Eesti koondis.
Eesti korvpallikoondise esmaspäevahommikusel treeningul vigastas pöialt mängujuht Valmo Kriisa, kes sel põhjusel ei saa osaleda kolmapäevases EM-valikmängus võõrsil Portugaliga.
Palli pärast võidelnud Kriisa jooksis vastu Viljar Veskit ja tõmbas pöidla paigast.
Peatreener Üllar Kerde sõnul jagasid Kriisa ja Tanel Sokk kontrollkohtumistes mängujuhi rolli võrdselt, kuid nüüd tuleb Kriisa asemel kaasa Marko Riis. "Halb uudis on ka see, et Janar Talts ei saanud seljavalu tõttu treenida," lisas Kerde.
Talts siiski sõidab Portugali. Ülejäänud koondislased on Riis, Sokk, Tanel Tein, Gert Kullamäe, Gert Dorbek, Gregor Arbet, Tarmo Kikerpill, Kristjan Kangur, Kristjan Makke, Viljar Veski ja Marek Doronin.
Palli pärast võidelnud Kriisa jooksis vastu Viljar Veskit ja tõmbas pöidla paigast.
Peatreener Üllar Kerde sõnul jagasid Kriisa ja Tanel Sokk kontrollkohtumistes mängujuhi rolli võrdselt, kuid nüüd tuleb Kriisa asemel kaasa Marko Riis. "Halb uudis on ka see, et Janar Talts ei saanud seljavalu tõttu treenida," lisas Kerde.
Talts siiski sõidab Portugali. Ülejäänud koondislased on Riis, Sokk, Tanel Tein, Gert Kullamäe, Gert Dorbek, Gregor Arbet, Tarmo Kikerpill, Kristjan Kangur, Kristjan Makke, Viljar Veski ja Marek Doronin.
-
- Kasutaja
Mis kurat puutub siia Rock, kui tegu on Eesti koondisega...kui mees ei ole piisavalt tasemel siis teda lihtsalt ei võeta koodisesse ja jutul lõpp!....Krt saage üle juba oma Rocki ja Kalevi meestest....Eesti koondis on üks tervik!KalevForever kirjutas:Mina käisin kõiki 4 rahvuse turniiri mänge vaatamas ja no ei ole sellist võimalust ka et Doronin nende mängude põhjal Keerlesest parem on.Keerles on tugevam ja mitmekesisem mängija ja ma olen täiesti kindel et Kerde valis Doronin tema asemel ainult selle pärast et Doronin Rocki mees.
-
- Kasutaja
No vaat Kerde on minu arust korvpalli alal väga tark treener,aga üldiselt on mul olnud arvamus temast väga kehv ja mina üldse ei imestaks kui topib pigem enda mängijaid sinna koondisesse sisse.Aga noh see minu arvamus lissalt.No muidugi kirjutas:Mis kurat puutub siia Rock, kui tegu on Eesti koondisega...kui mees ei ole piisavalt tasemel siis teda lihtsalt ei võeta koodisesse ja jutul lõpp!....Krt saage üle juba oma Rocki ja Kalevi meestest....Eesti koondis on üks tervik!KalevForever kirjutas:Mina käisin kõiki 4 rahvuse turniiri mänge vaatamas ja no ei ole sellist võimalust ka et Doronin nende mängude põhjal Keerlesest parem on.Keerles on tugevam ja mitmekesisem mängija ja ma olen täiesti kindel et Kerde valis Doronin tema asemel ainult selle pärast et Doronin Rocki mees.
No siis on väga vale arvamus. Kerde viis viimati Eesti EM finaalturniirile ja ilmselt ka ainus trener kes võiks seda uuesti teha. See kelle ta valib meeskonda on tema asi ja tema nägemus. Ei tahaks uskuda, et sina oled targem mees ja tead nende plusse ja miinuseid paremini. Seega ära palun vingu rohkemKalevForever kirjutas:No vaat Kerde on minu arust korvpalli alal väga tark treener,aga üldiselt on mul olnud arvamus temast väga kehv ja mina üldse ei imestaks kui topib pigem enda mängijaid sinna koondisesse sisse.Aga noh see minu arvamus lissalt.
Mina ütleks seda, et mina sellest otsusest ei saa aru Doronin kaasa võtta ja Keerles koju jätta. Doronin ei saanud viimases mängus näiteks üldse platsile ja minuteada niipalju kui ta platsile sai siis ei teinud ta seal mitte midagi.....ehtne näide konnatiigi superstaarist.ats kirjutas:No siis on väga vale arvamus. Kerde viis viimati Eesti EM finaalturniirile ja ilmselt ka ainus trener kes võiks seda uuesti teha. See kelle ta valib meeskonda on tema asi ja tema nägemus. Ei tahaks uskuda, et sina oled targem mees ja tead nende plusse ja miinuseid paremini. Seega ära palun vingu rohkemKalevForever kirjutas:No vaat Kerde on minu arust korvpalli alal väga tark treener,aga üldiselt on mul olnud arvamus temast väga kehv ja mina üldse ei imestaks kui topib pigem enda mängijaid sinna koondisesse sisse.Aga noh see minu arvamus lissalt.
Ei kaitse Keerlest, kuna ka temal jookseb juhe kokku vahepeal, kuid mees on näidanud vähemalt seda, et julgeb visata ja igaltpoolt ning temasugust nahaalset mängijat oleks koondisel vaja korvialla.
-
- Kasutaja