Eesti koondis.
Eesti korvpallikoondise mängujuht Tanel Sokk ei osale vigastuse tõttu laupäeval Skopjes toimuval viimasel EM-valikmängul Makedoonia vastu.
Kolmapäeval mängus Läti vastu põlve külgsidemeid venitanud Sokk sõitis küll koos koondisega Makedooniasse, kuid treeningul osaleda ei saanud, kirjutab Postimees. Peatreener Üllar Kerde ütles, et ei saa Sokuga laupäeval arvestada.
Eesti pääseb alagrupis viimaseks jäämisest vaid juhul, kui võidab Makedooniat ning Portugal kaotab samal ajal koduväljakul Lätile. Kui seda ei juhtu, peab Eesti järgmisel suvel osalema nelja viimaseks jäänud meeskonna turniiril, kus kaks kehvemat kukuvad B-divisjoni.
Kohtumine Makedoonias algab laupäeval kell 21.15, otseülekande teeb Eesti Televisioon.
kahju sellest
Kolmapäeval mängus Läti vastu põlve külgsidemeid venitanud Sokk sõitis küll koos koondisega Makedooniasse, kuid treeningul osaleda ei saanud, kirjutab Postimees. Peatreener Üllar Kerde ütles, et ei saa Sokuga laupäeval arvestada.
Eesti pääseb alagrupis viimaseks jäämisest vaid juhul, kui võidab Makedooniat ning Portugal kaotab samal ajal koduväljakul Lätile. Kui seda ei juhtu, peab Eesti järgmisel suvel osalema nelja viimaseks jäänud meeskonna turniiril, kus kaks kehvemat kukuvad B-divisjoni.
Kohtumine Makedoonias algab laupäeval kell 21.15, otseülekande teeb Eesti Televisioon.
kahju sellest
-
- Kasutaja
Kui aus olla, siis minul väga pole. No offence, aga minu arust võtab Tanel Sokk mängu aeglaseks ning mina isiklikult arvan, et meile sobiks rohkem selline kiire korvpall . Mängijana mul tema vastu midagi pole, aga ma lihtsalt eelistaks Kriisat seal. To Volume: Jah teeb küll otseülekande.gasol2 kirjutas:Eesti korvpallikoondise mängujuht Tanel Sokk ei osale vigastuse tõttu laupäeval Skopjes toimuval viimasel EM-valikmängul Makedoonia vastu.
kahju sellest
Viimati muutis Tartust, 20 Sept 2008, 09:56, muudetud 1 kord kokku.
(Y)
-
- Kasutaja
-
- Kasutaja