NBA 2009 mõtled?#7 kirjutas:Ksukilt vaatasin, et Pc'le tuleb nba 2k8 20.oct . on see õige ?
NBA Live 08 Eesti meeskonna
-
- Kasutaja
Basketball will be coming to your computers this year. Many of you have already seen that NBA 2K9 will be released on the PC on various sites, and I wanted to confirm that. The extra bit of news, however, is that the game will be a XBOX 360 port. It will be released October 21st in PC gaming stores everywhere.
Viimati muutis Kristo, 04 Okt 2008, 16:07, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
- kalevcramo
- Kasutaja
http://www.andrico.ee/pood/product_info ... s_id/11099carmelo kirjutas:Kui 2k9 tuleb Pc-le siis palju see maksta võib ?
kui keegi on arvutispets siis võiks aidata
nimelt ma tõmbasin mängu ja cracki ära ning kõik on õigesti
Aga kui ma tegin mängu lahti siis ta küsis et millega ma mängu lahti teen .Ma pani kogematta mingi vale asja sinna ,millega ta mängu ei ava.Nüüd ta avab aint tolle vale asjaga ja viskab kohe errori ette ,et selle failiga mängu avada ei saa.Ja ma tahakski teada et kuidas seda faili ära muuta .
nimelt ma tõmbasin mängu ja cracki ära ning kõik on õigesti
Aga kui ma tegin mängu lahti siis ta küsis et millega ma mängu lahti teen .Ma pani kogematta mingi vale asja sinna ,millega ta mängu ei ava.Nüüd ta avab aint tolle vale asjaga ja viskab kohe errori ette ,et selle failiga mängu avada ei saa.Ja ma tahakski teada et kuidas seda faili ära muuta .
Kõik visked,mis sa viskamata jätad ,eksid 100%