Eesti koondis.

Kõik Eesti koondisega seonduv
KalevForever
Kasutaja
Postitusi: 1145
Liitunud: 19 Juul 2007, 12:57

Postitus Postitas KalevForever »

greystone kirjutas:õpilasele koha pealt on piltet 50.- eek? Ise peaksin tõenäoliselt saalis olema homme. :)
75 peaks õpilasele olema.
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja
Postitusi: 1796
Liitunud: 30 Okt 2007, 19:50
Asukoht: Keila

Postitus Postitas TDK »

Makedoonlaste kodustatud jänki on homme meie vastu rivis, mis muidugi ei ole hea uudis, eelmine aasta Euroliigas keskmiselt 17 silma :S
Kasutaja avatar
Madis
Kasutaja
Postitusi: 236
Liitunud: 06 Sept 2008, 19:11
Asukoht: Läänemaa

Postitus Postitas Madis »

Eesti korvpallikoondise tagamängija Gregor Arbet paraneb laupäeval heitluses Lätiga saadud õlavigastusest jõudsalt ja osaleb tänases EM-valiksarja kohtumises Makedooniaga.

"Õlg annab veel veidi tunda, aga saan juba kõike teha!" rõõmustas Arbet pärast eileõhtust treeningut. "Loodetavasti on homme seis veel parem." Õlg paraneb lausa tundide, mitte päevadega. Esmaspäeva hommikul käis Arbet end arstile näitamas ja ravil. Õhtusel treeningul tegeles ta juba ravivõimlemise harjutustega.

Eile hommikul lubas Arbet endale juba visketrenni, õhtuse harjutuskorra tegi aga täies ulatuses kaasa – see tähendas ka kontaktseid olukordi. "Treeningul ikka vahel mõtled, et hoiad haiget kohta. Aga kui mänguks läheb, kaovad säärased mõtted niikuinii. Vaim on valmis," kinnitas mees tänases EM-mängus kaasalöömist.

Makedooniaga kohtus Eesti ka mullu, eelmise tsükli lisavalikturniiril. Toona võideti kodus 72:66, kuid võõrsil saadi 50:95 saun. Nüüd pole meil Martin Müürseppa, Makedoonia on aga kodustanud Euroliiga staari, sel suvel Madridi Reali siirdunud ameeriklase Jeremiah Massey.

"Vastastel on üks mees juures, muidu mängivad nad ikka samamoodi," teatas vastase viimaste mängude videoülevaateid näinud Eesti peatreener Üllar Kerde. "Tegemist on ebamugava vastasega, kel kaks väga head tagameest, Vrbica Stefanov ja Vlado Ilievski."

Kerde sõnul muudetakse Läti-mänguga võrreldes veidi kaitsetaktikat. Makedoonial on ka ohtlik eesliin Todor Gecevski ja Pero Antici näol. EM-valiksarja esimestes voorudes mängis Makedoonia samamoodi nagu Eesti – kaotas Lätile (lisaajal 82:83) ja võitis Portugali (85:48), ainult et korvide vahe on tal parem.

Kolm tundi enne kell 18 algavat meeste mängu visatakse Saku suurhallis õhku pall naiste EM-sarjas, kus Eesti koondis püüab mängus Luksemburgiga silma pähe saada.
villu123
Kasutaja
Postitusi: 648
Liitunud: 05 Mai 2007, 00:29
Asukoht: Võrumaa
Kontakt:

Postitus Postitas villu123 »

kas eesti mängu näeb kuskilt Internetist LIves(PILTI)
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4210
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Postitus Postitas marxx762 »

Teine poolaeg kadus mäng ära, aga no issand Kalkun on ikka tasemel, süda läheb pahaks lausa.
hm

Postitus Postitas hm »

Miks seda kriisat sees hoitakse?
xrip55
Kasutaja
Postitusi: 1443
Liitunud: 04 Mär 2008, 11:49

Postitus Postitas xrip55 »

Eesti Eesti
KalevForever
Kasutaja
Postitusi: 1145
Liitunud: 19 Juul 2007, 12:57

Postitus Postitas KalevForever »

