Ventspils-BC Kalev/Cramo [4.oktoober]
Ilus kaotus, sõbrad :D:D:D:D
Pean tunnistama, et Marxx jagab korvpallist rohkem kui mina.
Selle suurepärase mängu põhjal julgen prognoosida, et Baronsiga mängitakse veelgi paremini ja kaotatakse ainult 1 punktiga. ja ASKiga viiakse mäng lausa lisaajale, kus lutti saadakse.
Edu teile fännid, fantastiliselt ilusate kaotuste imetabasel teel :lol::lol:
Pean tunnistama, et Marxx jagab korvpallist rohkem kui mina.
Selle suurepärase mängu põhjal julgen prognoosida, et Baronsiga mängitakse veelgi paremini ja kaotatakse ainult 1 punktiga. ja ASKiga viiakse mäng lausa lisaajale, kus lutti saadakse.
Edu teile fännid, fantastiliselt ilusate kaotuste imetabasel teel :lol::lol:
-
- Kasutaja
Ilus algus Kalevile, kaks kaotust, Ventspilsi oleks pidanud võitma 10ga vähemalt, pasakotid koos, saime 2ga pähe w ?
Täiesti jubee.
Polegi imestada miks kõik kritiseerivad ****-
Emotsiooni pealt küll kommentaar kirjutatud, kuid siiski, saadaks kõik need Kalevi mängijad kusagile pimedasse auku või psühholoogi juurde, tra ei ole ju viimase 2-3 aasta jooksul mängu kus me punkt-punktis mängu oleksime võitnud, **** täiesti ahvid!
EDIT : + TARTU BOSSIGA tahaks lähemalt suhelda, nii mõndagi tahaks temaga rääkida.
Täiesti jubee.
Emotsiooni pealt küll kommentaar kirjutatud, kuid siiski, saadaks kõik need Kalevi mängijad kusagile pimedasse auku või psühholoogi juurde, tra ei ole ju viimase 2-3 aasta jooksul mängu kus me punkt-punktis mängu oleksime võitnud, **** täiesti ahvid!
EDIT : + TARTU BOSSIGA tahaks lähemalt suhelda, nii mõndagi tahaks temaga rääkida.
Viimati muutis TDK, 04 Okt 2008, 17:58, muudetud 1 kord kokku.
Noh, tule ja tunnista nüüd.TARTU BOSS kirjutas:Ma ei saa aru, miks üks siin hakkas Rocki teemadel kiunuma, sest pean neist lugu sama vähem kui Kalevist.
Aga hetkel ei näe ma põhjust, seisukoha muutmiseks, et ka Kalevi seis on sama kehv kui eelmisel aastal ja kaotus tuleb. Igas mängus kolmesed nii ei sopsa nagu Zalgirise vastu ja agressiivsust pole, kui vabaviskeid ei teenita.
nii et marxxist, homme näeme, kes korvpallist jagab ja kes mitte. -10 või rohkem on tõenäoline, kui peaks tulema alla -5 või võit, siis tulen ja tunnistan oma eksimust ja et ei jaga mängust sittagi.. Aga sama võiksid ka sina, suur mänguülevaadete kunn teha, kui minu versioon tõeks läheb. Või sa ei julge?
üle eelmine aasta playoffis v6itsime buzzeriga ventspilsiTDK kirjutas:Ilus algus Kalevile, kaks kaotust, Ventspilsi oleks pidanud võitma 10ga vähemalt, pasakotid koos, saime 2ga pähe w ?
Täiesti jubee.
Go Kalev Go
tra ajab vihale küll need kaotused alati kes kaotavad on eesti klubid millal me näeme võite kui üldse näeme ja etv pangu põlema ennast vsjo.
otsustaval rünnakul kulpi ikka ei saaks ja pallikaotus otsa tra on ahvid ikka.
otsustaval rünnakul kulpi ikka ei saaks ja pallikaotus otsa tra on ahvid ikka.
Viimati muutis vihane, 04 Okt 2008, 18:00, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja