BBL ja Eurosarjad vajavad lihtsalt rohkem reklaami ja selgitust.
Imelik see muidugi on kui Rytast ja Zalgirist ka vaatama nii ei tulda kui Kalev-Rock mänge.
antz11 kirjutas:Eks kõike peab müüma mudafinaalid on tehtud rahvale lihtsaks ja atraktiivseks igalpool räägitakse kirjutatakse sellest.
BBL ja Eurosarjad vajavad lihtsalt rohkem reklaami ja selgitust.
Imelik see muidugi on kui Rytast ja Zalgirist ka vaatama nii ei tulda kui Kalev-Rock mänge.
Crvena Zvezda? Ajan ma nüüd väga midagi segi, või on see nüüd see klubi, kellega Rock eurocupil kohtub, kui nad selle austria satsist jagu saavad? Kui nii, siis saate ehk Stimaciga mürada veel.
greystone kirjutas:Crvena Zvezda? Ajan ma nüüd väga midagi segi, või on see nüüd see klubi, kellega Rock eurocupil kohtub, kui nad selle austria satsist jagu saavad? Kui nii, siis saate ehk Stimaciga mürada veel.
Jeap, kui Austria satsi ära võidame siis Crvena Zvezda:D.