Kaitse on kinni tahtmises ja puhtalt tahtmises.Järelikult ei tahetud piisavalt ja kui ei taha siis mix peaxidki väärima seda võitu.Kalkun on ka ajuhiiglane...
ints
Kasutaja
Postitusi: 546
Liitunud: 02 Nov 2007, 22:55
Asukoht: tallinn

Postitus Postitas ints »

oi jh. kohtunikud aitasid kõvasti kaasa makedooniale, talts sai oma 4 viga juba esimesel poolajal kätte.
mängu algus esimesed 7-8 minta olid head, siis aga midagi juhtus.
kui jõuti 3 veerandil 3 punkti kaugusele lagunes jälle mäng käest ära. oli võimalus võita kui oleks paremini kaitses mänginud ja vähem 3 lootnud
Kasutaja avatar
#7
Kasutaja
Postitusi: 1898
Liitunud: 12 Mär 2007, 13:49

Postitus Postitas #7 »

Mul pole midagi öelda, kohtunikud olid sitad, aga lihtsalt Makedoonia on väga tugev ja mina olen kindel, et nad lähevad siit alagrupist esimesena edasi .
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja
Postitusi: 1796
Liitunud: 30 Okt 2007, 19:50
Asukoht: Keila

Postitus Postitas TDK »

Makedoonia ikka tugev, sein tuleb ette, nagu oli kirjas ka kusagil artikklis, suhteliselt pettunud, ei viitsigi rohkem kommenteerida.
vihane
Kasutaja
Postitusi: 396
Liitunud: 30 Sept 2007, 11:51

Postitus Postitas vihane »

ei julge mõeldagi, et mis seal makedoonia karukoopas veel saab.
pool meeskonda laseb ennast juba saali minnes täis

naerge juglelt, aga see on tõsi :D
kuratklv

Postitus Postitas kuratklv »

No olgem ausad, meil pole tsentritki.
Oleks Vallo platsis, oleks Läti vastu see mäng ära tulnud...
Kui Vallo ikka pingutab, siis ta mängib väga hästi
And
Kasutaja
Postitusi: 774
Liitunud: 08 Okt 2007, 15:11

Postitus Postitas And »

Viimane aeg oleks mõelda mõne C kodustamisele! Meil ei ole ühtegi jõulist ja osavat tsentrit ju peale tulemas! Ei ole muud võimalust! On selge, et ilma tsentrita võid võita mängu, kuid mitte turniiri.
Krysver
Kasutaja
Postitusi: 504
Liitunud: 22 Jaan 2008, 11:15

Postitus Postitas Krysver »

Makedoonial oli tõesti igas liinis väga ja väga korralik mees võtta. Suured mehed lihtsalt võtsid järjest Taltsi või Kanguri ette ja keerutasid jõuga palli sisse. Midagi selle vastu nagu polnudki suurt teha (nagu Reed tihti tegi).
Makedoonia ässade enesekindlus oli ka muidugi laes. Stefanov, Ilievski, must mees ja üks pikkadest panid vabakaid nii, et keegi ei vaevunud lauda minema. Ja polnud vaja ka. Ja poolaja soojenduse ajal istusid ka ässad lihtsalt pingil ja vaatasid, kuidas teised mehed jooksevad ja viskavad.
Eesti ei saagi paremini mängida, kui Talts ja Kangur peavad endast suuremate tüüpide vastu terve aeg rassima. Seekord oli siis vähemalt suur päev neile, kes ainult punkte loevad: Kangur ja Talts viskasid päris palju s.t tegid parema mängu kui varem :)
Aga Vucinicil on küll mõnus neid määnge vist vaadata. Arbet, Sokk ja Kangur teevad ikka väga häid mänge järjest. Lisaks Kriisa, kes korralikult võitleb.

Kardetavasti peab hooaja jooksul muidu väga asjaliku Kerde juttu sellest, kuidas Eestil oleks vaja ikka mõni pikk kodustada (mida mina nt. kohe üldse ei poolda).
Vasta