seda me veel vaatame.Karl kirjutas:miami on kodus arvestatav jõud aga po ikkagist ei jõutaraudsik kirjutas:Rose ei suuda mitte kuidagi Chalmers'i vastu mängida see mulle meeldib
Ookeani tagune liiga (NBA)
GSW-lt väga hea mäng, aga küsimus on , et mis nad peale hakkavad? neil on 2 ja 3 koha peal hunnik häid mehi... Belinelli,Azabukie,Craford,Maggette,Jackson,Ellis ja ka rookie CJ Watson kelle eilsed kaks järjestikust korvi Bostoni vastu pm mängu võidu tõid... 7 väga head meest 2 koha peale... :/ Belinellit ja Watsonit kasutati ka nr 1 peal.
ütleks nii palju, et Watson ei ole rookie, aga see selleks, nad peaksid reaalselt midagi ette võtma, sest nad on endiselt üks mu lemmik tiimides ja ma tahaks neid näha veel playoff'is, aga selliste mängudega nagu praegu, vaevalt, et selline asi juhtub. potensiaali neis ju on.Oskar8 kirjutas:GSW-lt väga hea mäng, aga küsimus on , et mis nad peale hakkavad? neil on 2 ja 3 koha peal hunnik häid mehi... Belinelli,Azabukie,Craford,Maggette,Jackson,Ellis ja ka rookie CJ Watson kelle eilsed kaks järjestikust korvi Bostoni vastu pm mängu võidu tõid... 7 väga head meest 2 koha peale... :/ Belinellit ja Watsonit kasutati ka nr 1 peal.
Praegu allkiri puudub.
Kui nad see hooaeg Play Offi veel pretendeerida tahavad, siis peavad nad kiiresti midagi ette võtma sest Utah'st kes hoiab viimast PO kohta ollakse juba 9 võiduga maas.raudsik kirjutas:ütleks nii palju, et Watson ei ole rookie, aga see selleks, nad peaksid reaalselt midagi ette võtma, sest nad on endiselt üks mu lemmik tiimides ja ma tahaks neid näha veel playoff'is, aga selliste mängudega nagu praegu, vaevalt, et selline asi juhtub. potensiaali neis ju on.Oskar8 kirjutas:GSW-lt väga hea mäng, aga küsimus on , et mis nad peale hakkavad? neil on 2 ja 3 koha peal hunnik häid mehi... Belinelli,Azabukie,Craford,Maggette,Jackson,Ellis ja ka rookie CJ Watson kelle eilsed kaks järjestikust korvi Bostoni vastu pm mängu võidu tõid... 7 väga head meest 2 koha peale... :/ Belinellit ja Watsonit kasutati ka nr 1 peal.
see aasta ei tee nad midagi, oleks tore, kui nad järgmine aasta suudavad selle potensiaali ära kasutada. või siis peavad mõtlema treeneri vahetusele.Karl kirjutas:Kui nad see hooaeg Play Offi veel pretendeerida tahavad, siis peavad nad kiiresti midagi ette võtma sest Utah'st kes hoiab viimast PO kohta ollakse juba 9 võiduga maas.raudsik kirjutas:ütleks nii palju, et Watson ei ole rookie, aga see selleks, nad peaksid reaalselt midagi ette võtma, sest nad on endiselt üks mu lemmik tiimides ja ma tahaks neid näha veel playoff'is, aga selliste mängudega nagu praegu, vaevalt, et selline asi juhtub. potensiaali neis ju on.Oskar8 kirjutas:GSW-lt väga hea mäng, aga küsimus on , et mis nad peale hakkavad? neil on 2 ja 3 koha peal hunnik häid mehi... Belinelli,Azabukie,Craford,Maggette,Jackson,Ellis ja ka rookie CJ Watson kelle eilsed kaks järjestikust korvi Bostoni vastu pm mängu võidu tõid... 7 väga head meest 2 koha peale... :/ Belinellit ja Watsonit kasutati ka nr 1 peal.
Praegu allkiri puudub.
Läänes ongi põhimõtteliselt PO jõudjad juba selged ainult viimase koha peale tuleb andmineraudsik kirjutas:see aasta ei tee nad midagi, oleks tore, kui nad järgmine aasta suudavad selle potensiaali ära kasutada. või siis peavad mõtlema treeneri vahetusele.Karl kirjutas:Kui nad see hooaeg Play Offi veel pretendeerida tahavad, siis peavad nad kiiresti midagi ette võtma sest Utah'st kes hoiab viimast PO kohta ollakse juba 9 võiduga maas.raudsik kirjutas: ütleks nii palju, et Watson ei ole rookie, aga see selleks, nad peaksid reaalselt midagi ette võtma, sest nad on endiselt üks mu lemmik tiimides ja ma tahaks neid näha veel playoff'is, aga selliste mängudega nagu praegu, vaevalt, et selline asi juhtub. potensiaali neis ju on.
Idas on asi pingelisem
- Kalev4ever
- Kasutaja
Raptorsi ja Blazersi mängu võitis Portland 102:89
Teised tulemused:
Atlanta - Chicago 129:117
Charlotte - New Jersey 103:114 la
Washington - Oklahoma City 104:95
Minnesota - Orlando 94:118
Houston - Utah 120:115 la
Milwaukee - Detroit 76:87
Oli lisaajade rohke ja põnev õhtu igatahes
Teised tulemused:
Atlanta - Chicago 129:117
Charlotte - New Jersey 103:114 la
Washington - Oklahoma City 104:95
Minnesota - Orlando 94:118
Houston - Utah 120:115 la
Milwaukee - Detroit 76:87
Oli lisaajade rohke ja põnev õhtu igatahes
Fear the prophet!
GSW'st on tõesti kahju, tohutu potensiaal on selles tiimis aga lihtsalt treener on seadnud rünnaku kaitsest palju olulisemaks, kui endale nii palju punkte lasta visata siis ei võidagi ning ilmselt on asi ka selles, et kui nii palju staare on tiimis siis ei ole ülesanded ka võrdseld seal ära jaotunud ja kõik mõtlevad enda statistika peale sama on ka NYK'ga, mehi nagu on, kuid ometi ei võida.