Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
gasol2
Kasutaja
Postitusi: 1028
Liitunud: 06 Mai 2007, 11:12
Asukoht: Hiiumaa

Postitus Postitas gasol2 »

ise pakuks kah siis nii

C-Reed
PF-Vuksanovic
SF-Kangur
SG-Arbet
PG-Parmer
FANnrOne
Kasutaja
Postitusi: 379
Liitunud: 13 Jaan 2007, 21:41

Postitus Postitas FANnrOne »

kas Reed on tõesti paksuks läind ja asi kehv, või pole tegelt asi nii hull?
BC Kalev/Cramo
greystone
Kasutaja
Postitusi: 1914
Liitunud: 11 Nov 2006, 13:28

Postitus Postitas greystone »

Merli: Ei muidugi peaks, my bad.:D Ei tea kustkohast endle ette kujutasin, loomulikult Kangur Keerlese asemele.::D
gasol: Oot, mis kuradi positsiooni see Parmer siis ikkagi täielikult mängib? Vahepeal sain ma vapsjee aru, et ta äär. Ja btw, mu arust oleks tore, kui kriisa ikka algkoosseisus jätkaks.
spartaklane
Kasutaja
Postitusi: 1707
Liitunud: 11 Veebr 2007, 20:32

Postitus Postitas spartaklane »

Reed on nagu ta eelminegi hooaeg oli ei ole ta midagi paksuks läinud ,see mida seal delfis keegi kes mängu vaatamas käis ja arvas ,et Reed olla paksuks läinud no minu arust on asi liialdatud Reed oli ikka sama nagu möödunud hooaeg ja praegu võibolla natuke rabe aga hooeg algamas ja see on ju normaalne
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja
Postitusi: 1019
Liitunud: 24 Nov 2006, 12:46

Postitus Postitas Demarr »

Reed ei saanud ennast kohe eelmine hooaeg ka käima, tegi 10-punktiseid mänge. Peale seda hakkasid tulema juba paremad mängud. Muretsemiseks põhjust ei ole.
Viimati muutis Demarr, 08 Sept 2007, 08:43, muudetud 1 kord kokku.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
gametime
Kasutaja
Postitusi: 465
Liitunud: 12 Mai 2007, 20:53

Postitus Postitas gametime »

Reedi roll oli eelmise aasta alguses ka veidi teine kui hooaja käigus. Hooaja alguses mängiti rohkem ka Kanguri ja Keerlese peale, kuid siis oli Kristjanil Matiga mingi konflikt ning mees jäi praktiliselt vahetusmängijaks. Pelkicist ei ootagi Matic muud kui edukat sekkumist pingi pealt.

Usun, et Kangur ja Arbet hakkavad mängus keskmiselt üle 28min. mängima, Sokk üle 20ne. Kriisa ja Viiask üle 17 ning Keerles üle 12minuti.
Viimati muutis gametime, 08 Sept 2007, 10:01, muudetud 1 kord kokku.
siim

Postitus Postitas siim »

Kalev vs Ventspils reedese mängu esimese poolaja pilte : http://www.pbase.com/siim/kalev_vs_ventspils
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja
Postitusi: 1019
Liitunud: 24 Nov 2006, 12:46

Postitus Postitas Demarr »

Järgmine nädal mängitakse veel Baronsiga.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4282
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Postitus Postitas marxx762 »

Demarr kirjutas:Järgmine nädal mängitakse veel Baronsiga.
sellest mängust võib juba natuke järeldada mis puust mingi mees on hetkel . sest siis vast juba lätlased kah oma koduklubide juures tagasi.
gasol2
Kasutaja
Postitusi: 1028
Liitunud: 06 Mai 2007, 11:12
Asukoht: Hiiumaa

Postitus Postitas gasol2 »

No kellegil tänase mängu tulemuste ja asjade kohta ka infot on w?
FANnrOne
Kasutaja
Postitusi: 379
Liitunud: 13 Jaan 2007, 21:41

Postitus Postitas FANnrOne »

