Valmiera-BC Kalev/Cramo [1.November]
No ka Kalevi mängujuht Linehan on saatud alla oma hinna kuna oli vigastadud muidu oleks vast ka Tsinniga kindlasti samast hinna klassist lisaks on Lyde saadud odava hinna eest võrreldes tema päris hinnaga. Rockil Sankidze peab end kõige pealt ikka veel tõestama nimelt vend on suutnud särada aint oma maa koondise eest klubide eest on mees varjus olnud. Kuid eks see hooaja peale tunda annab kellel paremad leegionärid.
Õige jutt !gasol2 kirjutas:No ka Kalevi mängujuht Linehan on saatud alla oma hinna kuna oli vigastadud muidu oleks vast ka Tsinniga kindlasti samast hinna klassist lisaks on Lyde saadud odava hinna eest võrreldes tema päris hinnaga. Rockil Sankidze peab end kõige pealt ikka veel tõestama nimelt vend on suutnud särada aint oma maa koondise eest klubide eest on mees varjus olnud. Kuid eks see hooaja peale tunda annab kellel paremad leegionärid.
Elagu BC Kalev/Cramo !
kle baronsil on mingi 20 fänni, vähemalt, kui viimati nägin neid. Kalevil on ikka kindlasti üle selle, välismängudel käib ka meid päris palju, sõltuvalt siis päevast kuskil 25-50 + oma autodega. Niiet ma arvan, et ametlik fännklubi on Kalevil vähemalt sama suur kui Rockil ja ASKil.greystone kirjutas:Heh, fänlusega Baltimaades on kuidas on. Ma ütleksin, et Rocki fännklubi on kõige häälekam ja suurem Eestis ja Lätis, ma arvan, et Läti liidrile ASK'ile paneb ära. Kalevi fänne võrdleks eelkõige fännide hulga poolest ehk Baronši omadega ning Ventspilsi omi ehk Tarvase või Valga omadega.
Aga kui üldse fänlusest üldist rääkides, siis eelkõige Tallinnas erinevad fännid Tartust, seal elavad meeskonnale kõik kaasa, Tallinnas peale fännklubi ülejäänud ehk ainult plaksutavad. Meenub, et A.Tammiste on õelnud 60ndate ja 70ndate kohta, et tollal olid kõige marulisemad fännid Eestis ja Leedus, Lätis olid rohkem rahulikumad jne.
Viimati muutis jyrgen, 02 Nov 2008, 14:24, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
eitea kas seda videot on keegi bäinud, aga panen ta ikka siia
http://www.bbl.net//index.php/b19sYW5nP ... 9faWQ9MTE=
laeb suht kaua, aga selle eest enamus korvid sees. Ilusad donkid Lydelt ja Kangurilt
http://www.bbl.net//index.php/b19sYW5nP ... 9faWQ9MTE=
laeb suht kaua, aga selle eest enamus korvid sees. Ilusad donkid Lydelt ja Kangurilt