ütleme nii, et Siualiaile ei antud üldse võimalust seda mängu võita ! mis oli muidugi väga positiivne.
Linehan ja Fox olid ikka super täna, ja ka Lyde. Teised jäid natuke nende varju, aga kõik mängisid hästi, : )
Mina olen Veski poolt. See et sa trennis mängid on ikka midagi muud kui päris mängus kogemusi saad, kus vastased sul kogu aeg seljas elavad, sageli vea piirimail kuna pikkuses alla jäävad. Veski just vajab sellist kogemust kuidas korvi all võidelda koht välja, see tal õnnestus päris hästi täna. Küll aga vajab harjutmist see, et kuidas seal korvialuses rüsinas pall kätte saada, seda kõvasti kinni hoida ja korvi poole toimetada. ja kõike seda saab ainult mängides.
4. Keerles - kõige raskematel hetkedel oli tema kaitsemäng see, mis meeskonna reele tagasi tõi.
3. Linehan - lõpuks sai mees aru, mis temast oodatakse. 4 viset, 8 söötu, 8 vaheltlõiget, 0 pallikaotust, 5 meelitatud viga, 0 viga - super
2. Fox - mees oli kohati nagu omaette tase. Tegi mis tahtis
1. Maceina - tema õnnetu mäng tegi asja jube lihtsaks. Noh ütleme koostöös tema treeneriga tegi Kalevi võidu liiga lihtsaks isegi.
heiks kirjutas:Mina olen Veski poolt. See et sa trennis mängid on ikka midagi muud kui päris mängus kogemusi saad, kus vastased sul kogu aeg seljas elavad, sageli vea piirimail kuna pikkuses alla jäävad. Veski just vajab sellist kogemust kuidas korvi all võidelda koht välja, see tal õnnestus päris hästi täna. Küll aga vajab harjutmist see, et kuidas seal korvialuses rüsinas pall kätte saada, seda kõvasti kinni hoida ja korvi poole toimetada. ja kõike seda saab ainult mängides.
Kalev üritas maa-ala vastu sööduga sisse murda Lyde, Fox, Kangur. Mõned korrad õnnestus sööt ja viskele sai ka, tabavusest ma ei räägi parem. Paljudel kordadel oli kas valesööt või puterdati pall ära.
See kriisa võiks ühest asjast aru saada, et ei ole vaja minna 3 pika vastu korvi alla läbimurdele. Muidu mängis Kriisa enam-vähem korralikult
Viimati muutis heiks, 12 Dets 2008, 22:08, muudetud 1 kord kokku.
Foxi mängu oli tõesti ilus vaadata, pani mööda sai laua pani sisse, mees võitleb ja see toob edu.
Foxi punnid viimases 3's bbl mängus .
vs Nev 20
vs Roc 24
vs Sia 28
Viimati muutis #7, 12 Dets 2008, 22:33, muudetud 1 kord kokku.
Linehan'le paneks lausa 10p.hindeks!Juba pooleteist mängu minutiga kottis vastaste mängujuhi läbi ja viimase veerandi tegevus tuleks õppefilmi peale panna.Pluss poole peale see ka,et täna ta õnneks ei kippunud viskama.
Fox ka mega.Mine tea,mis ta punktiskoor oleks olnud,kui ta täna kohtunike tegevuse pärast poleks pidanud nii kaua pingi peal olema.
Kui kolmas veerand välja jätta siis igati tore õhtu ja kes kohal olid said ka hea elamuse.
((Kui enne tekkis küsimusi,kuidas kalev sai Triuphi vastu selllise veerandaja teha,siis Siauliai näitas,et kõik on võimalik.Täelik koopia..kaheksa minti kuival,7punkti.
Linehan oli tõesti kaitses super hea, sellist mängu tahakski temalt näha, julm vend. Ja nagu näha, saab Kalev ka ilma Kanguri ja Arbeti supermänguta võita, Foxilt ja Lydilt hea kohtumine. Ning muidugi tervelt tiimilt hea mäng, nüüd ootaks jka Baronši vastu võitu. Tore, et Raadik, Kurbas, Kajupank ja Veski ka platsile said, Veski suhtes olen eelnevatega nõus.
Mulle meeldis hetk, kui Linehan tuli külmana pingilt platsile 4nda veerandaja alguses ning kui mäng oli jõudnud umbes 3 sekundit käia võttis ta Maceinalt lihtsalt palli ära
Fox on ikka super täiendus meie tiimile, nägin teda 12 paiku Hollywoodi juures ringi kõndimas, läks ilmselt tähistama