#7 kirjutas:Meeldivad kõik Inglise klubid ausaltöeldes, olen ikkka väga hingeline Inglsimaa fänn, ka psiaraid valatud nendepärast, peale penaltiseeriates Portugalile kaotamist ..
Mul täpselt sama seis Hispaania ja Realiga.
On ka pisaraid valatud pärast kaotamist veerandfinaalides penaltitega näiteks Koreale.
Samas mingi sümpaatia on mul viimasel ajal tekkinud ka Chelsea vastu, ilmselt on see Abra, kelle pärast see tekkinud on
Kogu südamest loodan, et näitavad seekord ManUle
Kalev kirjutas:Hingest loodan, et Real Madrid kaugele ei jõuaks
WORD!!!!
ise olen barca tuli hingeline fänn ja loodan, et La Ligas ka nyyd jalad alla saavad.
teine kellele pöialt hoian on ManU, vict juba aastast 1999, siis kui nad Bayernile koti pähe tõmbasid:D
#7 kirjutas:Manu oleks suht lahe, kui seal Kristiina ei mängiks.
Kristiina on ainuke, kes/mis mulle ManU juures meeldib
Sellepärast, et ise oled samasugune?
Sul on endal nii suur ego ja arvad et mul samuti, et ennast temaga võrdlema hakkaks w ?
Näita mulle mõnda kasutajat siit foorumist, kes ennast temaga võrrelda saaks.
Või kui tahad niisama paukuda, siis võime kokku saada ?
TDK kirjutas:
Kristiina on ainuke, kes/mis mulle ManU juures meeldib
Sellepärast, et ise oled samasugune?
Sul on endal nii suur ego ja arvad et mul samuti, et ennast temaga võrdlema hakkaks w ?
Näita mulle mõnda kasutajat siit foorumist, kes ennast temaga võrrelda saaks.
Või kui tahad niisama paukuda, siis võime kokku saada ?
omg maisaa aru mis kõigil MANU vastu on, kammoon ega ühe venna pärast ei saa tervet tiimi vihata. Ja Kristiina nagu te ütlete ei ole enam ammu naine ega pussy niiet. kui kadedad olete et tal niipalju naisfänne on vms siis olge. Aga minule meeldib ta mängijaoskuste pärast, olgu ta välimus milline ta on.