siis saab ta leping läbi ja ta lahkub kalevistKalev4ever kirjutas:Andku jalale rahu kõige pealt!
Ei pea rapsima kohe väljakule. Ma tean, et korvpall on talle väga südamelähedane, aga võiks kindla peale minna ja see hooaeg mõnusalt pingil olla.
Ei tasu riskida.
Edu ja head kosumist Müürile!
Martin Müürsepp
- Kalev4ever
- Kasutaja
-
- Kasutaja
-
- Kasutaja
Pm jh Lyde vahetab hetkel Fox teglt:D Fox keerles ja kui Fox puhkust tahab siis Lyde mängus ja keerles, aga jh kui mürka tagasi oleks vahetuspink ikkagi parem ja kindlamKarl kirjutas:Loodame, sest paegu on Foxil vahetuses ainult Keerles ja Lyde ei vaheta eriti keegiluque kirjutas:usun, et mürka on varsti platsis, treenib hoolega:)
O´Neal on ja jääb parimaks!
BC Kalev/Cramo !!!
BC Kalev/Cramo !!!
Minu isiklik arvamus on hetkel selline, et peaksime keskenduma meestele, kes meil hetkel olemas on.
Mürka on põhimõtteliselt nagu varuvariant, las ta harjutab ja treenib ja annab jalale piisavalt puhkust, et seekord ei juhtuks sama, mis esimesel korral.
Kui mees on arstide poolt saanud kinnituse, et nüüd on ta mängukõlbulik siis saame hakata alles temaga ka arvestama
Minu enda optimistlik ennustus on, et see võiks juhtuda kusagil veebruaris
Mürka on põhimõtteliselt nagu varuvariant, las ta harjutab ja treenib ja annab jalale piisavalt puhkust, et seekord ei juhtuks sama, mis esimesel korral.
Kui mees on arstide poolt saanud kinnituse, et nüüd on ta mängukõlbulik siis saame hakata alles temaga ka arvestama
Minu enda optimistlik ennustus on, et see võiks juhtuda kusagil veebruaris
-
- Kasutaja