siiski kirjutas:Ma näiteks ei usu, et Rocki palgaeelarve on suurem kui Kalevil... aga siiski suudavad paremini komplekteerida võistkonda. Kalevil käib pidevalt mingi arusaamatu tõmblemine. Varem oli lihtne - ajame kõik "rahvavaenlase" Matici kaela - aga tundub, et asi pole nii lihtne. Võistkonna koostamise eest vastutab ikka klubi juhtkond ja mänedzment.
Esimene veerandaeg 20-18 Cramole. See küll hea ei ole.
Rock juba 10 punniga peal.
"keskmängija" Fox juba esimese veerandajaga kolmeseid 3/0. Selge märk, et korvi alla pole jõudu juurde vaja ja Fox on keskmängijana isegi peaaegu sama hea valik, kui Burlacu.
siiski kirjutas:Ma näiteks ei usu, et Rocki palgaeelarve on suurem kui Kalevil... aga siiski suudavad paremini komplekteerida võistkonda. Kalevil käib pidevalt mingi arusaamatu tõmblemine. Varem oli lihtne - ajame kõik "rahvavaenlase" Matici kaela - aga tundub, et asi pole nii lihtne. Võistkonna koostamise eest vastutab ikka klubi juhtkond ja mänedzment.
KRIISA PANI ÄRMPALULE KULBI!
seda oleks tahtnud küll näha:d
kuremaa lutitav kalevit igas asendis.. meil aga toodakse järjekindlalt mingeid centreid, kes kas ei vasta võimetele või mängivad tagamängija koha peal.. !!!
Kus sa neid tsentreid näed. Fox on ÄÄR, samamoodi äär, nagu Kedzo oli äär, nagu Burlacu oli äär, nagu Talts on äär jne. Eks ta hädapärast võib ju ka C kohal mängida, aga nagu juba Müürsepp (kes on pukina parem, kui Fox) üle-eelmine aasta näitas - kui äär peab kogu hooaja keskmängijat mängima, ei mängi ei tema oma parimat mängu ja ka meeskonnale ei ole ta kõige kasulikum valel kohal.