kalev ja rock teisipäeval

Eesti meistriliigast ja karikavõistlustest
gasol2
Kasutaja
Postitusi: 1028
Liitunud: 06 Mai 2007, 11:12
Asukoht: Hiiumaa

Postitus Postitas gasol2 »

No Eichfuss pigem ju siiski nr4 positsjooni mängija kuid võib mängida ka nr3-me
hahha

Postitus Postitas hahha »

gametime kirjutas:Mis muret sel mehel hüpata kui kaalub alla 90kg ning pikkust on 2.03. Kangur ja Talts on mehed kellel normaaselt liha ka luudel ning hüppevõime samast klassist.
Sanikidze ost on vähemalt seni altminek. Eelmine aasta Sestokas ja Butkevicus üle-eelmisel aastal sama jutt. Samas kui meeskonda tuli Eichfuss, kellel on oskusi küll, et seda kohta täita, samuti Doronin. Korviall sellest Sanikidzest ju meest pole, igaüks keerutab ta vastu jõuga ära.
Pigem toonud võistkonda juurte selline tugev PF. Praegu on tõsiselt võetavaid korvialuseid mehi Rockis vaid kolm: Beard, Talts, Allingu. Paadet ma ei peaks korviall eriti tugevaks. Teades, et need kolm meest on üsnagi vigastuse altid, siis oleks pidanud ikka eesliini kindlustamise peale mõtlema. Praegu on ikka imelik, kui ühele positsioonile on kokku kogutud: Doronin, Kullamäe, Sanikidze, Eichfuss.
Sanikidze ost on jama?
Kuule ta valiti NBA-sse. Lyde ei jõudnud nii kaugelegi.

Ta võttis Rocki meeskonnast kõige rohkem laudasid Kalevi vastu ja viskas 2punkti viskeid 100% ja vabakaid 1/2.
Sanikidze läheb järjest paremaks ja teda ei anna vana sestokase võrreldagi.
spartaklane
Kasutaja
Postitusi: 1707
Liitunud: 11 Veebr 2007, 20:32

Postitus Postitas spartaklane »

Sanikidze pole NBAs ühtegi mängu mänginud ,vaatamata sellele ,et ta sinna valiti.Mis puutub aga Lyde siis jah teda ei valitud NBAsse vaatamata sellele ,et ta suveliigas kaasa lõija napilt Utahst välja jäi ,tegelikult teeb see ju sama välja ,kas sind ei valitud, või valiti aga mänginud NBAs ei ole.Mina isiklikult ei võrdleks Sanikidzet Lydiga kuna need mehed on ikkagi erinevatel positsioonidel ,üks puhas tsenter ja teine äärl olev mängija.Mis aga Lyde puutub siis kui see vigastus tal tõsine pole ,siis läheb tema mäng aina paremaks ja eriti meeldis mulle see ,kuidas ta Beardile kopa pani,see oli minu arvates selle KALEV/CRAMO ja ROCKI mängu paremaid hetki.
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja
Postitusi: 1796
Liitunud: 30 Okt 2007, 19:50
Asukoht: Keila

Postitus Postitas TDK »

Sanikidzet Sestokasega võrrelda on lauslollus, see vanur tuli pani ühe kolmese ja läks pingile tagasi.
Sanikidze põrkab nagu vedru ja suudab kenasti visata, minu meelest kasulik mees kindlasti.
Kasutaja avatar
#7
Kasutaja
Postitusi: 1898
Liitunud: 12 Mär 2007, 13:49

Postitus Postitas #7 »

TDK kirjutas:Sanikidzet Sestokasega võrrelda on lauslollus, see vanur tuli pani ühe kolmese ja läks pingile tagasi.
Sanikidze põrkab nagu vedru ja suudab kenasti visata, minu meelest kasulik mees kindlasti.
Vise on tal just kõige nõrgem minu arust, vähemalt kaare tagant.
gasol2
Kasutaja
Postitusi: 1028
Liitunud: 06 Mai 2007, 11:12
Asukoht: Hiiumaa

Postitus Postitas gasol2 »

