Ventspils-BC Kalev/Cramo [4.oktoober]

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
weasd

Postitus Postitas weasd »

Hoiame kõik koos pöialt ja loodame parimaid tulemusi! Nagu Vucinic ütles võtame üks mäng korraga!
hendrik
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas hendrik »

weasd kirjutas:Päevad ei ole vennad. Iga mäng on uus algus ja uus lootus. Üks päev võid kaotada neljakümnega teinepäev võita neljakümnega kõik asi on pisiasjades kinni kui kõik laabub on hästi kui mõni asi ei laabu on enamvähem ja kui miski ei laabu on *****. Ühe mängu põhjal ei saa teha järeldusi Kalev võib Zalgirisel kaotada neljaga ja Ventspilsi võida 40-ga või kaotada 40-ga kõik on võimalik. Lõpetaga ükskord see jorutamine ära ,et Kalev saab 20-ga ja Rock saab 30-ga me oleme pasad jne.
minuarust laupäev ja laupäev on vennad :D
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja

Postitus Postitas TDK »

Elame näeme, Ventspils on võistkond keda peaks võitma 15ga.
Kui mehed ainult kaitses töötaks ja ei laseks eelmisel aastal korduda kui mingi punapealine saldejumps meile mingi 28 silma sahistas :)
weasd

Postitus Postitas weasd »

hendrik kirjutas:
weasd kirjutas:Päevad ei ole vennad. Iga mäng on uus algus ja uus lootus. Üks päev võid kaotada neljakümnega teinepäev võita neljakümnega kõik asi on pisiasjades kinni kui kõik laabub on hästi kui mõni asi ei laabu on enamvähem ja kui miski ei laabu on *****. Ühe mängu põhjal ei saa teha järeldusi Kalev võib Zalgirisel kaotada neljaga ja Ventspilsi võida 40-ga või kaotada 40-ga kõik on võimalik. Lõpetaga ükskord see jorutamine ära ,et Kalev saab 20-ga ja Rock saab 30-ga me oleme pasad jne.
minuarust laupäev ja laupäev on vennad :D
Võib ka nii võtta:D
hendrik
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas hendrik »

loodame parimat! :|
spartaklane
Kasutaja

Postitus Postitas spartaklane »

no loodan minagi ,et midagi võib homme tulla ,kuid eks näis mis saab ja muide peale hommset mängu pidi Vucinic tegema siis otsuse Todorovici kohta ,kas jääb või mitte ,kuid tean ,et see pole vist õige koht kommenteerimiseks ,kuid mida siis ikkagi arvate sellest mehest peale esimest mängu ja mida oodata temalt hommses mängus.
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

hendrik kirjutas:
jyrgen kirjutas:Alexander mängis ju.. A Demetrius Darnell ongi Alexander juu :D
ma mõtlen nagu et siukse väikse vigastusega:D
selge :)
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja

Postitus Postitas Kalev4ever »

Ventspilsi lihtsalt peab võitma!
Kolmik, kes hooaja lõpuks tabeli lõpus on, on Nevežis, Valmiera ja tõenäoliselt ka Ventspils. ASKist ma ei tea täpselt, aga nad on peakonkurendid Kalevile ja Rockile kohtade nimel.
Niiet jah. Ventspils tuleb alistada!
Fear the prophet!
ats

Postitus Postitas ats »

Kuidas see süsteem siis seal on? Kas jälle 2 esimest poolfinaalis ja 6 järgmist play-off`is ja selgitatakse 6 hulgast veel 2 Final 4 jõudjat? Või on ka mingi teine alagrupi faas?
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

spartaklane kirjutas:no loodan minagi ,et midagi võib homme tulla ,kuid eks näis mis saab ja muide peale hommset mängu pidi Vucinic tegema siis otsuse Todorovici kohta ,kas jääb või mitte ,kuid tean ,et see pole vist õige koht kommenteerimiseks ,kuid mida siis ikkagi arvate sellest mehest peale esimest mängu ja mida oodata temalt hommses mängus.
Kui nii on et kahe mängu põhjal otsustatakse on veits raske langetada otsust, sest päris selget pilti sa mehest ikkagi ei saa, aga samas mõneti ka hea sest kaua sa ikka mämmutad.

