jah, asi nõuab harjumist, ma ei ole kordagi veel pealt pannud, samuti ei ole seda ka vastane teinud. võtab kaua aega et harjuda, a ilus on mäng. tirisin ka torrenti, a selle mängu tuleb osta, et toedada 2k10 tegemise indu meestele.
Kallid korvpallisõbrad
Oleks müüa NBA live 09.( xbox )
800 krooniga.
Ostetud Kristiine keskuse Enterist
Kõik karbid värgid särgid paberid on olemas et originaal ühesõnaga.
Andke teada kui keegi tahab osta.
Nonii. Nüüd natuke seda NBA 2k9-t mängitud ja tahaks juttu teha mängu suurima puuduse üle, mis on minumeelest kaitses mängimine. Mäng on liialt ründele orienteeritud ning teistes foorumites ei kutsuta seda mängu enam korvpalliks vaid shooting fest-iks. Probleemi on kõvasti kirjeldatud ka siin teemas.
Niisiis, kuidas teile see asi tundub ja mis lahendust te probleemile leiate? Või kuidas enda kaitse mängu tõhusamaks teete?
kuidas mehi vabaks mängite või üldse põhiliselt skoorite ? ja kuidas kolmeseid tabada, kas mingi rütm, et õigel ajal lahti lasta vms? mäng on tore, graafika super!
päris hea mäng on live 09 ostsin selle ps3 peale aga mure on ka tegin ise enda aga kus ma selle mehe ülesse leian kuhu ta läheb ja kuidas ma ta mingisse tiimi saan panna ei leia lijtsalt ülesse palun aidake.:/