Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Raudsepp
Kasutaja
Postitusi: 190
Liitunud: 21 Nov 2006, 22:25
Asukoht: Keila

Postitus Postitas Raudsepp »

MIs kuradi BC Balkani/Cramo kui ei meeldi siis palun vaata esiliiga mänge seal leidub meeskondi kus kõik on eestlased. Saa juba ükskord aru ,et ei ole eestis piisavalt mägnijaid kes suudaks mängida ULEBi tasemel ja selleks on vaja tuua välismängijaid.
Lootus sureb viimasena!
KalevForever
Kasutaja
Postitusi: 1145
Liitunud: 19 Juul 2007, 12:57

Postitus Postitas KalevForever »

Mis sel vhet on kust riigist kui on tasemel mehed...peabki sialt riigist tooma kus on tutvuseid ja võimalik odavamalt saada vb mehi!
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja
Postitusi: 1019
Liitunud: 24 Nov 2006, 12:46

Postitus Postitas Demarr »

Minu seisukoht on järgmine: kui on hea mees, toogu kasvõi Venemaalt. Serbia korvpall on suurte traditsioonidega ja seal on korvpall suure au sees. Samuti ei tasu asjast ette ruttata, ametlikku teadet selle uudise kohta ju pole tulnud.
Ma leian, et mängijatel on kergem kohaneda kui on kaasmaalane või samast regioonist kaaslane. Reed on sedasama öelnud. Hetkel on meil ju ainult üks balklane, seda Pelkici näol. Vuksanovici leping katkestati ja tema tahetakse peale vigastuse ravimist uuesti proovida, seega teda ma veel Kalevi hulka ei loeks. Olen 100% kindel, et Matic mingit niisama meest välismaalt Kalevisse ei tooks, hetkel on pakul ikkagi tema pea.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
spartaklane
Kasutaja
Postitusi: 1707
Liitunud: 11 Veebr 2007, 20:32

Postitus Postitas spartaklane »

no loodame ,et see tüüp kellel pikkust natuke alla 215 ja kes on vist serblane teeb kaasa ka juba sellel kolmapäeval algaval karika veeranfinaalis kus kohtume vist Pärnuga kui ma ei eksi
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja
Postitusi: 1019
Liitunud: 24 Nov 2006, 12:46

Postitus Postitas Demarr »

Hooaeg ukse ees, üritavad BC Kalev/Cramo korvpalliklubi juhid kiiremas meeskonna korvialust kahe leegionäriga tugevdada, kuid sel nädalal toimuvatel karikamängudel tuleb ilmselt praeguste jõududega läbi ajada.

"Töö käib, aga kardan küll, et otsustavateks karikamängudeks keegi juurde ei tule. Midagi pole parata," ütles klubi üks eestvedajaid Ivar Valdmaa. "Muidugi oleks tore, kui meeskond oleks komplekteeritud. Aga eks see ole juba kogetud olukord."

Tänavu esimese Eesti klubina ULEBi karikasarjas osalev Kalev vajab esiteks asendajat põlvevigastuse tõttu kolmeks kuuks platsilt eemale jäävale serblasest ääremängijale Vladimir Vuksanovicile, teiseks soovitakse Valdmaa sõnul korvialust tugevdada ühe Travis Reedist kogukama tsentriga.

"Ilma "kollita" saaksime hakkama, aga see poleks see, mida tahame," rääkis ta. "On mõned huvitavad variandid."

Vuksanovici põlv polnud juba Eestisse tulles terve

Muredest hoolimata ei nõustunud Valdmaa ega ka Kalevi mänedžer Remo Holsmer meeskonna hooajaks komplekteerimist murettekitavaks nimetama.

"Vigastusi on raske ette näha. Kahjuks ei näe mängija sisse enne, kui ta kohal on," tõdes Holsmer.

"Kui su eelarve on 70 miljonit krooni, siis valid mängijad, keda tahad, ja paned meeskonna kokku. Kui aga tahad hästi mängida, aga raha nii palju pole, pead laveerima, et saada tipptegijaid, kelle tase oleks garanteeritud," sõnas Valdmaa.

