Balti liiga 2008/09
Nii käisin mängul ja see et siin käis paljudes kohtades läbi et kalevi korvialune on nõrk, siis see mis toimus Rockiga korviall oli ka üsna hapu, Marsh lasi alguses ikka igast asendist nii Beardi kui Taltsi üle sama tegi ka grafts. Beard on ikka selgelt aeglane, ja jääb hätta kiiremate meestega.Marsh meenutab natuke Reedi, oma kiiruse poolest just.
Oioi... oioi... Rock on võitnud Rytast, Baronsit ja ASK'd, ning praegu on alles oktoobri lõpp... eks näis... noh, tunnistame et Rytas ja Žalgeris peaks kõigi eelduste kohaselt jääma Eesti klubidele püüdmatusse kaugusesse laias plaanis, aga Balti liiga 4 hulka jõudmine ei tundugi enam nii võimatu olevat... Rock, Barons ja Šiauliai hetkel suht samal tasemel minu meelest... ASK ehk veidi kõrgemal ikkagi, aga üldsegi mitte kaugel. Loodame et uue tsentri tulemine Kalevisse muudab meie mängupildi ka oluliselt paremaks... peaks muutma igatahes. Ma arvan et muudab.
ma ei tea, minu jaoks on ikka hooaja algus nii segane et ma ei julgeks kedagi pakkuda kes final fouri jõuavad.
Üks oleks ikkagi Rytas, kuid selles ma kahtlen sügavalt kas zalgiris sinna jõuab, ennem jõuab ASK.Kalevil hakkab mäng jooksma ilmselt peale uut aastat, kui kõik on koos trenni teinud ning mingigi koostöö leidnud. Kuid see õige et Kalevil palju potensiaali, tuleks see ainult ära kasutada
Üks oleks ikkagi Rytas, kuid selles ma kahtlen sügavalt kas zalgiris sinna jõuab, ennem jõuab ASK.Kalevil hakkab mäng jooksma ilmselt peale uut aastat, kui kõik on koos trenni teinud ning mingigi koostöö leidnud. Kuid see õige et Kalevil palju potensiaali, tuleks see ainult ära kasutada
Etvspordi videos Kerde näost peegeldus ikka väga suur rahulolu, kuigi ütles et parandamisruumi on, mis muidugi ilmselt on õige.
Ise mängu nägemata, aga video põhjal öeldes tundus ikka, et mehed on hoos.
ASK treener tunnistas ise ka, et Rock mängis hiilgavalt, ühesõnaga müts maha ja loodame, et meil õnnestub täna sama
Ise mängu nägemata, aga video põhjal öeldes tundus ikka, et mehed on hoos.
ASK treener tunnistas ise ka, et Rock mängis hiilgavalt, ühesõnaga müts maha ja loodame, et meil õnnestub täna sama