no bärengrubile sõideti ikka vägajõhkralt korkidega näkku.. kus olid kohtuniku silmad?zero0 kirjutas:Eesti jalgpallikoondisel on siis mäng Leeduga hetkel ning 1:1 on seis. Purilt koondise esimene värav
Jalgpall
- Kalev4ever
- Kasutaja
Pole ka imekspandav. Nõukogude Liidul ei läinud tol ajal venestamispoliitika nii hästi läbi kui Lätis ja Eestis, seega on seal võrreldes meiega ning meie lõunanaabritega suhteliselt vähe venelasi.greystone kirjutas:Njh turniiri võit küll tuli aga..oleks võinud Leedu teisele ja kohati isegi kolmandale koosseisule ära teha.
Muide üks tähelepanek, et Leedu algrivistuses polnud ühtegi venelast, kui näiteks Eesti algrivistuses on tihtipeale nende osakaal ligi 50% ja lätlastel isegi ligi 70%.
Andmed wikipediast:
2001. aasta rahvaloenduse andmetel oli leedulasi 2 907 293 (83,45%), poolakaid 234 989 (6,74%), venelasi 219 789 (6,31%), valgevenelasi 42 866 (1,23%) ja ukrainlasi 22488 (0,65%).
- Kalev4ever
- Kasutaja
Super tore minu arust,. et üks Eesti väikelinna meeskond ka Meistriliigasse pääses ja erinevalt ntx Viljandist on seal vähemalt kõik paide poisid, Viljandis nt on teatavasti kõik endised Florakad. Meie oma Barca siis MLis, jääme ootama.Kalev4ever kirjutas:Paide FCF kaotas küll täna Pärnu Vaprusele 3:4, aga pääses edasi Meistriliigasse suurema võõrsil löödud väravate arvu pärast
- Kalev4ever
- Kasutaja
Täna selgusid viimased meeskonnad.kes hakkavad Carlise Cup võidu eest võitlema.
Täna üllatusi polnud.Poomi koduklubi kaotas 1-0 seisust lõpuks 1-2 Spursile.Skooris ka vene leedi.Teises mängus võitis Manu 5-3 Roversi.Tevez kostitsas vastaseid nelja väravaga.
Eilsest oli juba kaks paari selged.Poomi kauaaegne ex klubi Derby ja Burnley,kes viimases mängus lülitas 2-0 Gunnerid välja.Arsenalil muidugi pöhimehed puhkasid.
Täna üllatusi polnud.Poomi koduklubi kaotas 1-0 seisust lõpuks 1-2 Spursile.Skooris ka vene leedi.Teises mängus võitis Manu 5-3 Roversi.Tevez kostitsas vastaseid nelja väravaga.
Eilsest oli juba kaks paari selged.Poomi kauaaegne ex klubi Derby ja Burnley,kes viimases mängus lülitas 2-0 Gunnerid välja.Arsenalil muidugi pöhimehed puhkasid.
YNWA
ARsenali noored on ikka väga tugeval tasemel, kahju et kaotasid. Eelmine aasta jõudsid ka muidu noortega Carling Cupi poolfinaali. Eelmine voor võideti samuti Wigani põhimeeskonda 3-0, niiet mängus oli koguni kolm 16 aastast noormeest, neist üks oli ka mängu MVP. Tulevik on hele Arsenalil.
Niipalju veel,et olin veel üleeile Manchesteris ja olin väga lähedal sellele et minna ManU-Blackburn vaatama, aga siiski ei läinud Aga selle eest sain Liverpool-West Ham mängul käia esmaspäev, nieit pole hullu
Niipalju veel,et olin veel üleeile Manchesteris ja olin väga lähedal sellele et minna ManU-Blackburn vaatama, aga siiski ei läinud Aga selle eest sain Liverpool-West Ham mängul käia esmaspäev, nieit pole hullu
Viimati muutis jyrgen, 04 Dets 2008, 18:17, muudetud 1 kord kokku.