Balti liiga 2008/09

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
nojah

Postitus Postitas nojah »

Ei peaks midagi, arvata on, et kevadeks on meil heal juhul 6 klubi järel. 2 neist kõrgemas ja 4 madalamas divisjonis oleks paras. Madalam divisjon võib ju samamoodi alagruppideks jagatud olla nagu praegu. Ja mina käiks küll pigem vaatamas mänge kust TTÜ mängib lätlaste või leedukatega, kui nende mänge pärnu või rakverega. Ja väiksemate kohtade korvpall jääks ka paremini ellu, kui nad ei pea rikkamate klubidega terve hooaja heitlema. Et kui kellelgi parajasti on parem põlvkond või rohkem sponsoreid vms, siis on alati võimalus pürgida BBL II divisjoni. Eelkõige jääksid siis ära sellised Sõbra stiilis arvamused, et milleks meile mängud Panevezysega jne.
Uno

Postitus Postitas Uno »

Põhimõtteliselt võikski olla KML-i asemel BBl, kus oleks kõik tiimid nt. nagu pärnu ja rakvere erinevates divisjonides. Kuna praegu jäävad KML-s meeskondi vähemaks, siis ma ei näe sellel lihtsalt mõttet enam. Võib-olla mingid karikavõistlused jms. võiks alles jääda, et kuidagi moodigi kalev ja rock saaksidmängida ka TTÜ-de ja Valga Welgeda.
Kuid praeguse majandusseisuga jääb see ainult unistuseks kuna ei ole lihtsalt raha et sõita kuskil eesti karutagumikust leedu karutagumikku. Kuid tulevikuplaaniks võiks see jääda kui korvpall muutub sponsorite seas populaarsemaks.
njah

Postitus Postitas njah »

Huvitav, selle video järgi tundus, et Sundov kraakles seal Woodsiga tunduvalt rohkem, kui Grafs, kes lõpuks minema saadeti. Grafs lihtsalt toetas käe vastu Woodsi rinda, kui viimane seal mingi lätlasega rapsima hakkas, kes lauapalli sai ning sai siis laksu kirja. Seejärel läks Sundov just ju ärplema sinna. Aga Woodsi puhul ma arvan, et 1 mängukeeluga see asi küll ei piirdu.
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja
Postitusi: 1019
Liitunud: 24 Nov 2006, 12:46

Postitus Postitas Demarr »

We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
nojah

Postitus Postitas nojah »

Selle uudise järgi ja viimase aja sündmuste tõttu võib Baronsit hakata juba üsna heaks kandidaadiks BBL tiitlile see aasta pidama. Muidugi ei saa välistada, et Zalgiris ja Rytas võtavad ennast hooaja jooksul kokku ja kindlasti keskenduvad ka final-fourile rohkem, kui põhiturniirile aga Barons näitas juba eelmine hooaeg oma tugevust ja miks mitte seekord üritada vähemasti finaalikohta.
DesertFox
Uus kasutaja
Postitusi: 14
Liitunud: 22 Sept 2008, 12:31

Postitus Postitas DesertFox »

No sisuliselt mõte olekski Balti kohalikud liigad ühendada, sest riigid on liiga väikesed, et igaüks peaks eraldi tugevaid jätkusuutlikke liigasid. Eestis näiteks on esiliiga täisamatöörlik ja meistriliiga alumine ots ka pool professionaalne. Et iga riik korraldaks ainult oma playoffi kevadel nagu ise tahab vastavalt olukorrale. Ma arvan, et Rakveres käiks ka rohkem publikut kohapeal siis, kui käib neile jõukohane sats Lätist, kui see, et Kalev või Rock neid 40ga loputab. Karta on, et selline globaliseerumine hakkab varem või hiljem mujal nagunii toimuma, sest väikesed liigad ei hakka kunagi konkureerima Hispaania, Prantsusmaa jt. liigadega, kus rahvaarv tunduvalt suurem.
KALEVLANE

Postitus Postitas KALEVLANE »

Saage aru, leedukaid ei huvita absull mingi Balti Liiga, nad mängivad seal viisakuse pärast rohkem. Leedus ka fännid on Euroliigast hullumas, Balti Liiga peale ultrad sülitavad. loomulikult on oluline Rytas-Zalgirise vastasseis, aga mingi Balti Liiga--- kui finaal Leedus pole, siis Barons võib võita vabalt.
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja
Postitusi: 2728
Liitunud: 28 Juun 2008, 19:03
Asukoht: Paide

