Valmiera-BC Kalev/Cramo [1.November]

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

carmelo kirjutas:
marxx762 kirjutas:
Kalev4ever kirjutas:Miks nii? :(
On aeg edasi liikuda, hakkavad vist natuke teises kohas ilmuma lihtsalt.
Kus siis ?
Mu eelvaated peaksid hakkama ilmuma vast bckalev.ee niiet päris ära need ei kao.
asd Täna 17:32:44 Äkki marxx hakkab Rock'i fänniks? Selles mõttes, et miks ikka fännata luusereid. Kalev peaks järgmine aasta mängima Challenge liigas, ehk teeb seal midagigi ära.
Ei ma ei hakka rocki fänniks ja ma ei pea võistkonda eluski luuseriteks, tulgu mis tuleb, minu usku vist ei suuda miski hävitada.
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

marxxx sa võid neid siia ju ka copyda siis :)
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

jyrgen kirjutas:marxxx sa võid neid siia ju ka copyda siis :)
see kah võimalus, aga need eelvaated pole päris samad mis foorumis on olnud.
Kasutaja avatar
Kristo
Kasutaja

Postitus Postitas Kristo »

marxx762 kirjutas:
jääme siis huviga ootama.
Kasutaja

Postitus Postitas #23 »

Kristo kirjutas:
marxx762 kirjutas:
jääme siis huviga ootama.
jeps .
Elagu BC Kalev/Cramo !
mh

Postitus Postitas mh »

vabakutseline kirjutas:
asd kirjutas:Äkki marxx hakkab Rock'i fänniks? Selles mõttes, et miks ikka fännata luusereid. Kalev peaks järgmine aasta mängima Challenge liigas, ehk teeb seal midagigi ära.
Ei noh, ma ei saa aru neist kes peavad meeskonda juba hooaja algul "luuserite meeskonnaks." Ega rockil pole ka see hooaeg just kõige paremini alanud, aga nagu näha oli rock vs barons et rocki mäng on paranemas. Kust sa võtad et kalevi mäng ei parane??
Minu arust on küll Rockil läbaegade parim hooaja algus.

See Nevežise kaotus on tõesti haige, aga shit happens. Rock on võitnud see hooaeg juba Rytast, Baronsit, ASK-d ja Austria meistrit Swansi, kes 5 aastat ULEB-is mänginud ja ka seal ka alagruppis edasi saanud.

Kas see pole mitte hästi alustatud hooaeg?
Kasutaja avatar
converse
Kasutaja

Postitus Postitas converse »

mh kirjutas:
vabakutseline kirjutas:
asd kirjutas:Äkki marxx hakkab Rock'i fänniks? Selles mõttes, et miks ikka fännata luusereid. Kalev peaks järgmine aasta mängima Challenge liigas, ehk teeb seal midagigi ära.
Ei noh, ma ei saa aru neist kes peavad meeskonda juba hooaja algul "luuserite meeskonnaks." Ega rockil pole ka see hooaeg just kõige paremini alanud, aga nagu näha oli rock vs barons et rocki mäng on paranemas. Kust sa võtad et kalevi mäng ei parane??

See Nevežise kaotus on tõesti haige, aga shit happens. Rock on võitnud see hooaeg juba Rytast, Baronsit, ASK-d ja Austria meistrit Swansi, kes 5 aastat ULEB-is mänginud ja ka seal ka alagruppis edasi saanud.

ega jh hooaja algusel pole viga, aga ULEB-i mängud tulid liiga vara rocki jaoks.
Kasutaja

Postitus Postitas #23 »

converse kirjutas:
mh kirjutas:
vabakutseline kirjutas: Ei noh, ma ei saa aru neist kes peavad meeskonda juba hooaja algul "luuserite meeskonnaks." Ega rockil pole ka see hooaeg just kõige paremini alanud, aga nagu näha oli rock vs barons et rocki mäng on paranemas. Kust sa võtad et kalevi mäng ei parane??

ega jh hooaja algusel pole viga, aga ULEB-i mängud tulid liiga vara rocki jaoks.
Beard ei jõudnud meeskonda sulanduda .
Elagu BC Kalev/Cramo !
oo

Postitus Postitas oo »

See mäng otsustab kas kalev hakkab baltiliigas võitlema play-offi koha pärast või peab hakkama võitlema eliit divisioni jäämise pärast . kurb
karel
Kasutaja

Postitus Postitas karel »

Valmiera just erilise pikkusega ei hiilga. võibolla peaks seda ära kasutama nases mängus. ja seda et tegelt vist Kurbas ikka 197 cm pikk :P
Kasutaja

Postitus Postitas #23 »

Foxile ja Lydele mängima sel juhul rohkem, aga vastastel tuleb Clark võtta kinni .
Elagu BC Kalev/Cramo !
karel
Kasutaja

Postitus Postitas karel »

pakun et Clarki kinnivõtmine jääb esialgu Arbeti kanda ;)
gasol2
Kasutaja

Postitus Postitas gasol2 »

Ma pakkun ,et Kangur hakkab Clarki võtma kuid jah ju seda näeb 1 ja 10 minuti pärast mis toimuma hakkab.
gametime
Kasutaja

Postitus Postitas gametime »

Kalev peab selgelt hakkama alguses kohe korvialla mängima ja mitte ainult Lydele ja Foxile vaid ka Kangurile, sest vaevalt keegi väikestest äärtest suudab Kangurit ohjeldada korvilähistel. Vastastel tekkivad probleemid ning tõmbavad mängu kokku, siis saavad meie viskajad vabaduse. Peaasi on aga kohe esimesel sekundil oma mäng peale suruda ning näidata Valmierale, et neil pole võimalust.
Kurbas nüüd 193cm küll ei ole, pigem jah 197cm.
Kasutaja avatar
kalevcramo
Kasutaja

Postitus Postitas kalevcramo »

Kriisa pani ilusa 1. veerandaja lõpuviske :D
Suletud