Ookeani tagune liiga (NBA)
Ma ei tea, ma öösel sain vaadata küll ja praegu isegi töötab see on NBA Tv vist, algus näitas WSH-DET ja hiljem POR-PHX, ma ei kujuta ette miks teil ei töödanud siis .marxx762 kirjutas:mul sama teema muugib seda lehte juba tükk aega lahti, lihtsalt mingi ketas tiirleb mustal tausalt ja ongi kogu nba.mining531 kirjutas:siit ei näita midagi ju
Elagu BC Kalev/Cramo !
Denver Nuggets ei pikendanud majanduslikel tingimustel lepingut leedulase Linas Kleizaga, kellel on nüüd hooaja lõpus võimalus naasta Euroopasse.
"Ma ei mõtle sellele veel. Olen eurooplane, see on see kindlasti üks võimalusi," sõnas 23-aastane Kleiza.
"Ma lähen kohta, mis mulle ja perekonnale korda läheb. Võitlus on igal pool suur. NBA on suurepärane liiga, parim liiga, kuid enda jaoks peab tegema parima otsuse."
Viimasel minutil otsustas Denver jätta leedulasega sõlmimata nelja aasta pikkuse lepingu, mille väärtuseks oli 25 miljonit dollarit.
Viimased kolm hooaega on Kleiza veetnud NBA-s Denveri ridades. Eriti hea hooaeg oli mullu, kui ääremängija platsil veedetud aeg pikenes peaaegu 24 minutile mängu kohta ja keskmiselt tõi ta meeskonnale 11,1 punkti
"Ma ei mõtle sellele veel. Olen eurooplane, see on see kindlasti üks võimalusi," sõnas 23-aastane Kleiza.
"Ma lähen kohta, mis mulle ja perekonnale korda läheb. Võitlus on igal pool suur. NBA on suurepärane liiga, parim liiga, kuid enda jaoks peab tegema parima otsuse."
Viimasel minutil otsustas Denver jätta leedulasega sõlmimata nelja aasta pikkuse lepingu, mille väärtuseks oli 25 miljonit dollarit.
Viimased kolm hooaega on Kleiza veetnud NBA-s Denveri ridades. Eriti hea hooaeg oli mullu, kui ääremängija platsil veedetud aeg pikenes peaaegu 24 minutile mängu kohta ja keskmiselt tõi ta meeskonnale 11,1 punkti
Ma arvan, et Kleiza võiks NBAsse jääda, ta rohkem harjunud sealse mänguga, arvan et euroopas läheb raskeks tal kui ta peaks tulema .surfaja kirjutas:Denver Nuggets ei pikendanud majanduslikel tingimustel lepingut leedulase Linas Kleizaga, kellel on nüüd hooaja lõpus võimalus naasta Euroopasse.
Viimati muutis #23, 02 Nov 2008, 22:14, muudetud 1 kord kokku.
Elagu BC Kalev/Cramo !
NBA-s nalja ei mõisteta,kui Indiana mees kaotas hambad süütus olukorras siis Heati Marionil läks nina: http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=3679465
YNWA
http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=A ... &type=lgns
Iverson mängib siis nüüd Detroitis
wow... välk selgest taveast tegelikult...Kristo kirjutas:http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=A ... &type=lgns
See vapsee üllatus, et Iverson Pistonsisse, minu arust sobis ta väga Nuggetsisse ja see polnud ültse hea trade, aga mine sa tea.
Täna õhtused mängud :
DET @ CHA - Ive vast veel ei mängi, aga Detroidile võit.
CHI @ ORL - Orlando vast ikka võidab.
SAC @ PHI - Phillyle kerge võit.
GSW @ MEM - Memphisele panustaks
CLE @ DAL - Cavs võiks ära panna, aga põnev mäng.
UTA @ LAC - Jazzile võit.
Täna õhtused mängud :
DET @ CHA - Ive vast veel ei mängi, aga Detroidile võit.
CHI @ ORL - Orlando vast ikka võidab.
SAC @ PHI - Phillyle kerge võit.
GSW @ MEM - Memphisele panustaks
CLE @ DAL - Cavs võiks ära panna, aga põnev mäng.
UTA @ LAC - Jazzile võit.
Elagu BC Kalev/Cramo !
- kalevcramo
- Kasutaja