Londak pani tõesti ennast nendele pallidele ette ,
Aga muidugi Londak väga ebakindel kõrgete pallide ja corneritega, mäletan kui ühekorra rusikatega seljataha tõrjus !
aga muidu suht kena mäng !
#7 kirjutas:Londak pani tõesti ennast nendele pallidele ette ,
Aga muidugi Londak väga ebakindel kõrgete pallide ja corneritega, mäletan kui ühekorra rusikatega seljataha tõrjus !
aga muidu suht kena mäng !
No see ole paljude väravavahited problee, kuna kastis on nii palju mehi, siis ei julgeta eriti välja tulla. ja kui tullaksegi, siis ebakindlalt. muidu rektsioonitõrjed on sellele mehel super
Kalev4ever kirjutas:Sarapi kommentaare meeldib mulle kuulata. Mees ikka teab, mida räägib. Ma mõistan jah, et Sarap Kalevi peatreener jne, aga siiski
ega ta väga ikka ei mõista kah...
tema parim kild oli see, kui Klavan sai punase kaardi andorra vastu vist, siis Sarap ütles: tegelt on see väga hea, nyyd on eestil platsil rohkem ruumi no komoon
Sarap on üks parimaid kommentaatoreid, kui mitte parim!!
Aga mäng oli vahva. Türklased panid ikka suht palju mööda ja Londak tegi ka väga häid tõrjeid. Samuti Piiroja mängis super hästi kaitses. Kuigi rünnakul oleks võinud ära panna. Aga kaitsega heastas.
jyrgen kirjutas:
hui mõtles nohh!!!!! Ta üks targemaid jalgpallispetsialiste Eestis!
on ta jah
absoluutselt mõtles!!!
Sarap on Eestis kõige asjalikum jalgpalli kommentaator, aga kui sa pead Kalkunit kõige suurimaks spetsialistiks, siis palun väga.
Kui ei meeldi keera hääl maha, nõustun siin hetkel Jyrgeniga 100%. Sarap paneb mõnusat sarkasmi seal ning on tõesti üks suurimaid jalgpallispetsialiste. Ta suudab selle asja huvitavaks teha. Kas sa siis eelistaks seal hoopiski duot Kaljuveer, Kalkun?
Sarap on Eestis kõige asjalikum jalgpalli kommentaator, aga kui sa pead Kalkunit kõige suurimaks spetsialistiks, siis palun väga.
Kui ei meeldi keera hääl maha, nõustun siin hetkel Jyrgeniga 100%. Sarap paneb mõnusat sarkasmi seal ning on tõesti üks suurimaid jalgpallispetsialiste. Ta suudab selle asja huvitavaks teha. Kas sa siis eelistaks seal hoopiski duot Kaljuveer, Kalkun?
Minu vastus oli esitud kasutajale Oskar8 ja loe uuesti.