Kas Vuksanovic vigastusest hoolimata veel kuidagi klubiga seotuks jääb, pole veel otsustatud. Peatreener Veselin Matic on öelnud, et Vuksanovic võiks naasta uuel aastal meeskonda, kui põlv taas terve, midagi kokku lepitud aga pole.

"Lepingust tulenevaid probleeme temast loobumisega pole, on selge, et ta põlv polnud juba siia tulles terve," sõnas Holsmer.

Homme ootab Kalevit avalöök Eesti karikavõistluste veerandfinaalis Pärnu vastu. Edasipääsu korral mängitakse laupäeval poolfinaal ja pühapäeval finaal. Järgmisel kolmapäeval toimub koduliiga hooaja avamäng Tartu Ülikool Rockiga, laupäeval alustatakse Balti liigat võõrsil Leedu suurklubi Vilniuse Lietuvos Rytase vastu.

Pärast avamängu saab Kalev kümme päeva vaheaega

Järgmise kohtumiseni Balti liigas jääb seejärel aga kümme päeva – 16. oktoobril võõrustatakse esimeses kodumängus Šiauliaid.

Viimastel nädalatel on kalevlastel probleeme piisanud ka leegionäride küsimuseta – külmetushaiguse tõttu on treeninguid pidanud vahele jätma nii Travis Reed, Kristjan Kangur, Valmo Kriisa kui ka Martin Viiask. Gregor Arbetit vaevab sügisjooksul osalemisest saadik jalavalu.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
greystone
Kasutaja
Postitusi: 1914
Liitunud: 11 Nov 2006, 13:28

Postitus Postitas greystone »

greystone kirjutas:no minge p*rse...varsti on see kuradi BC Balkani/Cramo valmis juba nahhui:S
Mul poleks midagi selle vastu, kui nad jänkisi sisse tooks...aga see ida poole kandumine käib pinda ;)
antz
Kasutaja
Postitusi: 71
Liitunud: 14 Aug 2007, 12:21

Postitus Postitas antz »

mis tähtsust mis värvi mängijad peaasi,et võidud kodu toodaks
Viimati muutis antz, 25 Sept 2007, 15:34, muudetud 1 kord kokku.
gametime
Kasutaja
Postitusi: 465
Liitunud: 12 Mai 2007, 20:53

Postitus Postitas gametime »

Serbia on tuntud kui "sõrbapoliitiline" korvpallikants.
Ma tõsiselt imestan, et mis mõttega soovib Matic seda Vuksanovici uuest aastast rivistuses näha. Mehel on tõsine vigastus ning vaevalt ta suudab hooajakeskel enam tippvormi saavutada. Pealegi pole Kalevil mehe ees mingeid kohustusi, nagu öeldud, mees oli juba Tallinnasse tulles nn. poolvigane.
Ameerikas on pikki jalaga segada, lihtsam oleks olnud tuua suvel sealt tsenter ning siis oleks võinud hakkata vaatama, kas võistkond vajab PFi kui ja siis millist. Praegu on aga kogutud kokku hunnik võrdseid ääri. Ülehinnatud on võistkonna sügavust. Platsil saab korraga olla 5 meest, ning need mehed olgu kurat küll tasemel. Lihtsalt imelik vaadata kuidas meie korpalliklubid püüavad leida abi välisjõududest, kes meie oma poistest sugugi paremad pole, ja seda mitte ainult Kalevis vaid ka mujal. Jälgin huviga Kalevi käekäiku ning hoian võistkonna tegemistele kaasa, aga kriitikat peab ka olema, kui mitu aastat ühe ja sama kondi kallal järatakse.
Viimati muutis gametime, 25 Sept 2007, 13:54, muudetud 1 kord kokku.
spartaklane
Kasutaja
Postitusi: 1707
Liitunud: 11 Veebr 2007, 20:32

