TÜ Rock - BC Kalev/Cramo [6.detsember]
Ma ei saa aru, miks Rocki fänne nii üles haibitakse. See, et nad Kalevi fännid üle suudavad karjuda, ei tähenda, et nad nüüd nii suurepärased oleksid, vähemalt minu arvates. Palju kõvem lärm on Leedu mängudel jms, Rocki omad on ka tublid, kuid pigem sellised harju keskmised. Igatahes, tahaks väga võitu näha, usun, et Kalev on ka selleks võimeline. Cheersats kirjutas:No mäng ikkagi Tartu kodusalis ja suurepäraste fännide ees. Seega ei soovitaks fännidel erilisi lootusi hellitada
No kui oled nende mängul käinud, siis tead miks sinna tund enne mängu raske kohti leida Ei oska küll midagi pakkuda, mis võiks teistmoodi olla, kuna tehakse ikka tõelislt lärmi ja elatakse täiega kaasaKalev kirjutas:Ma ei saa aru, miks Rocki fänne nii üles haibitakse. See, et nad Kalevi fännid üle suudavad karjuda, ei tähenda, et nad nüüd nii suurepärased oleksid, vähemalt minu arvates. Palju kõvem lärm on Leedu mängudel jms, Rocki omad on ka tublid, kuid pigem sellised harju keskmised. Igatahes, tahaks väga võitu näha, usun, et Kalev on ka selleks võimeline. Cheersats kirjutas:No mäng ikkagi Tartu kodusalis ja suurepäraste fännide ees. Seega ei soovitaks fännidel erilisi lootusi hellitada
ära päris üle pinguta nüüd tund aega enne mängu on seal veel piisavalt kohtuats kirjutas:No kui oled nende mängul käinud, siis tead miks sinna tund enne mängu raske kohti leida Ei oska küll midagi pakkuda, mis võiks teistmoodi olla, kuna tehakse ikka tõelislt lärmi ja elatakse täiega kaasaKalev kirjutas:Ma ei saa aru, miks Rocki fänne nii üles haibitakse. See, et nad Kalevi fännid üle suudavad karjuda, ei tähenda, et nad nüüd nii suurepärased oleksid, vähemalt minu arvates. Palju kõvem lärm on Leedu mängudel jms, Rocki omad on ka tublid, kuid pigem sellised harju keskmised. Igatahes, tahaks väga võitu näha, usun, et Kalev on ka selleks võimeline. Cheersats kirjutas:No mäng ikkagi Tartu kodusalis ja suurepäraste fännide ees. Seega ei soovitaks fännidel erilisi lootusi hellitada
Kuule mees mine mõnele mängule siis pool tundi enne mängu algust.Okei vb tõesti mõne tarvase või wlje mängu ajale võid 10 mini enne mängu minnaa aga teistele küll mitte.jyrgen kirjutas:ära päris üle pinguta nüüd tund aega enne mängu on seal veel piisavalt kohtuats kirjutas:No kui oled nende mängul käinud, siis tead miks sinna tund enne mängu raske kohti leida Ei oska küll midagi pakkuda, mis võiks teistmoodi olla, kuna tehakse ikka tõelislt lärmi ja elatakse täiega kaasaKalev kirjutas:Ma ei saa aru, miks Rocki fänne nii üles haibitakse. See, et nad Kalevi fännid üle suudavad karjuda, ei tähenda, et nad nüüd nii suurepärased oleksid, vähemalt minu arvates. Palju kõvem lärm on Leedu mängudel jms, Rocki omad on ka tublid, kuid pigem sellised harju keskmised. Igatahes, tahaks väga võitu näha, usun, et Kalev on ka selleks võimeline. Cheers
Viimati muutis #15, 04 Dets 2008, 22:17, muudetud 1 kord kokku.
Kuna ma ise elan Tartus, siis olen 3 mängul käinud. Olen näinud mänge Virtuse, Ural Greati ja Kalevi vastu ja pean nende põhjal tõdema, et tund aega enne kohtumist on tõepoolest enamus kohti võetud, aga ruumi veel jätkub. See-eest 45 minti enne mängu algust on juba väga võimatu mingit kohta leida ja peab õnnele lootma.
Kalevi fännisektoris peab ruumi olemaYattara kirjutas:Kuna ma ise elan Tartus, siis olen 3 mängul käinud. Olen näinud mänge Virtuse, Ural Greati ja Kalevi vastu ja pean nende põhjal tõdema, et tund aega enne kohtumist on tõepoolest enamus kohti võetud, aga ruumi veel jätkub. See-eest 45 minti enne mängu algust on juba väga võimatu mingit kohta leida ja peab õnnele lootma.
Emm oled sa sellele mõelnud, et fännide arv loeb ka midagi? Kui Euroopa tipp mängudel käib umbes 8000-10000 inimest näiteks, kas siis ei tundu nagu loogiline, et 10 000>2000. Kui Tartu fänne oleks 5 korda rohkem, siis eks sa kujuta ise ette. Suht segane tekst sai, aga vast saab pihta.Kalev kirjutas:Ma ei saa aru, miks Rocki fänne nii üles haibitakse. See, et nad Kalevi fännid üle suudavad karjuda, ei tähenda, et nad nüüd nii suurepärased oleksid, vähemalt minu arvates. Palju kõvem lärm on Leedu mängudel jms, Rocki omad on ka tublid, kuid pigem sellised harju keskmised. Igatahes, tahaks väga võitu näha, usun, et Kalev on ka selleks võimeline. Cheersats kirjutas:No mäng ikkagi Tartu kodusalis ja suurepäraste fännide ees. Seega ei soovitaks fännidel erilisi lootusi hellitada
(Y)