Postitus Postitas Kalev4ever »

Niisiis on eilse kakluse kohta määratud karistused mängijatele:
1. Woods sai 1500 Eurose trahvi ja on diskfalifitseeritud järgmisteks 2-ks mänguks. Põhjusteks oli roughhousing (ei tea mis tähendab) ja kakluses osalemise pärast.
2. Kalve (ASK) sai 500 Eurose trahvi ja diskfalifitseeritud üheks järmiseks mänguks. Põhjused olid samad nagu Woodsil. (Kalve oligi siis see, kes palliga virutas Woodsile) :D
3. Sundov(ASK) sai 500 Eurose trahvi ja samadel põhjustel nagu eelnevatel.
4. Grafs sai 250 Eurose trahvi diskfalifitseerimise vea eest.
5. Žukauskas sai hoiatuse "Official Basketball Rules" seaduse rikkumise eest. Selle eest siis, et ta lahkus varumeeste pingilt kakluse ajal.
Viimati muutis Kalev4ever, 07 Okt 2008, 19:17, muudetud 1 kord kokku.
Fear the prophet!
jyrgen
Kasutaja
Postitusi: 3686
Liitunud: 29 Mai 2007, 20:56
Asukoht: Anfield

Postitus Postitas jyrgen »

kõige parem tunne on vist Woodsil, sest tema sai ikka korralikult anda :D
Viimati muutis jyrgen, 07 Okt 2008, 19:26, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja
Postitusi: 1019
Liitunud: 24 Nov 2006, 12:46

Postitus Postitas Demarr »

Zalrigis heading for bankruptcy, players leaving..

According to lithuanian media, Zaligiris Kaunas is heading for bankruptcy! The legendary lithuanian team is rumored to have accumulated debts that amount up to 6.7 million euros and the team is currently unable to pay the wages of its players. Further rumors said that the administration tried to bring in an investor to take over but the massive debts are deterring any similar effots, so the future for Zalgiris is unclear.

It will be no surprise if players decide to leave the club and look for jobs elsewhere. Loren Woods, Jonas Maciulis and Ratko Varda seem to be the first that will leave Zalgiris behind. Ratko Varda is rumored to have an offer from russian team Enisey Krasnoyarsk who is looking for another center to complete their front-line. Varda(2.16-C) played for Menorka last season averaging 8.6 points and 3.9 rebounds in 29 games in the ACB.
Brown and Deane to leave Zalgiris
Higher Vision Sports released a news release stating that Marcus Brown (193-G-74, agency: Higher Vision Sports, college: Murray St.) the euroleague's all time leading scorer and newcomer Willie Deane III (186-G-80, agency: Higher Vision Sports, college: Purdue) rated as one of the best point guards in Europe have decided to leave the financially problematic Lithuanian club Zalgiris. The team sent a shock wave throughout Europe when it surprisingly may be forced to shut down operations and financially dissolve itself. Over the recent games the players have been concerned and it has shown in their lackluster play and performances. 'This is a shock and yet also a shame. Zalgiris has some of the best fans in basketball. Our players were looking forward to competiting. They truly liked playing in Lithuania. This is going to hurt everybody but I know that in the end everything will work out for the good. These are two of the best players in Europe,' said Craig McKenzie the agent for both players.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
vihane
Kasutaja
Postitusi: 396
Liitunud: 30 Sept 2007, 11:51

Postitus Postitas vihane »

kahju :S beardi eksklubi lagunemas.
noh

Postitus Postitas noh »

Ega siis muud, kui Varda Kalevisse...
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja
Postitusi: 1796
Liitunud: 30 Okt 2007, 19:50
Asukoht: Keila

Postitus Postitas TDK »

Ja nahhuj me ei võinud siis nendelt seda võitu kätte saada, nüüd on nad moraalselt ikka täiesti maatasa.
Kasutaja avatar
Patrioot
Kasutaja
Postitusi: 1582
Liitunud: 28 Aug 2008, 17:44
Asukoht: Eesti

Postitus Postitas Patrioot »

noh kirjutas:Ega siis muud, kui Varda Kalevisse...
Sellisel juhul ei oleks kalevil enam kah raha teistele meestele maksta.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
barons

Postitus Postitas barons »

vihane kirjutas:kahju :S beardi eksklubi lagunemas.
noh, kui zalgiris laguneb(mida küll ei usu hästi), siis tanoka tõmbab rock`ist minema, pole ju kellele kätte maksta!
Suletud