Postitus Postitas spartaklane »

olen täitsa gametimega nõus,ausalt hakkab see laveerimine ära tüütama ,olime ju eelmine hooaeg sama reha otsas ja nüüd jälle ,algul räägiti siin iraanlasest ,keda suisa pakuti Kalevile, kui uskuda ajakirjandust ,mis on sellest mehest nüüd saanud pole kellegile teada ja ausalt kahtlen ka selles ,et teda meile üldse keegi pakkus.Eelmise nädala laupäeval väitis Valdmaa ,et see nädal on tulemas meile testimisele mingi pikakasvuline mängija ja nüüd kui tänast Õhtulehte lugeda siis nagu see nädal pole kedagi loota ja sellega on minul ka selge üks asi ,et Karika finaalis tuleb meil seekord Rockile allavanduda, kui me sinna jõuame ,sest kui vaadata kuidas Rocki mehed treeningul rassivad aga meil pole isegi võimalik treeningutel viis viie vastu võimalik mängida ,sest mehi lihtsalt pole kellega mängida ja mida me siis siin loodame ,see oleks ime kui Rockile praegu vastu saaksime aga nagu öeldud siin mitu korda sureb lootus viimasena
gasol2
Kasutaja
Postitusi: 1028
Liitunud: 06 Mai 2007, 11:12
Asukoht: Hiiumaa

Postitus Postitas gasol2 »

Huvitav kui praegu toodaks kaks korvialust venda juurde ja siis mingi poole hooaja pealt võetaks veel ka Vuksanovic uuesti tagasi siis oleks kokku juba ju 6leeginääri seda oleks juba tõesti liiga palju ,aga vb kui Vuksanovic tagasi toodaks saadetaks keegi teine ära hoopis.
jyrgen
Kasutaja
Postitusi: 3686
Liitunud: 29 Mai 2007, 20:56
Asukoht: Anfield

Postitus Postitas jyrgen »

arvan, et Vuks saadetakse ära..
greystone
Kasutaja
Postitusi: 1914
Liitunud: 11 Nov 2006, 13:28

Postitus Postitas greystone »

Ega sest Vuksist pole jh suurt kasu, kui ta vigane ka. Oleks vaja ühte ca 2.12 venda tsentriks, Pelkic ja Parmer on head mu arust, nad võiksid jääda.
KalevForever
Kasutaja
Postitusi: 1145
Liitunud: 19 Juul 2007, 12:57

Postitus Postitas KalevForever »

greystone kirjutas:Ega sest Vuksist pole jh suurt kasu, kui ta vigane ka. Oleks vaja ühte ca 2.12 venda tsentriks, Pelkic ja Parmer on head mu arust, nad võiksid jääda.
Ma arvan et sellele et Vucks jääb mõeldakse kui hädavarjandile kui sellex ajax vajaliku tasemega mängumeest pole leitud kui vucks tervex saab.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja
Postitusi: 4282
Liitunud: 21 Juun 2007, 09:56
Asukoht: tallinn

Postitus Postitas marxx762 »

tuttav kirjutas:Kuna Holmsmer mulle tuttav siis kuulsin ta käest ,et see nädal peaks võistkonna juurde tulema mingi natuke alla 215cm tüüp kes tuleb vist serbiast viimased hooajad on mänginud Hispaanias ,aga nime ta mulle ei soostunud ütlema.
Ma ei usu eriti seda juttu kui aus olla.
Kuigi et te valesti aru ei saaks siis kindlasti tuleb see pikk aga et ta just serblane on selles kahtlen aga mine sa tea . vaevalt et sellist klubi infi avaldatakse jne jne. või noh igatahes ma ei usu hetkel eriti seda.

Aga hetkeline jama on selles et hooaja alguseks mis on juba põhimõtteliselt käes ei saada päris vormi. Aga eks peagi ole kõik mehed rivis. Loodan et Grex saab kah oma jalavigastusest lahti ning saab hakata korralikku trenni tegema. Kui pikk nyyd kah veel tuleb siis on asi korras.
greystone
Kasutaja
Postitusi: 1914
Liitunud: 11 Nov 2006, 13:28

Postitus Postitas greystone »

Tegelikult on pikkadega meie meeskonnas ju kõik suht korras...v.a good center...üle kahe meetri mehi küll...ma ise ausalt öeldes muretsen pigem viskajate pärast. Kriisa ilmselt siiski jätkab mängujuhina, sest korralikku välismaa mängujuhti ei saadud. Arbet on siis hetkeseisuga ainus korralik viskaja..muidugi nö vajaduse korral võivad panna ka nüüd Reed, Kangur, Keerles, Kriisa. Aga sihukest Kullamäe ja Teini tüüpi viskajat oleks tahtnud...Tein oleks rsk super variant olnd
Vasta