NBA Live 09 ja NBA 2K9
Päeval andsin sellel lehel tellimuse sisse ja nüüd õhtu poole tuli juba kiri, et saadetis on teele pandud. Eks näis kui kaua see kohale jõudmine aega võtab, kuid nende jutu järgi jõuab Euroopa piiras saadetis kohale 3-5 päevaga.
ma sain eile hommikul mängu kätte, a kuna cracki ei ole veel, siis ei saa seda ka installida veel.
lootsin, et saan nii kaua mängida seda, kuni eestisse ka mingisse poodi jõuab, a muffigi.
lootsin, et saan nii kaua mängida seda, kuni eestisse ka mingisse poodi jõuab, a muffigi.
Viimati muutis Renq, 20 Okt 2008, 12:45, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
tjah, a see oli lihtsalt mingi möla, siiamaani ei ole veel midagi.Kristo kirjutas:mingi vend pidi täna sellele cracki tegemaRenq kirjutas:ma sain eile hommikul mängu kätte, a kuna cracki ei ole veel, siis ei saa seda ka installida veel.
samas nüüd on jälle mingi hiina kräki teema, a kahtlane.
Viimati muutis Renq, 20 Okt 2008, 21:32, muudetud 1 kord kokku.
Ma sain eile postkastist oma mängu kätte ja terve õhtu möödus seda pelades. Algul oli ikka kole harjumatu, kuna eluaeg põhimõtteliselt Live'i pelanud (2000-2003 aastal NBA Insidedrive 2000).
Segadust tekitasid igasugused menüüd ja värgid, kuna mäng on ikkagi 100% konsoolile orienteeritud e. mängu puldilt opereeritavaks ning arvutil on konsooli nupud tuimalt map-itud numbrite nuppudega.
Mängu ennast mängida oli kah algul väga harjumatu. Esiteks kuna NBA 2k9-s on väga realistlikud animatsioonid, siis tundub algul, et mängija juhitavus tundub vilets - kas või võrreldes Live'i viimaste versioonidega. Lõpuks, kui peale paari mängu juhitavuse jms ära harjusin, hakkas mäng ikka väga väga meeldima Seda veel, et mäng on ikka puhtalt NBA stiili, kus soositakse 1-on-1 olukordi ja korvialust mängu, mis jätab kohati sellise lihtsakoelise mulje. Seda aga ka võibolla selle pärast, et ma veel nõnda njuubi olen - näiteks ei ole mul õnnestunud mängus veel kordagi pealt panna, rääkimata kate-katest või keerukama kombo käivitamisest
Kokkuvõtteks, on tegu ikkagi kindlalt seni parima korvpalli simuga PC-l ning julgustaksin ostma legaalset versiooni, et seda rõõmu ka tuleval aastal kogeda saaks. (kamoon torrentimehed - 400kr. kui rotid te olete?)
Segadust tekitasid igasugused menüüd ja värgid, kuna mäng on ikkagi 100% konsoolile orienteeritud e. mängu puldilt opereeritavaks ning arvutil on konsooli nupud tuimalt map-itud numbrite nuppudega.
Mängu ennast mängida oli kah algul väga harjumatu. Esiteks kuna NBA 2k9-s on väga realistlikud animatsioonid, siis tundub algul, et mängija juhitavus tundub vilets - kas või võrreldes Live'i viimaste versioonidega. Lõpuks, kui peale paari mängu juhitavuse jms ära harjusin, hakkas mäng ikka väga väga meeldima Seda veel, et mäng on ikka puhtalt NBA stiili, kus soositakse 1-on-1 olukordi ja korvialust mängu, mis jätab kohati sellise lihtsakoelise mulje. Seda aga ka võibolla selle pärast, et ma veel nõnda njuubi olen - näiteks ei ole mul õnnestunud mängus veel kordagi pealt panna, rääkimata kate-katest või keerukama kombo käivitamisest
Kokkuvõtteks, on tegu ikkagi kindlalt seni parima korvpalli simuga PC-l ning julgustaksin ostma legaalset versiooni, et seda rõõmu ka tuleval aastal kogeda saaks. (kamoon torrentimehed - 400kr. kui rotid te olete?)
-
- Kasutaja
Selles suhtes, et mängu nuppe (sööt, vise) saab klaviatuurile ilusti ikkagi confida, kuid menüüdes, statistikas jms sobramine on veider.Vaseliini Mati kirjutas:uus link - http://thepiratebay.org/torrent/4457293 ... ip-3DMGAME
lähen ostan gamepadi ära
tellisid kusagilt väljamaalt?Jux kirjutas:Ma sain eile postkastist oma mängu kätte ja terve õhtu möödus seda pelades. Algul oli ikka kole harjumatu, kuna eluaeg põhimõtteliselt Live'i pelanud (2000-2003 aastal NBA Insidedrive 2000).