Jalgpall
-
- Kasutaja
Kaljuver:"Nooo, mida nüüd?Suluseis!"KalevForever kirjutas:Kaljuveer on tõesti eraldi tase...
Sarap: "Mäletad 82 aasta MM`i avamängu?"
(5 sekundit vaikust)
Kaljuveer: "Hehee, Belgia oli."
Sarap: "Marko, tuleb sul see pete tuttav ette"
(5 sekundit vaikust)
Kaljuveer: "Ja nüüd tuleb pikk sööt ette Operi suunas."
See tuli tal kuidagi eriti hästi välja,
-
- Kasutaja
- Kalev4ever
- Kasutaja
Lindpere oleks võinud selle võimaluse siiski realiseerida. Aga oleksid jäävad oleksiteks..
Head paranemist Stepanovile! Suht õõvastav oli vaadata, kuidas ta teadvusetult lamas seal.
Ja uudistes välja kirjutatud asi, et paranemiseks läheb vähemalt 2 nädalat, on ikka väga üllas arvamus. Kui ikka peaaju põrutuse saab keegi, siis paranemiseks läheb vähemalt kuu aega.
Ja ma ei mõista seda meest, kes Stepanovile peale kukkus. Ise tunneb, et kukkub kellegile peale, ise hoopiski läheb väravat tähistama. Võiks ikka siis vaadata, kas sinu alla jäänud mehega on kõik korras.
Head paranemist Stepanovile! Suht õõvastav oli vaadata, kuidas ta teadvusetult lamas seal.
Ja uudistes välja kirjutatud asi, et paranemiseks läheb vähemalt 2 nädalat, on ikka väga üllas arvamus. Kui ikka peaaju põrutuse saab keegi, siis paranemiseks läheb vähemalt kuu aega.
Ja ma ei mõista seda meest, kes Stepanovile peale kukkus. Ise tunneb, et kukkub kellegile peale, ise hoopiski läheb väravat tähistama. Võiks ikka siis vaadata, kas sinu alla jäänud mehega on kõik korras.
Fear the prophet!
Ei noh need belglased olid eile ültse väga ülbed minu meelest.Kalev4ever kirjutas:Lindpere oleks võinud selle võimaluse siiski realiseerida. Aga oleksid jäävad oleksiteks..
-
- Kasutaja
-
- Kasutaja
No bärengrub,Rähn,jääger ja klavan teevad peaaegu 2 kokku ju.Ei siiski Rähni võib pigem vastaste ründajaks nimetada sest neile oli temast rohkem kasu:Djyrgen kirjutas:balkanimaadel ei osata mängida lihtsalt. Muud ei oska öelda ja kaitsest ma ei saa kohe üldse aru. Kas Eesti läks 2 kaitsjaga mängima?