Viljar Veski
-
- Kasutaja
Hmm...See ei puutu tegelikult üldse Viljar Veski teemassegi. Aga minu teada peaks treeningutele täiesti niisama saama. Ei ole vaja mingit käppa. Vähemalt eelmisel aastal sai, Matic isegi kutsus ja vihjas. Sel aastal ei tea.Kristo kirjutas:Ossil ongi käpp sees.raudsik kirjutas:Ossil on raudselt käpp seesMrBckalev kirjutas:Kas Kalev/Cramo trenni saab tasuta vaatama minna või saad sa kuidagi tutvuste kaudu...Maksab ka midagi...?
treeningu vaatamine maksab 1000 eesti krooni .And kirjutas:Hmm...See ei puutu tegelikult üldse Viljar Veski teemassegi. Aga minu teada peaks treeningutele täiesti niisama saama. Ei ole vaja mingit käppa. Vähemalt eelmisel aastal sai, Matic isegi kutsus ja vihjas. Sel aastal ei tea.Kristo kirjutas:Ossil ongi käpp sees.raudsik kirjutas: Ossil on raudselt käpp sees
summa läheb kalevi eelarvesse
haha,BigMac kirjutas:treeningu vaatamine maksab 1000 eesti krooni .And kirjutas:Hmm...See ei puutu tegelikult üldse Viljar Veski teemassegi. Aga minu teada peaks treeningutele täiesti niisama saama. Ei ole vaja mingit käppa. Vähemalt eelmisel aastal sai, Matic isegi kutsus ja vihjas. Sel aastal ei tea.Kristo kirjutas: Ossil ongi käpp sees.
summa läheb kalevi eelarvesse
Villu vastas etvsport.ee lugejate küsimustele.... http://sport.err.ee/index.php?0534493
priit
Kas sinu jaoks on välimus tähtis?
Välimus või? Nii palju on tähtis, et hommikul vaatad peeglist, et ila ei voolaks mööda lõuga alla ja hambad oleksid puhtad. Püksata ka välja ei lähe.
priit
Kas sinu jaoks on välimus tähtis?
Välimus või? Nii palju on tähtis, et hommikul vaatad peeglist, et ila ei voolaks mööda lõuga alla ja hambad oleksid puhtad. Püksata ka välja ei lähe.
Veski Villu ütles et uus mees pidavat 2.14 pikk olema. Eurobasketist vabade mängijate alt leian vaid kaks 2.14 pikka endise jugoslaavia sugemetega mängumeest: Marko Janjusevic Montenegrost ja Srdjan Kovacevic Bosnia ja Hertsegoviinast. Et neist keegi tuleb tundub ebatõenäoline, kuna meeste tase paistab liig madal olevat, kuigi võib nimetada "noorteks" meesteks. Küll aga hakkas silma üks 2.15 1985 aastal sündinud mängumees, kel nimeks Alen Trepalovac, Bosnia ja Horvaatia sugemetega ja tundub olevat statistika järgi ikka mängumees ja kvalifitseerub ka noorena, siis miks mitte. Kui uus mees oleks Trepalovac oleks ootamine end täielikult ära tasunud