võtan lühidalt kokku:
Esimene veerand ventspilsi noored viskasid 20 punkti põhimõtteliselt 100% visketabavusega ja juhtisid 10 punktiga juba poole esimese veerandi peal, siis hakkasid ventspilsi mängijad palju vigasid tegema ja kalevlased viskasid hea tabavusega vabakad sisse, eriti kiidaks Parmerit , kes tõi vabakatest väga hea protsendiga u. 10-15 punkti. Teine poolaeg sa kalev aina hoogu juurde ja vahe oli 20 lähedal, kui kolmandal tuli taaskord tavaks saanud ''3. veerandi mõõn'' ja vahe vähenes alla 5 punkti. 3. lõpp ja 4. algus leiti üpris hea eesti nelik + Pelkic ja taas sai kalev hoo sisse ning venitasid selle lõpuks 20 peale. Mänguseis lõpuks oli midagi sellist, et kalevil oli u. 110 ja ventspilsil u.90 .
Põhjus miks ventspils nii palju viskas oli see, et terve mängu jooksul va. lõpus tabasid nad väga raskeid kolmeseid või lihtsalt pmst kõndisid kalevi meestest mööda. Kalevi kaitsetegevust just kiita ei saa.
Mängijatest:
Vast oma ühe karjääri parima mängu tegi viiask, kes võis vabalt olla üleplatsimees tublisti yle 20 punktiga, mängis väga targalt rünnakul endast lühemad kaitsjad korvi all yle ja legendaarsest kombinatsioonist ''1'' ei saanud lätlased jällegi ennem 4 korda aru. Ühte tehti mängus ikka väga palju. Niisis Viiask ülitubli, jätka sama moodi! Ainult Vead said 4. veerandi alguses täis, muidu oleks kindlastio lisa tulnud punktides.
Negatiivne oli Kriisa, kes kaitses midagi teha ei viitsinud ja rynnakul tema olemasolust üldsegi aru ei saanud, ega ta väga ei püüdnudki mängida.
Parmer proovis ennast väga tõestada ja hoidis liiga palju üle ehk isetses liialt. Viset nagu väga pole, ühe kolmese pani, vabakates ülikindel aga põhiline pluss on korvi alla murdmine , milles mees väga osav, saab pmst alati vea või korvi aga miinuseks siis see , et kui ta yritama hakkab siis ennem ei lõpeta, kui tahtmise saab ja sealt tuleneb isetsemine. Mängujuht ta eriline pole, lisaks ta justkui lonkab, sarnane Reediga, vb mingi California haigus:P
Sokk ja Arbet jäid ka väga positiivselt meelde, Arbetilt ilusad kolmesed ja Sokult hea mängujuhtimine ning ilusad läbimurded, keerles ka enakm vähem, kiiresti tegi vead ainult.
Reed nagu ikka keerutas korvi all ilusti ära ja tõi punkte ning sutsas ka kolmese joone tagant ära .
Kui räägitud , et Pelkic suht mõttetu ja teda vaja pole siis tänast mängu vaadates jäi temast super mulje! Kõhnake , kuid väga tark ja 0osav mängumees, väga osav blokeerija(2 väga võimast kulpi) , rynnakul pani oma 3 korda ikka palli pealt ja ilusaid sööte andis samuti, tegu ka väga kavala mängijaga, teeb ''metstakki'' (lauas näpistab ja tirib vastast) , väga demperamentne, peaaegu oleks kaklus tema nippiudest tulnud... Aga väga positiivne mees. samuti said vead täis.
Kangur oli ka kehva täna , 3 korda lihtsalt korvi alt mööda, alley-hoopi mööda .
Rohkem hetkel meelde ei tulegi
BC Kalev/Cramo
Merli
Kasutaja
Postitusi: 79
Liitunud: 10 Okt 2006, 07:17
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas Merli »

Kalev võitis 114:84. Väga palju ebasportlikke ja tehnilise vigu oli. Suht närviline mäng jälle lõpu poole. Algus oli Ventspilsil parem. See Makedoonia mees oli täna juba parem kui eile. Eile puterdas päris palju, täna pani vist 3 donki kindlalt.

Igatahes järgmine mäng on kell 18.30 Kalevi sph's neljapäeval Baronsi vastu. Kes tavaliselt tund varem kohale lähevad, siis seekord ei ole nii vara mõtet minna. Sain aru et uksed avatakse alles kuus.
jyrgen
Kasutaja
Postitusi: 3686
Liitunud: 29 Mai 2007, 20:56
Asukoht: Anfield

Postitus Postitas jyrgen »

Ma käisin, siis teist mängu jälgimas ja päris lahe oli :)
114-94 oli seis. Kalevi poolelt tegid väga hea mängu Viiask ja Pelkic. Siis 7 mängijat langes vigadega välja, 3 Kalevist(Keerles, Viiask, Pelkic) 4 Ventspilsist(+ 3 mängijat 4 veaga). Kalev oli siis millegipärast 10 mängijaga ainult. Ventspilsit mängisid põhiliselt noored. Väga huvitav mäng oli...
Merli
Kasutaja
Postitusi: 79
Liitunud: 10 Okt 2006, 07:17
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas Merli »

Kalevil ei olegi hetkel rohkem mängijaid. Toome peaks ka olema ja see Serbia mees. Toome käis põlve opil, taastub alles ja Serbia mees ootab ikka viisat.
greystone
Kasutaja
Postitusi: 1914
Liitunud: 11 Nov 2006, 13:28

Postitus Postitas greystone »

vaadake www.bckalev.ee - seal statistika ka up..;)

Viiask viskas ca 20 punkti teises mängus, väga tubli, paneb suu kinni neil, kes ütlevad et ta mõttetu mees, igati korralik pingimees.

Oot, seletage lollile, mis positsiooni see Parm (lahe hüüdnimi oleks.:D) ikkagi mängib?
Viimati muutis greystone, 08 Sept 2007, 16:15, muudetud 1 kord kokku.
Vasta