Kusjuures Sanikidzel ei ole kehva vise isegi Kerde on seda õelud ,et Sanikidze on vb isegi parem käsi kui Kullamäel.:D seda on nüüd küll minu arust palju õelda ,aga puukäsi ta ka ei ole.
gametime
Kasutaja
Postitusi: 465
Liitunud: 12 Mai 2007, 20:53

Postitus Postitas gametime »

Kas te lugeda oskate, seltsimehed? Ma ütlesin, et Sanikidze ost on "seni olnud altminek". Ja ma pole teda Sestokasega võrrelnud vaid öelnud, et leedukad ei mänginud oma kohta välja. See, et keegi on NBA´se on valitud ei tähenda, et tegemist on valmis mängijaga. Paljud valitakse sinna talendikuse alusel, mitmed neist jäävadki lootustandvateks talentideks!
Kasutaja avatar
kalevcramo
Kasutaja
Postitusi: 1092
Liitunud: 16 Veebr 2008, 23:16

Postitus Postitas kalevcramo »

fakk maisaa üldse aru mis te sest Rockist niipalju jahute. Esiteks tuleks kalevi foorumis siiski omameeskonnale rohkem tähelepanu pöörata. Teiseks tuleks krt saal kõigepealt täis saada, kolmandaks Rock S.Suurhallis ära võita jälle, ja siis alles neist jahuda.
tahate neist rääkida, minge sinna rocki foorumisse...
Viimati muutis kalevcramo, 20 Nov 2008, 16:32, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
converse
Kasutaja
Postitusi: 368
Liitunud: 30 Sept 2008, 16:34

Postitus Postitas converse »

kalevcramo kirjutas:fakk maisaa üldse aru mis te sest Rockist niipalju jahute. Esiteks tuleks kalevi foorumis siiski omameeskonnale rohkem tähelepanu pöörata. Teiseks tuleks krt saal kõigepealt täis saada, kolmandaks Rock S.Suurhallis ära võita jälle, ja siis alles neist jahuda.
tahate neist rääkida, minge sinna rocki foorumisse...
"kolmandaks Rock S.Suurhallis ära võita jälle" :D jh sa oled tõeline kalevifänn... olen samuti optimistlikult meelestatud aga see "jälle oli vict kui ma ei eksi siis jaanuari kuus ja pead ei julge anda, et just suurhallis. Võitude- kaotuste suhet vaadates jääb mulje, et tegu on hoopis rocki koduhalliga :(
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja
Postitusi: 1796
Liitunud: 30 Okt 2007, 19:50
Asukoht: Keila

Postitus Postitas TDK »

Kodusaali eelis jääb puhtalt sellepärast kasutamata, et Tallinna inimesed tulevad lihtsalt korvpalli nautima, nad ei viitis püsti tõusta ja karjuda nagu Tartus, isefi fännklubi istub ja vehib mingi väikse lipuga, jube on seda vaadata.
Siis tekiks mingisugunegi fiiling kui kogu fännklubi sektor oleks mängu algusest saati püsti, see tõmbaks kindlasti teised ka kaasa.
vaata

Postitus Postitas vaata »

TDK kirjutas:Kodusaali eelis jääb puhtalt sellepärast kasutamata, et Tallinna inimesed tulevad lihtsalt korvpalli nautima, nad ei viitis püsti tõusta ja karjuda nagu Tartus, isefi fännklubi istub ja vehib mingi väikse lipuga, jube on seda vaadata.
Siis tekiks mingisugunegi fiiling kui kogu fännklubi sektor oleks mängu algusest saati püsti, see tõmbaks kindlasti teised ka kaasa.
Vaata mängu vastas tribüünilt. Siis näed et ka osad klavi fännidon püsti, kuigi Rocki fänne oli seal rohkem püsti. Ma panin tähele, et paljud suurhallis elasid üldse kaasa Rockile, kes ei olnud üldsegi Rocki sektoris. OSad olid üldse vanas Rocki fännide sektoris, ja teised olid rocki sektori kõrval kes kaasa elasid :p

aga nojah. Tartu publik üldse viimasel ajal väga hoos, see on tartu kohta isegi imelik.. Eelmine mäng Tartus ventspilsi vastu oli mingi 4 minutit terve saal püsti ja karjus.


