vihanud kreeklasi eluaegHendrik. kirjutas:Ise olen küll Pana poolt aga jah, jube mäng lihtsalt panalt.BigMac kirjutas:väga heaHendrik. kirjutas:Ega jah, Barca kütab ikka mõnusalt praegu :(
Euroleague
Ega mul Barca vastu midagi ei ole aga lihtsalt, meeldib Pana, olympiakos ei meeldi üldse .BigMac kirjutas:vihanud kreeklasi eluaegHendrik. kirjutas:Ise olen küll Pana poolt aga jah, jube mäng lihtsalt panalt.BigMac kirjutas:väga hea
Viimati muutis Hendrik., 30 Okt 2008, 23:07, muudetud 1 kord kokku.
Tartu Rock!
Pao lihtsalt ei saa kodus kaotada, kui sul siukesed fännid taga on. Eelmine hooaeg euroliigas nad kodus ei saanud ühtegi mängu üle.Hendrik. kirjutas:Õige juttjyrgen kirjutas:einoh vahe oleks 40p jäänud, kui Barca oleks lõpuni mänginud, mida nad ei teinud. Aga küll Pao neile kodus näitab.
Kodus kütab 50-nega
Täna erilisi üllatusi nagu polnud.Partizan tuli raskest seisus välja koduplatsil.81-76.(p/aeg 38-55)Milano vastu.
Zalgiris sai taas,seekord Poolast Prokomi käest.60-65.Salenga 17p.,Maciulis 15p.
Efes Pilsen 69-78 Panionis.Natuke üllatav.
Homme ehk täna on kaks head paari:REAL-CSKA;SIENA-BARCELONA.
Zalgiris sai taas,seekord Poolast Prokomi käest.60-65.Salenga 17p.,Maciulis 15p.
Efes Pilsen 69-78 Panionis.Natuke üllatav.
Homme ehk täna on kaks head paari:REAL-CSKA;SIENA-BARCELONA.
YNWA
Euroliigas vähemalt eelmine hooaeg ei olnud,arvatavasti ei tule ka see hooaeg.Eelmine hooaeg oli EuroCup meestel All-Stars mäng:PeeterPaan kirjutas:keegi teab kas euroliigas on tähtede mäng?
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... 6JB01.html ...see aasta ei tea kas toimub.Vähemalt Fiba oma kodukale pole seda üritust veel ülesse pannud.Kuigi naiste oma on märtsikuus ära märgitud.
YNWA
Zalgirise vend Brown tõi Maccabi tagasi oma otsutava kolmesega 73-73
lisaaeg!! Üllatav, et Le Mans seal karukoopas vastu peab
läks Maccabile 82-80 ülipõnev mäng. Otsutava viske tegi Arroyo. Väga kõva vastupanu osutas Le Mans muidugi
lisaaeg!! Üllatav, et Le Mans seal karukoopas vastu peab
läks Maccabile 82-80 ülipõnev mäng. Otsutava viske tegi Arroyo. Väga kõva vastupanu osutas Le Mans muidugi
Viimati muutis jyrgen, 06 Nov 2008, 23:05, muudetud 1 kord kokku.