Edit: Lisasin eelvaatese ka Ventspilsi esimese mängu statistika.
Viimati muutis marxx762, 03 Okt 2008, 21:54, muudetud 1 kord kokku.
TARTU BOSS

Postitus Postitas TARTU BOSS »

Ma ei saa aru, miks üks siin hakkas Rocki teemadel kiunuma, sest pean neist lugu sama vähem kui Kalevist.
Aga hetkel ei näe ma põhjust, seisukoha muutmiseks, et ka Kalevi seis on sama kehv kui eelmisel aastal ja kaotus tuleb. Igas mängus kolmesed nii ei sopsa nagu Zalgirise vastu ja agressiivsust pole, kui vabaviskeid ei teenita.

nii et marxxist, homme näeme, kes korvpallist jagab ja kes mitte. -10 või rohkem on tõenäoline, kui peaks tulema alla -5 või võit, siis tulen ja tunnistan oma eksimust ja et ei jaga mängust sittagi.. Aga sama võiksid ka sina, suur mänguülevaadete kunn teha, kui minu versioon tõeks läheb. Või sa ei julge? :D
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Kas rohkem pessimisi pole....
Kalev on alati Lätimaa pinnal südikalt mänginud.Esimesest mängust on loodetavasti omad järeldused tehtud ja nüüd jääb üle ainult need kiluvargad sisse soolata.
YNWA
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja

Postitus Postitas TDK »

Tartu tiinekad käivadki siin omale tähelepanu püüdmas, kuu aega ennem hooaja algust on ajakirjanikud Rockist niivõrd vaimustuses, et kiidavad neid laeni.
Pärast esimesi mänge mainivad Kalevi fännid, et nimed ei mängi rolli ja siis tuleb siia ribu-radapidi Rocki fänne, kes endale lambist midagi ette kujutama hakkavad ja väidavad, et peavad Kalevi fännidest sama vähe lugu nagu Kalevist, on see normaalne w ?

www.delfi.ee <- see on teie koht, elage ennast seal välja. Või pekske kodus poksikotti (K)
Viimati muutis TDK, 04 Okt 2008, 02:00, muudetud 1 kord kokku.
Hendrik.
Kasutaja

Postitus Postitas Hendrik. »

TDK kirjutas:Tartu tiinekad käivadki siin omale tähelepanu püüdmas, kuu aega ennem hooaja algust on ajakirjanikud Rockist niivõrd vaimustuses, et kiidavad neid laeni.
Pärast esimesi mänge mainivad Kalevi fännid, et nimed ei mängi rolli ja siis tuleb siia ribu-radapidi Rocki fänne, kes endale lambist midagi ette kujutama hakkavad ja väidavad, et peavad Kalevi fännidest sama vähe lugu nagu Kalevist, on see normaalne w ?

www.delfi.ee <- see on teie koht, elage ennast seal välja. Või pekske kodus poksikotti (K)
Hästi öeldud :)
Tartu Rock!
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

TARTU BOSS kirjutas:nii et marxxist, homme näeme, kes korvpallist jagab ja kes mitte. -10 või rohkem on tõenäoline, kui peaks tulema alla -5 või võit, siis tulen ja tunnistan oma eksimust ja et ei jaga mängust sittagi.. Aga sama võiksid ka sina, suur mänguülevaadete kunn teha, kui minu versioon tõeks läheb. Või sa ei julge? :D
Ma ei oska mitte kui midagi kohe öelda sellepeale...
Kui sa tõesti tahad kuulda seda et ma ütlen et ei jaga korvpallis mitte sittagi siis otsi mind karikaajal Saalist üles, ennem ma küll ei hakka sinupärast Tartu sõitma.
Suur mänguülevaadete kunn?-oli see iroonia?:D
Suletud