aga mäng oli hea, ja beard on tõesti vana, lyde omas ta ära ikka. See kulp ajas Beardi päris närvi. Beard pani küll rohkem punkte aga Lydile ta 1-1 ära ei teinud. Kaheldava vea teenis välja ainult ühekorra.
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja
Postitusi: 1796
Liitunud: 30 Okt 2007, 19:50
Asukoht: Keila

Postitus Postitas TDK »

Tartus parem publik, pole kunagi vastupidist väitnudki, lihtsalt ega Suurhallis asi lootusetu pole, suudaks meeskond stabiilselt mängida siis muutuksid fännid ka iga korraga aina paremaks, fiiling on seal sel hooajal kindlasti parem kui eelmisel hooajal ning näha on, et pingutatakse, et rahvast rohkem saali saaks.
Ning minu meelest see mees, kes mikrofoni räägib ei tõmba eriti hästi rahvast kaasa, fännklubil peaks olema endal mingi aktivist,( läti ja leedu klubidel on selline mees alati olemas )kes oleks esimene kes hakkaks laulma või näitaksid rahvale, et tõuske püsti ja aplodeerime.

Näidake ühte inimest, kes vaataks imelikult kui fännklubil oleks keegi, kes timeouti, veerandaegade vahel ja poolajal kasvõi ruuporiga kutsuks kaasa rahvast saalis püsti tõusma ja kaasa elama ?
Pets

Postitus Postitas Pets »

Krt, kalevi kaotustel suurhallis ei ole mingit pistmist hea või halva fänlusega. Et veidikegi tulemusi teha suurhallis, on see vaja kalevi poolt ära osta, sest arvata on, et kui sa teed kõik oma trennid kalevi spordihallis ja mingi 2 korda kuus käid suurhallis, ei läbi pall korvi sama hästi kui kalevis
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja
Postitusi: 4611
Liitunud: 26 Nov 2007, 02:26
Asukoht: Mustamäe

Postitus Postitas Alex »

Suht mõttetu teema mille üle vajelda.Alati peale Rock'ga mängu läheb lahti.Tuletaks meelde seda,et Tallinnas õpivad,töötavad ja elavad ka paljud praegused/endised Tartlased ja loomulikult toetavad nad omasi.Millegi pärast teiste tiimide vastu seda teemat ülesse ei võeta.
Olgu,kell palju.On aeg mängule minna ja kanda hoolt selle eest,et Läti mõla kaugele ei kostu.
YNWA
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja
Postitusi: 1796
Liitunud: 30 Okt 2007, 19:50
Asukoht: Keila

Postitus Postitas TDK »

andy72o kirjutas:Suht mõttetu teema mille üle vajelda.Alati peale Rock'ga mängu läheb lahti.Tuletaks meelde seda,et Tallinnas õpivad,töötavad ja elavad ka paljud praegused/endised Tartlased ja loomulikult toetavad nad omasi.Millegi pärast teiste tiimide vastu seda teemat ülesse ei võeta.
Olgu,kell palju.On aeg mängule minna ja kanda hoolt selle eest,et Läti mõla kaugele ei kostu.
Millegi pärast teiste tiimide vastu seda teemat ülesse ei võeta - Loogiline, et ei võeta ju, kõikidel teistel meistriliiga võistkondadel on maximum 20 inimest, kes üritavad oma meeskonnale kaasa elada.

Ning, mis sinu kommentaari esimesse poolde puutub siis loogiline on ka see, et Tartus on fännid olnud koguaeg Rocki poolt, juba siis kui see oli Delta ja varemgi veel.
Tallinnas aga inimesed vaatavad, et noh Rock sümpaatsem umbes, mis siis, et ise Tallinlane olen aga elan siis ikka Rockile kaasa.
Igal juhul suht mõttetu teema jah, Kalev peab rohkem trenni tegema Suurhallis ning eks tulemustega kaasneb ka suurenev tugi meeskonnale rahva poolt.
Vasta